102

Анонимен

преди 6 години

A майймуните от Африка и и3метта от Азия, какви точно са? Божества с, или без опашки?

101

Циник

преди 6 години

За жалост и у нас - "новите ценности" на гейпаради, истамбулски конвенции, ЛГДБ , мултикулти кръвосмешения и прочие - намират отзвук и у нас!ЯРЪК ПРИМЕР Е КЛОНА КРАДЯЩ НИКА МИ!

100

Циник

преди 6 години

Страни като Германия и Франция - използват финансовите инструменти - за ГРУБА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ПО-НОВИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ КАТО УНГАРИЯ. Изнудването по тази линия се съгласува между фригидната бездетна Меркел и геронтофила Макрон.Слугинажните медии са впрегнати в огрочна къмпания за потушаване на народните недоволства и брожения.Ако човек посмее да изрази несъгласие с диктатурите им - бива СЪДЕН! Така европейците се превръщат в "зрители" на собственото си унищожение.

99

Циник 2

преди 6 години

...харчат се милиарди за маймyноподобни с корана под мишница, непознаващи европейската цивилизация, и нехаещи за каквито и да е закони.Свободата на словото в страни като Германия и България - отдавна вече не съществува - жертвана на олигавения от педофили и гейове олтар на неолиберализма. Родените европейци са деградирани до мулета...прислуга на алахакбарците от всички азиатски , и африкански клоаки.ГЛЕДАЙКИ МИНУСИТЕ НА ПРЕДНИЯ МИ ПОСТ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ ГЕЙОВЕТЕ И У НАС НЕ ИЗОСТАВАТ!

98

Циник

преди 6 години

Цитат: " значително постижение за човешкото достойнство и свободата на нациите да избират собствената си съдба.."Нациите в Европа се заличават със смущаваща бързина и постоянство - за сметката на ордите фанатизирани полудиваци от Азия и Африка. 350 000 000 000 евро на данъкоплатеца бяха удавени в гръцкото блато - без надежда за връщане. Затова пък Фронтекс и НПОтата на Copос събират човекоскрап и ни го карат да го хрантутим , докато той се множи и ни мачка.Милиарди за *** - неработили

97

ко речи"

преди 6 години

"...Селяни, хората ви го казват във прав текст-освен да крадете за друго не ставате..."-------------------------------------------------------------------ПРАВИЛНО! Не трябва да крадем, трябва да пестим и да им го даваме, за да хранят кафевите милиони, дето ги полазиха! Там е бъдещето!!!

96

Членска карта №7

преди 6 години

До 190Ще сме доволни на нещо които ти не разбираш и не цениш... Род, Родина, Вяра...

95

Анонимен

преди 6 години

Западът ви обирал, интересно. Ето, сега правиме завой към Москва. Не сте ли доволни, ще има на ниски цени газ, петрол, водка, сельотка, Лади, нов Варшавски договор, Белене, нов газов паток и т.н.

94

Анонимен

преди 6 години

Специално българите сме най-доло качество европейци. Ако изобщо сме.европейи, винаги ще си останем ориенталци.

93

Анонимен

преди 6 години

Селяни, хората ви го казват във прав текст-освен да крадете за друго не ставате !

92

Додо

преди 6 години

Тази публикация е резюме на мантрата, която се лее в Европа от края на Първата Световна Война до ден днешен. Целта - да се нихилизира и постепенно разруши националното достойнство и идентитета на Белите, Християнски народи, стойностната им система да бъде удавена в пошлост, разврат и морален упадък, за да може Белия популис да бъде превърнат в една кафява, кръвосмешана маса от улични ***, които нямат идея и чувство за гордост от националната си принадлежност, което е диагноза за екзитус.

91

БайХоя

преди 6 години

До 6 цифрена заплатаИ 7 цифрена сума годишни разходи....

90

Анонимен

преди 6 години

Това, което е добре за България е зле за Русия.

89

Анонимен

преди 6 години

До182 Ние си знаеме.Защо да ни казват. ЕНЕРГЕТИКАТА НИ 90% ЗАВИСИМА ОТ МОСКВА.ПРОДУКЦИЯТА 90% НИ ПЪТУВА ЗА МОСКВА за рублички ПРИВАТИЗАЦИЯТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА БАВНИЧКО. Да работиш и да ограбват труда ти РЕКЕТИЬОРИ Е БЕЗМИСЛИЦАЗЕМЕДЕЛИЕТО ОТ КОЛЕКТИВИ КРАДЛИВИ!

88

6 цифрена заплата

преди 6 години

Добрее, поздрави на Западна и източна Европа, от едно магистърче инженерче преместило се от Западна европа. Преди имаше капитали по всички вертикали, беше яко в западна европа. Нямам 9 живота да чакам да се върне. Оставям ви я на вас. Поздрави от СиднейАв$тралия, 6 цифрена годишна заплата

87

Анонимен

преди 6 години

А В ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИИ ОТКРИТО НАРЕКОХА БЪЛГАРИЯ "ЗАДНИКЪТ НА ЕВРОПА".

86

Анонимен

преди 6 години

Честит 24ти май на всички българи, които знаят откъде идва простотията! А простотията идва от запад. Тия гей паради, тия простотии дойдоха от запад. Всички гадости идват от запад. Да живее България! Да живее Русия! А на тези, които обичат запада и САЩ, на тях им пожелавам... Нищо не им пожелавам, те не са българи!

85

!!!!!!!!

преди 6 години

Здравата са изплашени тези *** от ЕС и ФАЩ, бълват статия след статия от небивалици, хвърлят луди пари са медии и сайтчета, по политици, социолози и блогъри. Страаааах ..... Светът се променя, светът видя истинското лице на западът, на гнездото на тероризма, на гнездата на капитализма. Строхувайте се, сънувайте .есилки, народът не е сляп. Идва време за разплата !

84

КОМУНИСТ

преди 6 години

БЕЗ ДА ЧЕТА ГЛУПАВИ, ФАЛШИВИ СТАТИИ, САМО ОТ ЗАГЛАВИЕТО МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО НАОБРАТНО ! ШИБ... ВИ ЗАПАД, КОЛОНИЯЛНИТЕ ТРАДИЦИИ И АМБИЦИИ, ИЗР...СКИЯ ВИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ, ВАШИЯТ РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИ КАПИТАЛИЗЪМ ОБИРА, ЖИВЕЕ, ПОДДЪРЖА СТАНДАРТА СИ, ИЗПИВА КРЪВЧИЦАТА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ВИЕ СТЕ НИ ДЛЪЖНИЦИ, ВИЕ ИЗТОЧВАТЕ НАШИТЕ РЕСУРСИ, ИЗЦЕЖДАТЕ НАШАТА ЗЕМЯ, ПИЕТЕ НАША КРЪВ ЧРЕЗ ВАШИТЕ МОНОПОЛИ. ТЕРОРЪТ ВЕ ИМА ГРАНИЦИ И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ.

83

Източен грабител

преди 6 години

Кви грабители, кви пет лева.. Живея в Брюксел от година и мога да кажа, че това е един ***. Има квартали, които са като Столипиново.. И там няма нито един източноевропеец!!А по-некадърна и мързелива *** от белгийците няма. Мързи ги да гледат, знаят единствено да кръшкат от работа и да стачкуват. Подобно на французите.Яд ги е на нас заради това, че сме по-способни и по-работливи, това е истината.