80

ко речи пак ???

преди 6 години

До Анонимен 76 Сега разбирам ,ч е ти е трудно , но се порови из нета - инфо бол Заради нашите хубавци - управляващи и заробващите договори , които сключват я с Тец американски , я с ВЕИ - та герберски , не се стига до възможност да се включи евтния ток от АЕЦ за хората Та - следващият път , преди да пишеш - помисли , и така ще намалиш глупостите , сега вярно - там едни центове получаваш - *** ти си знаеш

79

опс

преди 6 години

Фърчилото като се бие в гърдите що не пита Путин защо на такива скъпи цени ни продава газта А ходи на екскурзия

78

тцтцтцтцтцтцтц

преди 6 години

До Анонимен 76И бавно да пишеш и бързо да пишеш - все измислици пишеш !!!!няма такива договори , АЕЦ е българска Все едно да кажеш ,ч е парите от закупуваните американски , немски , ит ,н автомобили , отивали в русия , защото горивото е руско Ние си плащаме там каквото се полага за горивото и дотам , ще изнасяме ли няма ли - това си е наша работа и парите отиват за американските ТЕЦ-ове ,ч е с тях имаме едни зарообващи договори ...Сега - разбра ли ????

77

Анонимен

преди 6 години

Всъюност за американските централи го показаха по ТВ7. Офшорка на о.Мавриций. Неофициално обаче( понеже там е такава зона) , всичко води до Р.Овч и кръг около него.Само имената на компанията американски. И интересно ,че след няколко дни влезнаха синдиците в Тв7 и сега вече я няма:)))) То същото като онзи кипърен дето инвестирал 1,2 милиарда в БГ , пък като го намериха, той гол като пушка:))) Крадат си *** и си изкупуват всичко ,а българина си е роб

76

Анонимен

преди 6 години

Целувайте сега ръка на дедо ви Юнкер !

75

Анонимен

преди 6 години

62 надолу по коментарите ако тръгнеш е обяснено как скоро и това ще спре>Защото лошата Европа вече изпрати представители,които заявиха на пишман американските централи ,е тези договори противоречат на европейското законодателство и трябва скоро да бъдат прекратени.Очаква се да стане до края на годината.Та за Рсуяи ,САЩ( макар че те не са американски) , лоша Европа има едни и същи принципи. Сега поняхте ли русофили???????? Това беше заявена и на Русоя са поточето.И руснака си го спря.

74

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно правилно КАТО АЕЦ КОЗЛОДУЙ НЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА И ЦЕНАТА!....НАПРАВО МОЖЕ И БЕЗ НЕГО.ТОКА МИ / по фактура/ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ Е 1% - И С.НЕГО И БЕЗ НЕГО ЩЕ ГО ОТЖИВЕЯ.ЗАТОВА РУСИЯ ДА ХОДИ НА МАЙНАТА СИ.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72Няма да искат обезщетение щото ни съжалиха и си казват хората ,,по добре да им опростим тия пари,за нас те са жълти стотинки ама за най бедната държава в ЕС са си много.Ще вземат да умрат от глад горките''

72

????

преди 6 години

До Анонимен 70 ми не е така Нима очакваш ,че американският брат няма да пропусне възможността да вземе и трохата на сиромаха

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70Хайде като се окаже тогава коментирай,дотогава си остават американски и толкова.Щото то е същото все едно аз да ти кажа,само да не се окаже че това което говорят за сестра ти не е вярно.

70

амиииии

преди 6 години

До Анонимен 67 ще получаваме газ от Турция , от СП2 , ит.н - това не са частни тръби , това са тайно изкупени от ББ тръби Нали така Правиш ли разликата - имаме тръба - >>>> транзитни такси , възможност за договаряне на преференциални цени , нямаме тръба - купуваме от тюрките или там , който ни даде , на каквито цени каже А срещу кого ще ривети тогава ????

69

Анонимен

преди 6 години

"Газпром" няма да иска обезщетение за спирането на "Южен поток" от Българияаве ***, що газпром няма да иска обезщетение ве, нали уж са голямата работа? Кранчета ше връткат, а? Врътнаха ли ги на чеверменце ве мишоци :)

68

(-_-)

преди 6 години

А, цената на газа се определя с договори, договорени от некадърници в нашия случай. Това, че сме в ЕС и едновременно се кланяме на САЩ не означава, че теоретично не сме способни да се договорим за по-добри цени.Разберете чии подписи са под договорите и ще ви стане ясно с чия помощ плащаме неестествено високи цени за газ. Също така има едни прекупвачи по веригата, които също надуват яко цената..

67

Анонимен

преди 6 години

До бре , бреееееСамо да не се окаже, че така наречените Американски тецове всъщност само са регистрирани в САЩ а всъщност са собственост на българо-руски комуномафиоти.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Сега остава да ни кажеш и името на руската офшорка собственик на тецоветеAES

65

тцтцтцтттцтцт

преди 6 години

До Анонимен 59 ти разбираш ли , като пишеш ????Ми че какво да е горивото - или американско , или руско , или китайско - който ти е правил централата / или е помагал /Но никъде не се казва ,ч е се изнася за Русия . ням такива договори , няма Според твоята логика - студена зима , ток -не стига , ама ние ще изнасяме за Русия Не е хубаво така да подвеждаш хората , поне малко да с е доближава до истината , поне малко ....

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Сега остава да ни кажеш и името на руската офшорка собственик на тецовете,явно си много навътре в нещата. Знам че няма да го направиш обаче защото всъщност не си светнат а пълен въздухар който разбрал не доразбрал пише глупости.

63

Анонимен

преди 6 години

До от общия джобЗа ВЕИ-тата и американските централи държавата дава 300 милиона субсидии от общия джобкоито директно отиват в руски джобове, понеже руснаци са собственици на ВЕИ-тата и ТЕЦ-1

62

Анонимен

преди 6 години

Че те руснаците нямат нищо против конкуренти. Европейците имат ;)))Особено конкуренти на Газпром, които силово се опитват да си наложат продукцията ;)))

61

Анонимен

преди 6 години

Оня посeрко Руми зеленото чорапче нещо направи ли по въпроса за цената на газта или само с близане на руски *** си остана?