46

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте на Кремъл дори като ви доставя газ !

45

УМЕН

преди 6 години

Борисов вече е бита карта. Не трябва да се очаква нищо повече от него нито да му се има доверие, камо ли да се разчита на мъжка дума и поведение.

44

Анонимен

преди 6 години

Русия е прокажена!

43

Анонимен

преди 6 години

37 горивата в цял свят поскъпнаха ако не си разбрал

42

Б

преди 6 години

КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ РУСОФОБЧЕТАТА,ЖАЛ МИ СТАВА ЗА ТЯХ И ЗА БЪЛГАРИЯ,ТО НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ,ИЛИ СА ПЪЛНИ С ПАРИ ОТ ***,РЕСТИТУТКИТЕ,ИЛИ СА ЗАГРАБИЛИ ПОСТРОЕНОТО ОТ МЕН И МОИТЕ РОДИТЕЛИ И СЕГА ИМ ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА,НО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН.ДЕН НА РАВНОСМЕТКА.

41

Анонимен

преди 6 години

До АА бе да попитам само, защо не си включил в твоя списъкДоган,Виденов, Станишев,Борисов, или за теб те не са крадци а?Или след като се кланят пред пу тя и рашката всичко им се прощава а????Питам само?

40

Анонимен

преди 6 години

Вижте руския бизнес в България и ще ви стане ясно кой има полза:Лукойл единствената губещата рафинерия в света!!!! От както е на българския пазар е направила 65млд евро оборот а е платила 0/ нула/ данъци!!!Лукойл бензиностанции 16 млд евро оборот а е платила 0 лева данъци!!! Факти ,вижте отчетите на НАП и декларациите на Лукойл.Белене, по Коледа България плати 1,2 млд евро на руските пенсионери като взе парите от българските!!Не знам при тия факти кой нормален би искал бизнес с мужиците.

39

А

преди 6 години

АЗ СЪЩО ЗА НАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКО ОГРОБЕНО И РАЗРУШЕНО ПО ВИНА НА ПОЛИТИЦИТЕ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ЦВЯТ СА,А ТАКИВА КАТО ПЛЕВЕНЛИЕВ,НЯМА КАКВО ДА СЕ МИСЛИ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКИ ПАРИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ,ДА НЕ ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯ ДО ГРОБ,ЗА АНТИДЪРЖАВНА ДЕНОСТКЪМ НЕГО ДА СИ ПРИАВЯТ ВСИЧКИ ВОЕЕННИ МИНИСТРИ УНИЩОЖИЛИ АРМИЯТА,ЛУДЖЕВ,НЕНЧЕВ ИВАН КОСТОВ,,ЦАРЯ,МУРАВЕЙКАТА,ТАКИВА ХИБРИДИ НА СЪД.

38

Пешко

преди 6 години

А "паметници на руски войници" не са били осквернявани никога, не знам грешка на преводача ли е или братушката просто си плямпа по гьобелски

37

Пешко

преди 6 години

Вовата пак че го удря на молба за патоци и аеци, но тоя път трябва той да дава гаранции, че цялата работа нема да ни излезе и стотинка. Иначе тръба през Украйна си има, за какво ни е друга

36

Анонимен

преди 6 години

нула осквернявания на руски паметници в страната е имало! нула! явно главният редактор там е ид*иот и не различава съветски от руски. аец белене може наистина да е важен и за нашата страна, така е. обаче бургас -александруполис предвиждаше нула еко гаранции, преливане на петрол в бургаски залив целогодишно към камиони срещу...50.000 долара годишна такса за България. и за кого е 'ВАЖЕН' този 'проект'?

35

до 40

преди 6 години

А вие на кого дте равнопоставено???

34

дръжки

преди 6 години

До АнонименКакъв партньор..За да си им партньор,трябва да си им равнопоставен,а не слуга

33

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно ненужно посещение. Нито порока, ще се тръгне , без ЕС да каже ДА. Нито има кво да бистрят. Единствено печели русияя ПРите им си чешат имиджа , а ние пропадаме в очите на партньорите и утре ще искаме пак пари за магистрали от тях.

32

Анонимен

преди 6 години

Демек зависимата руска преса подчинена на вожда си, пак ръси измислици, за да му оправи омиджа, след като видяхме, че навсякъде го гъбаркат , а Европа си намери още 5-6 доставчика на газ. Великия турски поток се оказа едно ручейче и реално нищо. Приказваше кагебееца за България и накрая пак опря до Бойко. Чак вече е комично.

31

Анонимен

преди 6 години

Като се докажем като добри и коректни партньори тогава САЩ ще махнат визите за нас.Докато има комунисти в българския Парламент няма никой да ни има доверие !

30

понеже защото обаче

преди 6 години

Да няма визи за да покажат,че ни уважават и ни имат за човеци,не че съм се залетял да живея в *** им.Нахални са и се налагат със сила.Бази-може,без да питат,а визи-не може щото сте,скот ове.И аз да им се възхищавам и пляскам с ръце.....нема начин.

29

Професор

преди 6 години

Да си сложи в чантата два хляба, туба с вода, едно бурканче с мас. Да не яде от манджите на Путин. Хляба да е на филийки да си маже мас докато разговарят. Да даде една филийка и на Путин.

28

Анонимен

преди 6 години

До ЛОШО ,Каквов прозрение !!!

27

Анонимен

преди 6 години

И за какво ти е да няма визи за САЩ?Нали все за Русия ревете?Ама всички искат да живеят в Америка, а не клозетта на Азия, наречен Русия ;)