23

Анонимен

преди 6 години

Путин се гъбарка с ЕС както си иска.

22

Анонимен

преди 6 години

Като се сетя каква еуфория пораждаше у русофилите врътването на самолетчета по границите на Европа, невидими ракети, всеки ден се остъкляване Америка..., а ето ти го сега Путин смирен и хрисим, появил опашка - моли за отмяна на санкциите !Е, такова унижение и Радев не би си позволил !

21

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Аз също ще посетя София Прайд.

20

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

За един ден това идва малко много... - първо заявява, че е за цялостта на Европейския съюз, а сега, че е загрижен и за неговата икономика... - а истината, както обикновено е точно обратно...

19

Анонимен

преди 6 години

Зозо, подготви ли си флагче с дъга за парада?

18

Анонимен

преди 6 години

Много интересни коментари има за Зозо в тоя линк

17

Друго не знам

преди 6 години

Но у нас заплатите са по- големи отколкото в кочинатаИмат богатства обаче са само за приятелите на ***

16

ледът се пука

преди 6 години

Независимо какво е отношението ни към Путин и Русия,трябва да се стремим да мислим реално и да гледаме истината в очите,иначе ни чакат и други провали освен Южен поток и Белене!Санкциите срещу Русия скоро няма да бъдат вдигнати,но това няма да спре големи фирми да продължават бизнеса с Русия-даже така вероятно е по- изгодно,защото руснаците ще бъдат по-отстъпчиви!Но тази политика крие големи рискове за нас,защото големите държави ще се сдавят един ден заради печалбите ,а нас-на кучетата!

15

Ало, напредналия

преди 6 години

"Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората..."Ти можеш ли?

14

руска изостаналост

преди 6 години

Руската изостаналост е пословична, а има ли изобщо нещо "ново руско" , което да не е оръжие?! Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората...

13

ХАХАХА

преди 6 години

"Връща откраднатия Крим..."Ама той е руски. Не свикна ли вече? Ще го върне в знойното куково лято, на 31 февруари, по време на цъфтежа на налъми и крушобера от върби, точно когато евреите се върнат от жътва за да обръснат кьосето. Заедно с КУРилските острови на Япония. Понял?

12

Анонимен

преди 6 години

Путин тръгна да проси. Дано не го арестува някъде Интерпол за престъпленията си !

11

Зозо

преди 6 години

А днес в кочинката има протести заради повишаване цената на горивата. Сръбите нали им се водят по акъла и при тях повишение на цената и там протести. Джуди се прави на велик, ама в скоро време ще реже и яде ракетите от глад :))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 6 години

До 50Ама по времето на Елцин БВП на Русия беше по - голям от сега! Сега глад и мор.

9

Анонимен

преди 6 години

Русия тряблва да бъде изолирана! Чумна е .....

8

И Що така?

преди 6 години

Нали санкциите помагаха на *** да стане отново велика :))

7

Лесна работа

преди 6 години

Връща откраднатия Крим, плаща репарации на Украйна, плаща обещетение за сваленият от пияната му армия самолет и отива доброволно в съда в Хага. Ще видите че санкциите ще паднат на другия ден!

6

50

преди 6 години

Абе,г-н Путин,какво ново казваш?Те го знаят това,но санкциите са извън икономическа принуда,използвана по времето на феодализма!Искат да ви изолират от Европа,ако не и от света,докато не поставят послушни управници от рода на Елцин!Въпросът е в това ще го допуснете ли!?Не разчитайте на тяхно великодушие!На война като на война-с всички средства трябва да се борите!С вас са много народи,които страдат от американския гнет и държави като Китай,Индия,Бразилия,ЮАР и много други!Не се предавайте!

5

Гога

преди 6 години

Вова,иска да ги хваща не на гола кука,а на крив пирон!

4

Анонимен

преди 6 години

мри ве джудже смотано ! глей си *** и остави европа на мира.