156

АНГЛИЯ ЩЕ СТРОИ НОВИ

преди 6 години

Гремания ще затваря атомни електроцентрали, но ФРАНЦИЯ НЯМА да затваря атомни електроцентрали, а АНГЛИЯ ЩЕ СТРОИ НОВИ, а също Унгария, Румъния, Турция, Словакия

155

Щирлиц

преди 6 години

Найден Зеленогорски.Четох дотук.

154

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябват такива отрови и радиации, нека да запазим България чиста

153

Анонимен

преди 6 години

Поне да ни пуснат в еврото и шенген- да стане бизенс, да паднат лихвите и разходите по границите, а то сега нищо не дават, а зеленогорските за малки пари работят ама кресливи

152

PD do 145

преди 6 години

Акционер ли ме записваш?Формата на финансиране може и такава да бъде. Но не и насила.Ако ми предложат акция на такава цена, ще участвам. А иначе предпочитам парите които държавата ми прибира да отидат за такъв проект, отколкото да пълнят сезонно дупки, всяка пролет.

151

a

преди 6 години

До АнонименОмръзна ми от такива като теб! Ходи си в Америка и си стой там, защото от демократичния рай за 0 години България се превърна в гето! Аман от ***!

150

хвърляш ме направо в

преди 6 години

ДИЗЕЛ-ЕЛЕКТРИЧЕСКА Централа С Гориво RMG380 е 0,0957 $ за КВт - това означава 15 стотинки киловата - скъпо е - RMG 380 - това е корабно остатъчно гориво със съдържание на сяра от 3 процента и по-този начин ме хвърляш направо в тъча.

149

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

148

PD

преди 6 години

Интересно на каква база сметнаха 30 - 40г. загуба. В рамките на 10 г стоманата вдигна цента си 3 пъти. А алуминия, медта, все електро енергоемки производства. Стратегията за бъдещето, не е в възможностите на тефтерното счетоводство, кое ми е по изгодно днес. Щото има и утре и за в бъдеще.

147

vdch

преди 6 години

До mgsАвстрия никога не е имала АЕЦ и с Германия, която ги затваря са ВНОСИТЕЛИ, от Чехия и др. страни, които имат АЕЦ. Италия отдавна ги затвори и затова фалира. А за любителите на ВЕИ-та най-после някой трябва да обясни ,че СЛЪНЦЕТО ГРЕЕ САМО ПРЕЗ ДЕНЯ.

146

extremist

преди 6 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ ТРЯБВА

145

Анонимен

преди 6 години

Трябва им на управляващите и свързаните с тях фирми. На никой друг.Най забавната част обаче ще дойде, когато се стине и до строежа на хранилището за оъработеното гориво. А като знам и качеството на строителството тук, си казвам добре че нямам деца.

144

АЕЦ-БЕЛЕНЕ

преди 6 години

МЕРАЦИ ---ЗА НОВА БЕЗДЪННА ХРАНИЛКА ЗА ЕНЕРГИЙНАТА РУСКА МАФИЯ НА БКП/БСП!!!!ЕТО НЕЩО ----КОЕТО НЯМА ДА МИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

143

е да де

преди 6 години

До PDтака де.Викаш всеки българин ( бебе, пенсионер ) да се бръкне по 4600лв и да построим Белене, та да има после евтин ток за заводите на агент гоце, тоя, ония третия комунисто-капиталисти.А те за благодарност ще създадат работни места и ще дават по 600лв заплата.

142

ВЕИ

преди 6 години

Ми що не минете на ВЕИ, а? Нахранете китайците вервайки на брошури и после добивайте ток на 40 -50 ст киловата....

141

Белене=КОРУПЦИЯ

преди 6 години

Белене е музей на посткомунистическата КОРУПЦИЯ на червената върхушка !!!Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

140

хващат ни за канарче

преди 6 години

5-ти блок на Козлодуй започва работа 1987-***.От една страна ни казват - 2017 го затваряме.40 години работа.А от друга страна ни казват - стройте АЕЦ Белене - 30-40 години ще е на загуба, после почва да носи печалби.А сега де?Колко им е живота в крайна сметка на тези руски реактори?

139

PD

преди 6 години

България е атомна държава отдавна. От новото време, няма нито един сериозен високо технологичен проект.При добри разчети и сравнително евтината енергия, ще се създадат условия са енергоемки производства на конкурентна цена.В бита това няма сериозно значение. Имаме шанса да живеем на умерен климат, но за индустрията Белене си е потенциал за бъдещо развитие.

138

фалш

преди 6 години

една силиконена аец като пари без покритие пари печатаме като аец с гърмещи реактори ,,рестарт на лъжите,,

137

Пак ви казвам:

преди 6 години

ВДИГНЕ ЛИ СЕ ОЩЕ ЦЕНЕТА НА ТОКА --ХОРАТА МАСОВО ЩЕ ПОЧНАТ ДА МИНАВАТ НА ВЕИ И СОБСТВЕНИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ!В ЕВРОПА , ВЕЧЕ ГО ПРАВЯТ МАСОВО!!!!!У НАС , ВЕЧЕ ПОЧВАТ СЪЩО ....!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!