81

Пешко

преди 6 години

До Анонимен 85, как така с колко - че в момента тая газ ни излиза златна. Виж, че щом петролът (респ. газта) скочи с долар-два, у нас дребно литърът скача с 20 стинки, топлофикация веднага рипва за по-високи цени, хлебопроизводителите тоже и т.н. по веригата към твоя и моя джеб.

80

Анонимен

преди 6 години

До Пешко 70На колко ще я свалиш тая газ бе, ти разбираш ли колко хора има по трасето, докато се изпомпи газта и стигне до теб ниски цени = ниски заплати по-малко данъци към бюджета и по-ниско БВП, ето защо соца фалира 3 пъти за 10 години. Защо не отиваш във Куба там със 5 долара ще живееш цял месец като цар при тия ниски цени, хахаха.

79

ники

преди 6 години

Ха, г-н Путев клекна. Назидателния тон и поставането на колене на нашия президент от Путин не се повтори с Бойко. А хората, които приказваха преди, че като се спре Южен паток и България се закопава нека сега ми отговорят - защо сега Путев е склонен да говори нормално с премиера на България, а преди само заповядваше?!?!?!?

78

Дърт комунист

преди 6 години

България требва да не слуша джендърите от брюксел и въпреки заплахите им да строи колкото се може повече проекти с Русия - от това зависи оцеляването ни като православен народ! Нещем ***, искаме ядрени централи и ефтяна руска газ! Време е да върнем суверенитета си и да излезем от Германския Райх, който се оказа едно недоносче!

77

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit''Путин не е в позиция да поставя условия! За единната европейска позиция по въпросите за енергийната сигурност, ОСНОВНИТЕ решения се взимат в Брюксел!'' Много ме веселиш,ти определено се бориш за призово место по тъпотия,при положение ,че има още десетина кандидати .Точно Путин е в позиция да поставя условия и ако забелязваш ги поставя.А единна европейска позиция за енергийната сигурност няма и не може да има.Чети ***,чети.Хвани някой грамотен да ти чете ЕС преса

76

Пешко

преди 6 години

До КонтролТочно

75

Морски

преди 6 години

Премиера Борисов не дава гаранций,премиера Борисов може само да граби и краде.

74

Жокер

преди 6 години

И да не забравите да кажете "тенкю" на Матушка Рус.

73

112233

преди 6 години

Трябва периодично да се дава отчет пред ЕС,Русия,ФАЩ и Турция.Слабаците винаги изпълняват заповедите на силните.

72

Пешко

преди 6 години

До Анонимен 40, Май не разбираш, че при нашето потребление от 3 млрд куб годишно дори 500 млн куб е 1/6 от цялото потребление, което неминуемо би свалило цената за крайния потребител (аз и ти да речем). Т.е. тая газ от азербайджан (ако се свържем към тръбата) е и повод да предоговорим цените с Газпром най-малко. А иначе банани мое си купиш на различни цени от различни места именно поради различните източници. Кога няма диверсиф. както при соц-а чакаш и изплащаш кола 20 г., тв - 5

71

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Путин не е в позиция да поставя условия! За единната европейска позиция по въпросите за енергийната сигурност, ОСНОВНИТЕ решения се взимат в Брюксел! Ролята на Борисов в цялата история е да изгради принципно-концепционален модел. Но всичко това трябва да е съгласувано и одобрено от ЕК!

70

Анонимен

преди 6 години

ЮП го спряха евро-меките, защото тръбите не са по техните стандарти немеца иска качествени тръби или никакви за да не случи някоя екокатастрофа. Ердогaн не е в ЕС и от един леген даже може дa си пълни газ. Cега ЕрдоГаня стая тръба още 1 000 год ще седи пред портите на ЕС.

69

Контрол

преди 6 години

Ако от една държава зависи дали имаш газ (ток) то просто си зависим от тази държава и настроението на нейния лидер.Той просто може да те върне в каменната ера с едно движение.Хайде вместо независима зелена енергия от слънцето да си купим и АЕЦ от тях, за да сме 100% зависими. А всички знаем че като цената на тока скочи, много хора скачат на площада. И така чрез тока Русия прави изборите в БГ.

68

Брускетти Маретти

преди 6 години

Бай ГАНОВЦИ--Вие не сте пазар за газа..Вие ползвате газ колкото град Милано в Италия за шест месеца = 2 милиарда и 300 хиляди куб метра.Путин иска да измами Е.С., НО НИЕ В ЕВРОПА НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИМ .Нека да се наденва на турския османски кожен, ние ще гледаме отстрани .

67

Соросоид

преди 6 години

За съжаление Маккейн не е в добро здраве, иначе да ви е подхванал всичките лимонки и предатели с гьостерицата! Путинофил = национален предател. Трябва да се прави разграничение с русофил. Едно е да си фен на Чайковски, а съвсем друго на Сталин и на Путин.

66

да

преди 6 години

най - хубавото в цялата работа е,че зад това сближаване с Русия със сигурност не стои Америка, а както знаем всичко, което се случва в България без благоволението на САЩ е за добро на българите...време беше

65

Анонимен

преди 6 години

кво ше каже льотчика- грипените актуални ли са още, или вече су-57 е таргета?..п.п. не знам дали цялата т.н. полит-класа си дава ясна сметка - как вече изглежда отстрани, в очите на хората? на какво приличате, замисляте ли се? бб и той дава ли си сметка на какво изглежда отстрани?давате ли си сметка ве, грос-майстори? дава ли си сметка и тартора ви от сараите?

64

чичо Гошо

преди 6 години

Опа!От капалъ чершия ми цъкнаха едно минусче.

63

да

преди 6 години

откакто касичката Иванчева заслужено е на топло за престъпленията си *** са в паника..че на всичкото отгоре с новото законодателство вече няма да могат да спират и проекти с измислени жалби и изнудвания..лоша работа ..ще трябва да не крадат, а да работят за прехраната си...ужасно:))))))))))))

62

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 58: Козлодуй да е на загуба? Нещо си се объркал. А защо Лукойл няма печалба (по-точно не регистрира печалба и не плаща данък за това) питай правителството на бат' си Бойко.Не че това има връзка с темата.