21

Анонимен

преди 6 години

Ако ги обявят за умрели е по-сложно да заметат следите. Погребениее, журналисти на погребението. Освен да заковат ковчега, та никой да не види какво има вътре.А така - чиста работа. Ние благородните англичани ги скрихме от `лошото КГБ`.И до днес Сергей Антонов не е оневинен за атентата срещу папата, а само освободен `по липса на доказателства`. Единственото доказателство беше, че е бил на площада като хиляди други.Всичките им истории на Запада са шити с бели конци.

20

Анонимен

преди 6 години

Този Путин е виновен, отвлякъл ги е. Лично се е телепортирал до GB, с група от Спецназ, прибрал ги е някъде я Сибир. Да вземе Мей и го нападне, но трябва да реши от коя част на Русия да влезе. Е, ако руснаците и дойдат на Даунинг стриит 10, да не се плаши, няма как да бъде изнасилена, ужасяващо грозна е!

19

МълчаниетоНАшилетата

преди 6 години

Значи не само дъщерята, а и бащата е контактен.Това е по-лошо, отколкото да се умрял.Постоянно те ухажват службите и ти промиват мозъка.Ако си готов може да дадеш интервю(ех, нашия данъчен не го дочака).Ако не свириш на гайдата избраната песен, може късо съединение в апаратурата да получиш.Ето как от трудова злополука(тоя *** е свършил парите и е решил да продава БОВ), се стига до жалък финал.Скоро в ЕС ще има нова серия-за всеки гръмнал бушон ще се търси виновен хакер.Познайте кой...

18

Анонимен

преди 6 години

Ако целта е била да се защитят двамата агенти, щяха да ги обявят за умрели в болницата, ритуално погребение на прах от кремациая и толкова. А излекуваните хора с нови самоличности да си живеят нормално. Но щом не е това целта, не искам да съм на тяхно място.

17

efs

преди 6 години

Нормално е да се крият, защото руските негодници ще опитат отново да ги убият!! Онзи нещастен гном с големи уши и малко мозък в кухата чутура е готов да даде заповед за очистване!! Всеки нормален човек би се скрил от тези изверги!! Нищо чудно скоро самият гном да излезе в нелегалност, защото руския народ ще му потърси сметка за всичките престъпления.

16

Анонимен

преди 6 години

То си беше ясно още в началото как ще се развиват нещата.Нямаше интервюта с тях от болницата, не разрешиха на братовчедката да се срещне с тях, в разговора по телефона братовчедката каза, че не е познала гласа.И накрая англичаните обявиха, че ще ги скрият в САЩ.Същите лъжи и дезинформации като в Сирия.

15

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Това, че са се скрили говори, че са наясно с дългата ръка на КГБ... - къде е например сега Каспаров...

14

House M.D.

преди 6 години

А какви са доказателствата, че другарят и другарката Скрипалови изобщо съществуват?

13

Разбираемо е

преди 6 години

Крият се от плешивата кремълска Борджия

12

Анонимен

преди 6 години

"Изборите" в русия минаха, но сега ще чакаме да мине световното, преди чакахме олимпиадата, после ще има "избори" за местна власт, трябва да мине и "новия" кабинет. Чакане има много...

11

Анонимен

преди 6 години

*** нали комисия имаше ... разбра ли се с какво са отровени ... разбра се !Някой от нашите медии да научи какво е веществото ... на дали !Стана същото като с самолета с холандците свален над Украйна .Яко пропаганда срещу Русия ... правят се някакво действия от сорта на санкции или атаки над Сирия със скалъпени обвинения .*** после като се докаже че не са такива ... е какво от това стореното сторено ( но е в името на "демокрацията" и "истината"!А истината е ,че не знаят какво значат тия думи !

10

ххахах

преди 6 години

Минаха изборите в Русия ;)

9

Нормално

преди 6 години

Ако оповестят къде са, след няколко дена няма да са живи.Елементарно, Уотсън.

8

Анонимен

преди 6 години

То май излезе, че е било "Англичок". И сега просто замитат следи.

7

Анонимен

преди 6 години

Снимки нямало, достъп нямало.За какво им е на сатрапите достъп ?

6

Анонимен

преди 6 години

Русия: Снимки няма, достъп няма, нищо за тях няма!що бе, какъв ви е зора, ще ги доубивате ли?

5

Анонимен

преди 6 години

До MI6Кой пък ти е казал че не са чували бря чигун ?

4

Анонимен

преди 6 години

Ще ги крият и дори ще ги затрият, за да не блесне голямата поредна лъжа!

3

Анонимен

преди 6 години

Или изобщо не са били отровени или вече са храна за червеите

2

Анонимен

преди 6 години

Как ще ги допуснат като един път са се опитали да ги убият вече ?