174

дебел депутат

преди 6 години

върнете се , в България се живее прекрасно :)

173

Анонимен

преди 6 години

Българка съм, с българско име. Знам само 2-3 майтапчийски фрази на турски. Не познавам българи с български имена, които да разговарят свободно на турски. Това нещо говори ли някому за произхода на "българите" в Мюнхен?

172

Бай Курти

преди 6 години

Поредната глупост на журналиста.Работя съвсем легално.Трудов договор,права и задължения, като местните.Даже квартирата ми я поема фирмата,плащам само тока и водата , около 100 евро.

171

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 6 години

ТОЧНО ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ДАНЪК ! А ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАТ ИМАТ ПРАВА УВЕРЯВАМ ВИ !!!АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ИМАЛ НУЖДА ОТ ПОМОЩ НО ДВАМА ОТ МОИТЕ КОЛЕГИ СЕ ОПЕРИРАХА ОТ ХЕРНИЯ В ГЕРМАНИЯ - ОПЕРАЦИЯТА СТРУВАШЕ 5 ЕВРО !!! ДРУГОТО ГО ПОЕ ДЪРЖАВАТА .

170

анонимната

преди 6 години

Срам не само за тях ами и за наснали и те са Българи.Бях на ексурзуя и ме попитаха абе казваш Българин си.ама не изглеждаш на БългаринА съм много бял и красив

169

анонимен

преди 6 години

Софийските клошари по-добре ли живеят ?!

168

Български Британец

преди 6 години

Да така е аз изпращам 70 процента от заплатата си в България.и съм полезен много повече на Българияот колкото като бях там.Е оня ден баба ми хвърлила 15,000 хиляди лврадостно през балкона.но няма страшно аз ще и ги възтановя

167

Роб на влаЗта

преди 6 години

Къв данък са платили?Само глупости .Колкото са внесли в България -толкова и на другаде..Шайка крадци.Говорили развален турски че и развален български Ха Ха ми като не са ходили на училище.

166

Анонимен

преди 6 години

много са нахални бе. къде дават безплатно жилище на аванта . белите хора се пукат от легална работа за да плащат легални наеми и заеми . тия седнали да спят под мостове и реват . къде са им парите от работата що не си наемат жилища ??

165

Това е БГ-бизнесът

преди 6 години

Всички българи, които познавам, работещи в ЕС /вкл. Герамния/ имат доста висок жизнен стандарт. Повечето от тях помагат и на роднините си в България.Подчертавам РАБОТЕЩИ.

164

Български Британец

преди 6 години

Ази карам Юбер такси в Лондон .в него спя в него сераНо си докарвам 2000 паунда на седмица .И съм много по добре от онези 2 години казарма в Бг ,мизерия и гъкане на бромРазни хора разни идеаливсеки е свободен да живее както искасоцлизмъ си отиде Другари

163

Анонимен

преди 6 години

и мене не ме интересува че са там! сами са го избралитова никой не е дллжен да им осигурява покрив над главата безплатно ! нормалните хора плащат НАЕМИ и купуват жилища не спят под мостове ! имат си домове тука и работа има няма кой да работи за кво да ги съжалявам . айде нема нужда !!

162

Вал

преди 6 години

До СърбоманГлупак!Прабългарите нямат нищо общо с татарите.България е най-старата държава в Европа, основана с това име и така во веки веков. Факт!Дори и сърбоманите пишат на създадената от нас Кирилица.Тези клошари не са българи, а само са родени тук.

161

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува дали са българи или български турци.Граждани на Европейския съюз са.А живеят много по-зле от имигрантите от Азия и Африка-откъде накъде?Евросъюза не би ли трябвало да осигурява нормален живот първо на своите граждани,а после на всички други?Това показва че има нещо сбъркано в системата.Не казвам че всички трябва да са богати,но поне да имат покрив над главата и храна е нормално.В Социал-ческа България нямаше бедстващи хора,и съм категоричен че онази система беше много по-добра!

160

Анонимен

преди 6 години

Един от тези се подвизава в този форум с ник"Циникът".Проси и спи под мостовете, ама във форума се изкарва голяма работа.

159

Анонимен

преди 6 години

В България е по-евтин масовият алкохол, човешкият труд (храна в кръчми, услуги, чистене и т.н. ), недвижимата собственност и наемите.Всичко останало е по-евтино в Германия.

158

xcvfdasf

преди 6 години

*** защо ходите по чуждите държави да слугувате бе шмульовци. Имаме си прекрасна държава. Имал имоти и заминал да е клошар. Ми ум царува ум патки пасе.

157

Анонимен

преди 6 години

До DedoЕдно е да мрънкаш , съвсем друго е да работиш.Мислиш ли ,че тези като се върнат ще работят и то по селата ? Няма как да се случи ,те са научени да получават всичко наготово затова сега им е трудно и забележи пак някой друг им е виновен.

156

не ги съжалявам

преди 6 години

тука вече има работа много няма кой да я работи а и домове си имат тия тука си имат . така че дет се вика и с минимална заплата може да оцеляват както повечето от нас!а те говорят за строителство ми то и тука със строителство се изкарват прилични пари и без да спиш на улицата . сами са си86492 виновни

155

Тъпанар

преди 6 години

Бе тя работата е ясна. С турски можеш много добре да се оправиш в Германия. Щом тези не са успели, явно не ги приема добре турската общност там. Причините може да са три - 1. За турците в Германия българските турци, не са турци. 2. За нищо не стават тия. 3. И двете заедно. Друго ми е по-интересно - колко зле трябва да живееш тук с къща и семейство, че да отидеш да съществуваш по този начин в Германия? Някой май послъгва нещо! За 15 години не са научили немски - WTF?