23

3M

преди 6 години

АНДРЕШКОВЦИ, научете се , че за транспорт се ПЛАЩА, за всичко се ПЛАЩА, няма безплатен обяд. Недейте да тормозите контрольорите, на тях работата им е да глобяват селските тарикати без билети!

22

Анонимен

преди 6 години

Според конституцията никой български гражданин не може да бъде заснеман без неговото знание и въпреки неговото изрично несъгласие!Кога ще видим някой магистрат в тая държава, да изиска спазване на конституцията на страната?

21

Анонимен

преди 6 години

До Ф.С.В.Като не искаш да ти броят стотинките,приготви си точни или направо билета по 5 лв.че по-лесно се смята и по-лесно се връща!

20

Анонимен

преди 6 години

А как да накарат мърлата да си плати глобата тогава?Ами нека никой да не купува билети - като дойде контрольор тръгвате да слизате, и той няма право да ви направи нищо...

19

Анонимен

преди 6 години

Направете така, че билети да могат да се вземат и чрез пращане на есемес от телефона и чрез плащане с карта. Аз ако вляза без кеш в автобуса и искам да си взема билет, как ще мога да си платя. Ще ме глобят само, защото фирмата превозвач не е влязла в 21 век.

18

Анонимен

преди 6 години

В допълнение - личи си, че шефът им е някакъв свестен човек, който не иска проблеми, а днес всеки се чувства в правото си за нещо, само защото може да снима с телефона си. Да снимаш без позоление и без да имаш наистина основателна причина, както в случая, това е жестока пасивна агресия.

17

до 13

преди 6 години

Трудна работа! Точно в Бургас преди години водача и контрольора, и двамата млади момчета се опитаха да приложат този трик и то не да плати глоба наглеца /някакво студентче вероятно/, а да слезе след като е без билет.Чете вестник, казва, че нямало откъде да вземе и няма намерение да става. Няколко минути така и по едно време цивилно полицайче показа служебната си карта и го свали.То пак мрънка, но веднага смени тона и когато МВР го пипна приятелски по рамото си слезе със закана да се жалва на БХК

16

Анонимен

преди 6 години

Сори, ама да влезе и да седне да си говори по телефона означава само едно - че не е имала никакво намерение да си купи билет. Твърде арогантна е, за да я защитавате. Това че мого контрольори са груби и че някой в случая е снимал, не прави тази конкретна жена жертва. И това го казвам като човек, защитавал други от наистина груби, изперкали контрольори. Не мисля, че случаят е такъв. Нещо повече, не мисля, че някой има право да попречи на контрольора да снима, след като други снимат без позволение.

15

Aman

преди 6 години

В Дания проблема се решава страшно лесно - Всички контрольори са мъже и то доста набити и якички. В момента, в който влезе контрола, се затварят всички ходове и бягане няма. Дори да има, беглеца бива повален моментално. Виждал съм с очите си как румънец се опитва да избяга, а контрольора го натисна до външната врата и до там. Всичко вече е измислено, но в тази държава няма интерес да се случват нещата.

14

Анонимен

преди 6 години

Ама защо са глобили контрольорите,ПЪТНИЧКАТА се държи агресивно и буйства ,хвърля телефони,стотинки и накрая ги изблъсква за да избяга слизайки от превозното средство,в Германия контрольорите са мъже ,ходят по трима и с немска овчарка,я да видим тая дали щеше да блъска жените за да избяга и да не бъде глобена!А този пътник там какво се обажда,да не е адвокат на нередовен пътник без билет,при катастрофа билета ти е козът за обезщетение!

13

Анонимен

преди 6 години

Пътничката е нередовна. Трябва да бъде глобена. В случая не контрольорката, а пътничката се държи непристойно и блъска контрольорката.

12

Невен

преди 6 години

Просташка работа, а сега контролъорите ще наказват заради една лигла. 10 лв глоба, в София е 40. До 12., контролата в Бургас контролира, че не си се скатал от кондуктора. Т.е. има кондуктор, обаче ти ако искаш може да не си купиш билет - толям и пълен автобус. И тук идват контролъорите .... Ей затова няма да се оправим, човек си гледа работата, а след това го наказват.

11

Анонимен

преди 6 години

*** нация сме. Докато продължим да защитаваме гратисчиите и да защитаваме подобни *** няма как да се оправи положението. И тук не ни е виновен нито ББ, нито БСП, ДПС или който и да е друг политик. Сами сме си виновни.

10

Анонимен

преди 6 години

В Германия много лесно го решеват проблема. Автобусът не тръгва докато гратисчийката не плати. По този начин редовните пътници застават на страната на контролата, а не да толерират и защитават гратисчиите.

9

онбашията

преди 6 години

контрольори има само в софия, в цялата страна има продавач на билети в автобуса, който минава и продава билет на всеки пътник.

8

Анонимен

преди 6 години

Общинското като държавното! Дайте превоза на някой гербаджийски мутрю и ще видите как всички пътници ще станат прилежни и кротки! Нека пак са контрольорки, нежни и възпитани, дори само една да е, дори да не дразни пътниците, а само да стои на служебното кресло, да си оправя тоалета и да краси превозното средство, вие сами ще се самотаксувате и давате бакшиш. Като охранителите на фирмата ошамарят няколко наглеци и ще станете на захарен памук...!

7

Анализирай Онова !

преди 6 години

... Момичето абсолютно видимо се направи на интересна и искаше хем да се вози безплатно ... хем да не плати й глоба ! В този случай жените - контроли си бяха прави ! Като НЕ иска да плаща , да върви пеш - за здраве ! Друг е въпроса , че по същия начин ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖАТ И ГЛОБЯВАТ и РОМИТЕ , а НЕ да ги подминават ... от страх ! Не знам какви са цените на билетите в Бургас , но в София са ЗНАЧИТЕЛНО ЗАВИШЕНИ спрямо стандарта на обикновения Българин и амортизирания Градски транспорт !!! :( ...

6

Ф.С.В.

преди 6 години

Понеже съм от Бургас- мога да ви кажа че- повечето контрольорки са с махленско поведение - наети от селата и се държат неучтиво- блъскали са ме с пръст в ребрата вместо "Добро Утро" - Донякъде напрежението идва и от това че ПЪРВО автобусите са с автоматични кутии и малко пускане на *** от шофьора води до рязко намаляване на скороста и буквално може да паднете -ВТОРО билета е 1.30 ст и почват да падат едни стотинки броене на стотинки и падане на контрольорки от постоянното рязко спиране

5

бай иван

преди 6 години

Най-*** е че пътниците защитават гратисчиите.

4

Анализирай това !

преди 6 години

Добре де... НЕ оправдавам контрольорките , но какво трябва да направят , според вас ?!?! Айде да видим ? Да спрат автобуса и да изтичат до близката Сладкарница за да почерпят с торта и боза НЕредовната пътничка ли ? Какво трябва да направят ?!?! ТОВА МОМИЧЕ Е НЕРЕДОВЕН ПЪТНИК И ПОДЛЕЖИ НА ГЛОБА ! Това , че се прави на селска тарикатка и иска да се измъкне е съвсем друга тема ! ... АМАН ОТ *** И ТАРИКАТИ ТУК , БЕ ! Разбира се , че ТРЯБВА ДА Е ГЛОБЯТ !!! НО ТРЯБВА ДА ГЛОБЯВАТ И РОМИТЕ ТАКА !