230

Анонимен

преди 6 години

До ТръбаБъркаш. Едва е дочел том първи ;) При това толкова отдавна, че само името Винету витае из празната кратунка.

229

Анонимен

преди 6 години

Или вдигайте заплатите на тая територия.............или фалит на всички алчни БГ-работодатели!!!!

228

Анонимен

преди 6 години

Що бе?Я какви кадри си имате - Цецка,Караянчева все такива подобни.Халал да са ви!

227

Анонимен

преди 6 години

Само във Фрог: Режат главата на шефа на ГДБОП, слагат човек на ПеевскиШефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов да бъде сменен. Тази задача си е поставил политико-мафиотския кръг КОЙ. За негов заместник се спряга един от настоящите началници в ДАНС Марио Трифонов.Трифонов минава за човек на корпулентния бизнесмен и депутат от ДПС Делян Пеевски, както и за особено близък до т. нар. къг на Библиотекарите, начело с Цветлин Йовчев. Припомняме ви, че Спиридонов минава за особено близък до премиера Бойко

226

Анонимен

преди 6 години

Давайте 600 лева заплата и чакайте младите да остават......................маймуни с трици не се ловят!!!!

225

Тръба

преди 6 години

Всички му се подигравате на боко, че е прочел само една книга. Това не е вярно, защото "Винету" е 3 (три) (ТРИ) тома. Следователно, боко е прочел 3 (три) (ТРИ) книги!

224

няма време...

преди 6 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 4 пъти по-големи доходи и пенсии от нас.

223

Анонимен

преди 6 години

бях в едно село онзи ден един дядо ми вика виж момче изкупуват къщите за по 5 хил и се въдят като мухи като умрем ние те щи останат в селото това ще е бъдещето на държавата ни

222

Анонимен

преди 6 години

Ами крайно време е да се разбере че както чичо гугъл може да краде кадрите ни , Така и България може да им краде кадрите,просто става с по добри оферти за работа.Просто е.И няма нищо трагично в това.

221

Анонимен

преди 6 години

В Европа средна работна нетна заплата 2000 - 2500 Евро . В БГ - 500- 1000 левчета. Как ще отговориш на това Бойко? Какво очакваш?

220

Анонимен

преди 6 години

Странджа ли си Сакар ли си, мисълта ти върви гладко почти като на Баце!

219

Корнелия

преди 6 години

да се конкурираме с САЩ и Япония ли?чудесно, правим лотария за "зелена карта"...

218

Анонимен

преди 6 години

100% истина, само няколко ретарда тук не го вдяват. Самоусъвършенствайте се, друг правилен път НЯМА.

217

Българин

преди 6 години

Шефа на ГДБОП ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕН С ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ НИ ЛЪЖАТ А ПОЛИТИЦИТЕ НИ КРАДАТ А БОЙКО И КОМПАНИЯ ИЗНЕСОХА ЗА ТРИ МАНДАТА И МАЛКОТО КОЕТО Е НА НАРОДА!НЯМА И ДА ВИДИМ ПОЛИТИК ИЗПРАВЕН НА СЪД С ГЕРББСПДПССДСАТАКАВОЛЯ и т.н.всички са едно цяло

216

БонФилеСуджук

преди 6 години

"Светът върви с такива темпове, че дори не можем да ги асимилираме..."Toз титан трябва да обясни как се асимилират темповете, че нещо не е съвсем ясно:)То бива ту партс и съмтайм лун, тури му пепел!

215

Анонимен

преди 6 години

Хората, които фалираха КТБ, стоят зад сделката с ЧЕЗАко случайно някой не знае имената им :1. Бойко Методиев Борисов2. Делян Славчев Пеевски3. Цветелина Бориславова Карагьозова4. Сотир Стефанов Цацаров

214

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което са построили ГЕРБ след 3, най-много след 6 месеца се ремонтира отново.При всеки следващ ремонт се крадат, пардон усвояват половината от парите на предходния.Ремонтите се правят винаги от една и същи фирми, които се отчитат на Фандъкова.Тя пък отчита парите на Борисов.Всички контролни органи са техни и схемата няма къде да се пробие.Така управляват вече 10 години, през които са откраднали общо около 84 милиарда.

213

Анонимен

преди 6 години

Браво точно така исках, не може на чистачката заплатата да е колкото на учителя там се учи 7,8 години висше, а чистачката дига само прах с метлата и е проста като ***, двойни заплати за доктори, учители, шофьори.

212

Анонимен

преди 6 години

Един герберастки крадец умрял и отишъл в Ада.Там дяволите си пекли картофи на открит огън и решили да ползват да го повъртят над него.Сложили го на шиш и започнали да го въртят над огъня.Дошъл обаче Сатаната и казал - Абе какво правите бе, този е изпечен герберастки крадец, въртете го по-бързо.Защото като го въртите бавно, той краде от картофите.

211

Българин

преди 6 години

Странджа слуга ли си на Баце кърпиш ли му гетите преди мачле я кажи наведен Странджа?