160

Анонимен

преди 6 години

А на руснаците какво ще им стане?..Ами нищо, те и сега са пред фалит. Деньги нет, но вь держитес

159

Анонимен

преди 6 години

До ФактВсичките ти факти са с изтекал срок на годност от миналия век.

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 166"...........но ИМА ГОСПОД!"Точно така, има Господ и дойде време престъпника Путин да отговаря за гнусните си престъпления.

157

Факт

преди 6 години

В обосновката на обвиненията срещу Русия има едно много слабо място-тя няма интерес от нито едно от нещата,в които я обвиняват.Обаче враговете и имат!Защо и е на Русия да сваля тоя самолет?Защо и е да убива агент с изтекъл срок на годност?Защо ще помага на Асад да използва химическо оръжие?Но САЩ имат голяма полза от свалянето на самолета,отравянето на Скрипал,от хим.атаки и прочее!Освен това добре знаем,че нямат никакви задръжки да правят всякакви мръсотии по света и у тях си(11.09.2001г)

156

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Не, моя проблем е че смятах, че в България са останали още нормални хора! Но като чета твоите "коментари" ВИЖДАМ ЧЕ СЪМ СЕ ИЗЛЪГАЛ!

155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 163Престъпници са тия, които измислят лъжите си..............но ИМА ГОСПОД! Алоууууууу.......какво стана със "скрипалите"? Докъде я докараха лъжливите ингилизи?? Сега ново 20 - със самолета! НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ г-а-д-о-в-е!

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 162Твоят проблем е че смяташ руските диваци за нормални хора.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159О дааааа...........ТАМ ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАВЕН укропския потрошенко!!! А тия обвинения към Русия удивително си приличат с тия по "аферата скрипал"! Е и какво!!!??? Ще си обършете с тях едни ...... части! На руснаците не им е за първи път западните клошари да кудкудякат нещо, а после да се правят на ни лук ял, ни лук мирисал!

152

Анонимен

преди 6 години

Всички порнославни русофили да отиват да палят свещи с горещи молитви да се размине и този път на престъпника Путин.

151

Анонимен

преди 6 години

ЗА АСТМАТИЦИ В РУСКИЯ ОТБОР ДАЖЕ И ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ НЕ ГОВОРЯТ. ТАЯ НОВИНА ТВОЕ ПРОИЗВОДСТВО ЛИ Е?А холандският отбор си отнесе 6-те хиляди дози и дори направи официално обяснение. Ми за тях може понеже са холандци.Ние също много им съчувствахме - болни хора а се наели да зщитават честта на Холандия;

150

Стамат

преди 6 години

ЕС и НАТО да го поемат на парада си "Прайд"!

149

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 158Ти добре ли си с главата, бе шмоткьо??? Виж, да кажеш, че Китай ще е фалит след краварията, това да.............китайчетата държат над 1 трильон зелена тоалетна хартия!!!! Да не говорим за япония, еуропката и т.н! А на руснаците какво ще им стане? Въобще явно тука пишат вече само пълни дилетанти!

148

Анонимен

преди 6 години

Джуджето ще бъде изправено на съд в Хага. Неизбежно е.

147

Анонимен

преди 6 години

До МдаШматьо ако САЩ фалират след 12 часа считай че и Русия е обявила фалит.

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 149Сега в Русия има и Министерство на чорапите)

145

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 152Май руският отбор целият са били с помпи срещу астма? После голямо медицинско чудене е имало как един отбор от толкова изразени астматици печелят златни медали в Сочи. В действителност това не е дрога но помага за дишането затова и е разрешено на астматиците да участват в състезания.

144

Мда

преди 6 години

Както с го подкарали на Запад,ще се наложи да обвинят Русия за фалита на САЩ и разпада на ЕС.То и двете неща няма да бъдат причинени от Русия,а от обективни процеси,ама нали трябва да има виновен...Русия ще е виновна,че е оцеляла и е провалила с това плана за налагане на Тотален световен контрол от САЩ и Израел.

143

Анонимен

преди 6 години

А с дръжката на Скрипал какво стана? Още ли е намазана?

142

Анонимен

преди 6 години

Преди 30 години американците свалиха ирански пътнически самолет в арабския залив, но без шикалкавене си признаха и платиха на роднините обезщетения. Руските червеи ще се огъват до безкрайност само и само за да не плащат. Пълни нещастници.

141

Анонимен

преди 6 години

Абе железобетонни ама малко нещо алергични. Затова си отнесоха 6-те хиляди дози за целия отбор.Май цяла Норвегия са алергични. Горките.