14

Анонимен

преди 5 години

Точно Гери Дончева, която обиколи все живо мъжко в стремежа поне малко да стане известна....да дава акъл...

13

пффф

преди 5 години

Деградацията е пълна. Палавите учителки... Все едно децата в манастири живеят. Със сигурност в къщите си и по-зле са виждали. Човек ще рече, че на тази държава най-големият проблем една учителка в свободното си време се оказа.

12

рускиня

преди 5 години

и още нещо - учителка не е публична личност и нейния личен живот е трябва да бъде неприкосновен. не знам как социални мрежи, но телевизии трябва да бъдат съдени от нея за подобни репортажи.А най-големи съдници сигурно имат трески за дялкане, дето се срамуват да спомнят

11

Анонимен

преди 5 години

А пък бг дипломатка от чикаго се беше изфотографисала в зад ен изглед по скромни прашки. И се издиг(н) а в кариерата.

10

рускиня

преди 5 години

1. Сузанита и нейните родители наказани ли са? 2 Ако не е - означава че държава одобрява подобно поведение. 3 Учителка е пълнолетна и не в учебно заведение има право да живее живота си така както намери за добре. 4. Защо за политици не важат същите морални ограничения както за учители. Свидетели сме на много неморални постъпки от "елита" и всеко чудо за 2 дни. да спомним Р.Петков и фонтана. 5 Браво на учителка на тази възраст -в тази физическа форма.

9

Анонимен

преди 5 години

До ИдиотДраги ми, ***! Съпорт ще ходиш в София. В Харманли и в цял Прованс ще се "биеш" за учителско място, иначе ставаш продавачка или шивачка за 400лв.От София навън не си излизал, нямаш реална представа за живота в Бг, обаче се изказваш по форумите.Всички учителски назначения извън София стават само един начин- ВРЪЗКИ!

8

Анонимен

преди 5 години

А Герито Дончева като каква е тръгнала да съди учителките за поведението им? Тя самата е оправила поне половината български заможни господа в търсене на принца с коня, но понеже явно не е било в заведение пред всички, явно не се е случвало.

7

връзкарщина!

преди 5 години

Този, който твърди, че някой работи като учител, защото това предлага пазарът на труда, ще му кажа, че е в голяма грешка.Учител се става не от пазара на труда, а с ВРЪЗКИ.Учителските места изобщо не ги обявяват на пазара на труда. Учителските места се разпределят между СВОИ ХОРА.Защо разпространяват изкривена информация по медиите?Всеки, сблъскал се със системата на образованието, знае как стават назначенията.

6

Идиот

преди 5 години

До BurzumКаква.партийна линия бълнуваш... Аман от луди с достъп до компютър.Само по партийна линия ще навиеш някои да бачка за 550 чисто стартово, като ако има 10 IQ ще ходи съпорт или някаква убита длъжност на бюро за 1200 стартово чисти.Ако те мързи и господ не може да ти помогне.

5

Анонимен

преди 5 години

По наше време даскалиците не бяха много палави, палави бяхме ние учениците, иначе имахе един учител дето му се носеше славата а беше мъж на години.

4

Ларго

преди 5 години

Присмяла се куката на кривото дърво.

3

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм имал фетиш към учителки особено към класни и не само ама винаги са ме побърквали тези напращели катерички.

2

голяма драма!

преди 5 години

Докога ще ни занимават с веселбите на учителки? Големи съдници, големи монаси и монахини, голямо ровене в личния живот на хората... Дайте да стоим само вкъщи, забрадени и да не ходим по заведения.

1

анонимен

преди 5 години

Що нямахме и ние такива учителки едно време ?!