22

Само ГЕРБ

преди 6 години

Иванчева изнудва бизнесмените за пари и не желае да награжда и да развива. Затова отива в затвора. Само ГЕРБ строи и надгражда, а на БСП им спреха еврофондовете навемето.

21

Анонимен

преди 6 години

Колко арестувани кметове на ГРОБ има за 10 години? Или може би някой тук си миски че гробарите не взимат?

20

Анонимен

преди 6 години

Строителната мафия и разклоненията и в ГЕРБ я търпяха, търпяха Иванчева и накрая не издържаха и и скроиха шапката. А и тя се държа много наивно - хвърли се с главата напред да оправя нещата. Къде ще ги оправиш в една мафиотска държава.Трябваше да взима пример от самокавската си шефка и сега щеше да пее и да работи.

19

Анонимен

преди 6 години

Леле колко злоба и наглост има в тези жени, не е истина

18

Анонимен

преди 6 години

Мутрата и беше пъпчива и преди, може би някъде другаде са и избили нови. Да свиква

17

Boko bo

преди 6 години

За едно е права. Няма такава държава. Всъщност ние нямаме държава, а някакво подобие на това, което би трябвало да представлява една държава. Благодарни сме за това на ГЕРБ, за КТБ, за изтеглените милиарди, за ДДС далаверите, за Турски поток, за калинките, за фонд "Земеделие", за заменките по морето, за парк "Пирин" и за ще стотоци примери на локално и национално ниво.

16

Анонимен

преди 6 години

Пускайте DMS сметка да и се осигури акне аут, че вече не се издържа.

15

Анонимен

преди 6 години

наистина няма такава държава , къде другаде по света се назначава на измислена длъжност PR ? на един реално работещ трима души администрация .

14

Анонимен

преди 6 години

Това се нарича нахалство, хем виновна, хем с претенции до небето, тя пъпките си ги имаше и на снимките веднага след ареста...

13

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с *** на ГЕРБ тук в този сайт ,защитават тая пъпчива овчицца ,хубаво и беше с кашоните пари да събира а сега мяуче няма такава наглост,Ей овчицеее сам какво си направиш ,друг никой не може да ти го направи ,затова ще си изтърпиш наказанието от 10 години и това е ,защото нормалния човек за тия пари където си взела трябва да работи като куче цял живот а наща овцца за час да ги вземе. Нагласено било хахаха.Там да изгниеш дано.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя случай мирише много лошо,още от самото начало!Сега вече се усмърдява страшно...

11

Анонимен

преди 6 години

До "ехоооо"-то от тоалетната яма - аз съм един от всички българи, които искат да виждат честни съдии и управляващи. Действията им по този случай досега наслагват в народа много негатовно мнение за тях.

10

Анонимен

преди 6 години

Само да питам! Какво стана със "спец" ченгето, което и удряше шамари и и запушваше устата по време на ареста? Отстранено ли е от длъжност за превишаване на правомощията си?!

9

Анонимен

преди 6 години

Всички кметове са като нея корумпирани,и кмета на Красно село е същият на всяко останало зелено място се лее бетон ,Ицо боксьора е кмета проверете го и него чист мафьот като Бойко Борисов все са такива кметовете забележете боксьори,каратисти,борци само мафиоти ни ръководят,дилърите на дрога в Красно село вървяха с тетрадки да събират гласове за боксьора и това ако е държава ,държавата на Мафията.

8

ехоооо

преди 6 години

До АнонименКакъв си ти ,че да ти ги показват на теб,бе *** ?

7

Анонимен

преди 6 години

Искаме да покажете всички доказателства, за да можете да ни убедите, че г-жа Иванчева е виновна. От досегашните действия на съда и прокуратурата единственото, което е ясно на хората е, че този арест е скалъпен. Покажете ни какво има в СРС-тата. Покажете ни записите от видеокамерите. Покажете ни снимки къде е "светнала" кметицата от белязаните банкноти.

6

Анонимен

преди 6 години

Ужас, само не и пъпки, да се настани в 10 звезден хотел за компенсация.

5

(-_-)

преди 6 години

Тия две женици се опитаха да спрат далаверите на строителната мафия и се озоваха в ареста.. Оказва се, че институциите работят в полза на частни интереси и корупция нагоре по веригата някак въобще няма!? Кой може да повярва на това? В България, рибата се вмирисва отзад..

4

Анонимен

преди 6 години

До СандоТи кой предлагаш да седне на поста и - човек на суджука и фандъца ли? За тая цел си има избори и хората решават кой, а не някой да посочва...

3

Сандо

преди 6 години

мале *** е нагла тая, от ареста уволнения раздава та нейн човек да седне на стола в общината. Затвор и е малко на тая!