113

Анонимен

преди 6 години

Мда бе,разчупва,той и миналата година болният португалец разчупваше традиции,пълна скръб затова си слушам музика от преди 90-тте защото другото е плява.

112

До 116

преди 6 години

Не се бях сетил. Прав си като се замисля. Много са долни тези. Аз още не ги приемам за държава, те и столица си откраднаха.

111

Да бойкотираме

преди 6 години

Предлагам България да бойкотира евровизията догодина в Израел!Прекалено много политика има! Всичко беше нагласено,за да може с провеждането на конкурса в столицата на евреите,държавите участнички негласно да признаят Йерусалим за новата столица единственно призната от бандитите от С А Щ и още една две нейни сателитки! Бойкот му е майката на тези престъпници!

110

Анонимен

преди 6 години

Когато Путин анексира Крим познайте коя държава спечели Евровизия?

109

Анонимен

преди 6 години

До АнонименитеИменно. Точно каквото вие е отношението към тази песен е такова и към всичко останало и заради това България намалява, а броя на хората в Израел само расте. Нета имаше подкрепата на цял Израел в буквалният смисъл и хората тук се възхищават на силните характери, а не на модели изтъкани от силикон.

108

Ангел

преди 6 години

Предлагам догодина да изпратим сакат инвалид ,сирак, от ромски произход със синдром на Даун и вродена олигофрения .На 10000% ще спечелим!Песента и пеенето не са важни!

107

Анонимен

преди 6 години

До кога ще търпим долните израелци да ни развалят живота? Развалиха ни стандартите за красота, семейните ценности, музиката, филмите, опитаха се да ни сменят пола, тъпчат ни главите с оклутна пропаганда, дробовете с кемтрейсл, стомасите с гмо-зеленчуци и хормонно месо, ваксинират ни с токсини, по всичко личи, че искат да затрият християнския свят. кой им даде тая власт и кога ще отговаря пред закона за тези гнусни престъпления, вкл и тая отвратителна песен ??

106

Lina

преди 6 години

Мда, вече съм 100 % убедена,че пералнята ми има музикални заложби, защото звучи доста по- добре от това,което превъртях набързо, просто защото не бих се наказаля да слушам "junk food"" музика. Тази си я гласяха за победител още преди първите 20, така че не е изненада.

105

Свинар

преди 6 години

Европа даде победата на Израел ,с цел да ги накарат да почнат да ядат свинско!

104

Анонимен

преди 6 години

До Интересен фактзащото гласуването на евровизия е манипулирано точно така, както и главата ти.

103

Ангел

преди 6 години

Гледа ли го още някой тоя Политически конкурс ве!! Песента на този глиган беше по отвратителна от нея самата! Да не говорим хленченето от миналата година на португалеца! Той спечели защото имал сърдечно заболяване ,сега тая спечели защото е дебела. И не на последно място ,все пак догодина конкурса трябва да се проведе в новата столица на Израел!Тука отдавна не се оценя песента а какво ти е здравословното състояние ,колко си онеправдан ,общо взето от съжаление!

102

Интересен факт

преди 6 години

След като тука има толкова много негатевизъм, защо българската публика е дала 10 точки именно на тази песен ... Време е да се научите да не лаете след кервана, а да се опитате да го водите отпред,

101

Анонимен

преди 6 години

Мрежата си казва думата. Само вижте минусите на клипа На 13.05 в 13:17 часа, са 72 хил минуса. Само преди 5 мин бяха 68 хил. Отвращението на хората явно е огромно !

100

Анонимен

преди 6 години

До 100от къв зор? някакви кастрати ми мънкат и таз печка там за цвят ли беше?

99

Анонимен

преди 6 години

Че може да пее, може, остави кудкудякането, а пълничките момичета пред телевизора са гласували, защото се идентифицират с нея. Страшното обаче беше това Ще се видим в Йерусалим (а не столицата Тел Авив) накрая, за което не се говори, и което си е обявяване на война. Половината Йерусалим е на Палестина и явно някой е решил Палестина окончателно да изчезне от картата.

98

ЕХО

преди 6 години

Видяхте ли Представянето на България - Сборище на Пияници , Наркомани и Грозни Мъже с обратна ориентация . Но не е Луд този който яде баницата - и аз бих ревял като Магаре на Евровизия за 1 милион Долара .Поздравления за Израел .Но е Време БНТ да спре Гаврата - Крисия , Тунжи , Жана Бендерд-не знам коя , турчета с пианото . Гадно - прилича на Здравната Каса - делят пари от Бюджета .

97

Анонимен

преди 6 години

дебела грозотия без талант. евреите пробутват навсякъде едно и сщо - грозота и разврат. има МИЛИОНИ по хубави германки, австрийки, румънки или българки ! Искам да знам, каква и е роднинската връзка със Сорос на тази киффла. Освен грозни космясали феминистки и тероризъм, нищо друго хубаво не излиза от израел.

96

Анонимен

преди 6 години

Песента на наще трябваше да спечели.

95

Анонимен

преди 6 години

Само едно не можах да разбера: защо конкурсът се казва Евровизия, като в него участва и печели израелка ???

94

Portugal

преди 6 години

Евровизия е европейски конкурс. Израел и Австралия нямат място в него. Трябваше кипърката да спечели - поне го докарва на външен вид. Като се замисля, едно време конкурса го печелиха такива като Aба. А сега го печелят Кончита Вурст и някакви грухтящи чиф....ти.