11

Анонимен

преди 6 години

Защо САЩ мълчи гузно и толерира насилието и агресията на Израел в ивицата Газа срещу мирно население? Това ли са западните ценности да избиват мирни демонстранти и да защитават въоръжени терористи в Сирия и Косово и къде ли не?

10

голям праз

преди 6 години

Какво значение има къде ще е посолството на САЩ ?! Решили са да го преместят от един град в друг ,и двата града са в територията на Израел , какъв е проблемът тук ?!

9

ООН

преди 6 години

Призоваваме САЩ да атакува Израел затова, че избива мирното население!

8

Двоен стандарт

преди 6 години

Къде са бомбите на САЩ? Има насилие срещу цивилно население!

7

Andreshko

преди 6 години

Няма нищо нали Тръмп ще получи Нобелова награда за мир!!! Тази награда ще му е като подигравка за всичко, което върши в Близкия изток.

6

Osman

преди 6 години

Америка никога не е играла за мир. Нали от това печелят. Разпалване на конфликти, продажба на оръжие, в крайна сметка, запазване на статуквото и вяра в долара. Който не вярва в него - вижте Кадафи. Само Осман миже да донесе мир в близкият изток и Осман скоро ще се върне по Светите места.

5

Анонимен

преди 6 години

Заглавието изцяло прави четенето на статията безмислено. Резил.

4

Анонимен

преди 6 години

Последни новини: Северна Корея е прекъснала преговорите заради американско военно обучение до границите й ! Преродената Нацистка империя ФАЩ ще подпали света !

3

Анонимен

преди 6 години

Армията на Израел ли нападна Хамаз или Хамаз нападна армията на Израел

2

Анонимен

преди 6 години

САЩ подпалиха 30 войни от ВСВ насам къде са били умиритворител само вие си знаете Тръмп е най-великият президент на САЩ. Тръмп си измести посолството без нито един изстрел, другото си е проблем на тарамбуките и сбърканата им джихадистка религия.

1

Българин

преди 6 години

Не на американската агресия по света!