28

Анонимен

преди 6 години

29 години, идва 30-тата. След нея ще дойде и 31-вата и така. Това е.

27

анонимен

преди 6 години

а не тоал хартия е рециклирана

26

Анонимен

преди 6 години

До Истинатама голям разбирач си станал бе! Върви в Русия или КНДР, там всичко е био.

25

Истински случай

преди 6 години

Имам къща със земя в централна стара планина. Едни роднини със децата си от София ми дойдоха на гости миналата година. Аз ги почерпих със плодове и зеленчуци които сам ги отглеждам. И така, стоя и ги гледам. А те така рупат, че ушите им пращят. Децата викат - за пръв път ядем такива вкусни неща. После ги почерпих със мляко и сирене. Комшията в селото има малка ферма и от него си купувам млякото. После си правя домашно сирене, и кисело мляко.Тия хора не можаха да повярват!

24

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Боко Суджука пак да ви финтира с някъкв друг измислен стандарт.Стара планина вече не става. Пирин има бира и вотра кабинка.Значи новия стандарт ще казва РИЛА.Айде независими медии, започвайте да възхвалявате премъдрия Вожд.

23

Анонимен

преди 6 години

Комунетат докараха селяните в панелките и ги направиха менежери, сега всеки иска да е пред компа и да менежира.

22

реалист

преди 6 години

Вече разбрах , защо от ГЕРБ ядат само суджук.

21

Fallschirmspringer

преди 6 години

Тези технологии са ориентирани към по-младите.Преди години купих в едно пиле от една бабка,занесох го в къщи ,но дъщеря ми не иска да го яде миришело И.Иска си бройлера ,както казва мога да го полея с шоколад ,пипер, кукурма и все става заядене просто вкуса му е на ядлива пластмаса -неутрален.И какви са тези пилета тежки по 1,5 кг,а бутчетата им колкото палец.Та тези крака не могат да носят такова тяло.По време на гадния соц.бяхме на бригада и работехме в птицеферма ,ама птиците по цял тичаха

20

Анонимен

преди 6 години

Комунистите научиха хората да рупат банани и да си бършат *** със мека тоалетна и и на мързел, демокрацията научи хората на труд, дълг, чест и морал. Живеем във високо интелигентно урбанизирано общество във една европейска държава.

19

Анонимен

преди 6 години

Тази година засадих 100 корена домати, надявам се да няма градушка

18

Име

преди 6 години

Сиренето с ензими, саламът от каша! фалшивите новини от джендърите на дойче веле на хайко маас! Да живеят технологиите!

17

Шопа

преди 6 години

Да ще спести 10-15 % ще стане богат . Но в същото време ще влоши здравето на хиляди най вече деца които ще се разболяват. Ще се купуват лекарства които да се лекуваме и тези 3 лв. дето този *** е спестил ще станат хиляди за нас . И после ДНСК ако не си затвори очите ще напишат предписание и готово . А трябва затвор за углавно престъпление

16

Селянин

преди 6 години

За българина важи правилото вода гази жаден ходи, стойте си у панелките нека селата да ви пустеят и ревете как немеца не ви е нахранил и ви влачи държавата на задна скорост, Българин е диагноза а не националност.

15

Истината

преди 6 години

Плодовете и зеленчуците вече масово са ГМО, торят ги със изкуствени торове, пръскат ги с отровни препарати. Пестициди, хербециди....Месото е пълно със антибиотици и хормони за растеж.Рибата съдържа токсини. Обработват я със химикали и я замразяват.Хляба се прави от фуражно брашно и е пълен със консерванти и подобрители.Повечето пакетирани сладки неща се правят от палмова мазнина, боя, оцветители.Газираните напитки се правят със глюкоза, сорбитол, манитол, оцветители..аромати.Бирата = пикня

14

анонимен

преди 6 години

рипахте скачахте искахте банани и тоал хартия хаиде яжте кожа и нокти ине пискаите алтернативата е кьм гробищата

13

Аз

преди 6 години

Явно ще се спира яденето на месо щото то не е вече, ще караме на витамини и минерали с вода

12

Blake

преди 6 години

А "бирата", с която ни заливат родните производители - с царевичен грис и ензими за бърза ферментция... Алхимия бате!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Не знам вече с какво да се храним Едно агне поръчахме по празниците , хапнахме и прибрахме във фризера Сега съм поръчал селски кокошкиСалати купувам от една баба Каквото и да се опитваме да ограничим , все опираме до магазина Открито си ни тровят-това е истината !

10

Me

преди 6 години

Ауу, ензимите били много страшно нещо...

9

Осман

преди 6 години

Да живее мързелът, благодарение на който създадохме технологиите, които да ни изхранят правилно, защото природдата не знае как да ни изхрани. Съвремениият живот е една голяма лъжа, но ние я харесваме тази лъжа, защото ни осугуява комфорт и така хората ни вижда,т че като живеем в градове значи приличаме на Ню Йоркчани, а не на жендъри.