16

Анонимен

преди 6 години

Не е отстранена от длъжност и затова такова искане ще се прави сега. А иначе докато не е отстранена и не е била в отпуск може да подписва всякакви документи в качеството си на кмет, защото тя Е кмет.

15

Анонимен

преди 6 години

Кой я обвинява и във какво нали е отстранена от длъжност ей не се налъгахте бе смазахте жената и я изкарахте престъпница защо шмиргелите от полицията са допуснали един отстанен кмет да подписва нещо от ареста, не са ли там да предотвратяват престъплени, а те се извършват под носа им във самия арест. Еми като сте некадърни оставките и отивайте в килията на Пелов некадърници.

14

Анонимен

преди 6 години

Деси, как можа да тръгнеш срещу Гаранти Коза, които спонсорираха тенис турнира за милиони и кой знае още какво са дали рушвет под формата на спонсорство.Направо ги подлуди! Давай, с теб сме!

13

tangra

преди 6 години

Евала на тази жена. Жана Д'Арк !Бори се! Ламята има много глави !

12

Анонимен

преди 6 години

Че откъде да подпише и защо я държат в ареста след като имат ''неопровержими''''доказателства.

11

Анонимен

преди 6 години

Вижте колко е смешно! Иванчева подписва заповеди от ареста, докато е кмет в отпуск и е задържана за взимане на подкуп. Не могат да я уволнят защото няма доказано престъпление, но тя не може да работи защото е в ареста! Това е показателно за законите в България - абсолютно не ефективни и объркващи

10

анонимен

преди 6 години

това не е право а помия,къде сте бе *** тъкива,некъдърници,простаци ТЯ В АРЕСТА А ИЗДАВА ЗАПОВЕДИ,ВЪВ КОЯ ДЪРЖАВА ГО ИМА ТОВА НЕКЪДЪРНИЦИ.

9

До Think

преди 6 години

На кви луди ще ги направи?Права си моме, те са си луди. Проследи реакцията на герберушките на фейсбука на Таско. Пълна истерия, в почивен ден, неделя се мобилизира цялата върхушка, та сезираха МВР, ДАНС, Цацата, ООН, ЕС и не знам до ИДИЛ пратиха ли прошение. За нещо, което се знае - храните ни са отровни, напитките, въздухът и пр. А виж водата - чиста като момина сълзица.

8

Анонимен

преди 6 години

Хм, а тази мома формално отстранена ли е от длъжност, откакто е в ареста? Ако не е се получава интересно.

7

Анонимен

преди 6 години

А ама то имаше преди време и един друг фрапиращ случай ,когато на един чиляк тъща му му беше купила шест апартамента.

6

Анонимен

преди 6 години

Давай Деси, мачкай болшевиките.

5

Think

преди 6 години

На кви луди ще ги направи? Пет пари не дават за тая корумпирана дива ***. Тя милата се оказа толкова плиткоумна.... Как си мислиш,че ще ти вкарват документи в ареста , ти ще подписваш и това нещо , ще го приемат. Милата фризьорка , голяма аматьорка. Тя и с парите си мислила , че ще стане така. От тая толкоз !

4

777

преди 6 години

Цирк Балкански пасти да ядат...

3

Анонимен

преди 6 години

Двамата заместници не искали да си цапат ръцете. Представи си. А докато бяха под крилото на Иванчовата лапкаха и си траеха. Ей, това между трима българи, двама са предатели. Много кофти племе сме.

2

Анонимен

преди 6 години

ГЕРП си хвана белята с Иванчева. Тя ще ги направи луди.Ако си представим ГЕРП като кралска кобра, то Иванчева е малка ***. *** разкъсва кобрата на малки парчета и след като е ухапана. После умира спокойно.

1

дедо

преди 6 години

и пак за пореден път елементарна ситуция непокрита от нормата...това е повсеместно!