266

Анонимен

преди 6 години

До ПроСоТо"Тогава трябва да позвъним на Путин и да му предложим да разположи балистични ракети на наша територия."....!!!!!----------------И това не го е писал *** от ***, така ли?

265

ПроСоТо

преди 6 години

за тая пробита кауза?Няма никой,който е със всичкия си,който да натиска за "западните балкани"..-За това пуснаха нашия ***..Но на него му харесва-мисли си,че се прави на много важен..

264

СатаНАТО

преди 6 години

В коя точно страна Путин ще разположи ракети?В Сърбия или в Босна?

263

ПроСоТо

преди 6 години

ха ха ха!...Видяхте ли "камъчетата"?..-""Ние не бива да влизаме в ЕС, защото не сме конкурентоспособни. Присъединяването ни към ЕС ще бъде още по-лошо за нас, защото ще загубим и малкото независимост, която имаме сега."..Обаче ето "скалата",която ТРЯБВА да "избоде очите" ви:-"Тогава трябва да позвъним на Путин и да му предложим да разположи балистични ракети на наша територия."....!!!!!Ето кошмара,който тресе "европейцитие"!..Сега обяснявате ли си защо СЛУГАТА "Б.Б." се натиска толкова з

262

ами сега

преди 6 години

Балканските държави са в ЕС не толкова да мият чиниите и тоалетните-и това го има ,разбира се-колкото да бъдат пушечно месо за НАТО при необходимост!Струва ми се ,че влизането на България в ЕС е обусловено преди всичко,за да се пречи на руското влияние и да се пресекат връзките на България с Русия.Такава е дългосрочната стратегия,а плановете на англосаксонците са с хоризонт 30-40г.Трябва да признаем,че те са майстори да зарибяват други държави за техните нужди и намерения!

261

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Според капитализма здравословно е да си болен ! Нищо чудно, че капитализма губи по всички фронтове и по целият свят. Пакс Америка приключи много преди да е започнал. Даже и Фукуяма се отрече от либерализма и глобализма.Финита ла комедиа !Агент Д. Алегиери ДС

260

Анонимен

преди 6 години

Путинската тролска фабрика бичи яко.Пишат и от едната и от другата страна.Докато службите не почнат да ги издирват по ай-питата и да ги чистят без съд, така ще е.

259

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРуснаците изкупуват в Ню Йорк и Лондон за да живеят те и децата им там, тъй като Рашата е ***. Всички богати и влиятелни руснаци са я по САЩ, я по Швейцария, Великобритания, Испания....а тези, които са с по-скромни възможности - в Поморие, Равда и Несебър. А обикновеният руснак пък...той е закотвен во веки веков в Рашата и единствената му радост е водката, спирта и одеколона.

258

Анонимен

преди 6 години

Това е резултата от руската пропаганда. Европа трябва да запопне да налага санкции заради руските ***

257

Анонимен

преди 6 години

Първо ЕС после НАТО,То и ние не искахме ама кой ни пита.

256

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоРусия изкупиха Ню Йорк и Лондон и черноморието е нищо за тях. Където има печалба купуват и печелят. За съжаление 4 милиона българия в ЕС са на ръба на бедност и нямат пари за образование или лечение или да си купят билет и да се махнат от България.

255

Антилибераст

преди 6 години

Сърбия не е приятел на България. Македония е Българска!

254

ognyanz

преди 6 години

До Василев: В България почти вече имаме нулева безработица? Пак си забравил да си изпиеш хапчетата.А за статията: Добре е, че по нашите медии не публикуват коментарите на германски читатели за нас.

253

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Така и не получих отговор на въпроса - Защо при откриване на работни места има безработица в Германия. Даденото обяснение е сходно с това все едно пожарникар да убеждава, че пожар е по-здравословно да се гаси с бензин. Именно поради тези *** тези Запада и Германия в частност ще продължават да трупат дългове които никога няма да изплатят.Агент Дуче СИСМИ

252

Василев

преди 6 години

Когато отваряш нови работни места, това означава че икономиката нараства, има нарастване на произведената и реализираната продукция на пазарите!Това е по-здравословно, отколкото ако имаме нулева безработица!!!В България почти вече имаме нулева безработица, но нямаме квалифицирани и други кадри, бизнеса върви, и вече чужди компании не искат да инвестират!!!Агент Роджър Барнс!ЦРУ!!!

251

Анонимен

преди 6 години

Що всички лаете не мога да разбера. Ами нали вие, лично вие, си избирате про-европейско правителство бе овце!!! Ето, западните балкани са по-умни от нас и дори живеят по-добре от нас.

250

Калеко Алеко

преди 6 години

До истина е ... Тези хора са сърби, босненци и албанци и рано или късно ще станат членове на ЕС, а Вие не сте българи, а долни ***, така че нямате право на мнение ... !!!

249

Handel

преди 6 години

Сърби: "Ние ще мием мръсните чинии в ЕС"Ами че сърбите точно това правят вече 50 години, сега точно какво ги засърбя?

248

истина е

преди 6 години

Тези хора имат чест и достойнство ,а ние сме долни *** !!

247

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Заяото арабите са ромите на изтока и никой не желае да нрани мързеливци и нечистоплътни тунеядци. И защо като Германия отваря по незнам си колко работни места на година има безработица ?Агент Орбан КГБ