7

Анонимен

преди 6 години

И какво да кажат китайците?!? Дипломатичен отговор са дали ..... вие знаете ли на година в този район колко изчезват и си остават там залепени за склона ( даже измъкването на едно тяло е силно рисковано и скъпо и няма алпинист да иска ако загине да го прибират от там). Бутат ги някъде да не са много открити за преминаващите и толкова. Сателитна снимка да търсят алпинист в снежна буря?!?!

6

Ангел

преди 6 години

Кво ни заминавате още с тоя!! И чак 50 хил $ се отпускат за издирването от нашите данъци и отделно Приятелката му е открила дарителска сметка! Аз ако реша да плувам в морето, и взема че се удавя и за мен ли ще събирате пари!Тоя е вече мъртъв на 100%.Това са 3-4 дена при -35 градуса температура,освен това лошо време и така нататък.Освен това тоя е бил пълен лаик!Преди година пада в леден процеп и на косъм се спасява.Освен това колко пъти е катастрофирал и с мотор и кола. Той явно си живее на ръба

5

Анонимен

преди 6 години

Шанс да го намерят жив 2%, шанс изобщо да го намерят 5%, шанс да бъркам 50 %

4

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ се опитаха най-напред да го убият като го прегазиха на АМ-Струма.Честолюбивата Тиква не може да преглътне, че някой си позволява непрекъснато да критикува престъпното им корумпирано управление.

3

Анонимен

преди 6 години

Жалко за това момче ако е загинало.Дано е жив.Не са толкова много стойностните хора в БГ все пак.

2

Анонимен

преди 6 години

Дръж се Бояне.Бог с нами.

1

Анонимен

преди 6 години

Е смеят ли да не правят. Нали лично Цар Тиквун им нареди да намерят хеликоптер, който да лети на 8 000 метра.Нищо че в световната авиация няма такъв пример.Обаче в килийното училище в Банкя едва ли са изучавали физика, да не говорим пък за авиация.