26

Анонимен

преди 6 години

До 24 много руска и сръбска телевизия гледаш.

25

Анонимен

преди 6 години

еврейте стоят в дъното на WW2, време е някой да ги вразуми, преди да са направили по-голяма беля

24

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че Тръмп принуди Израел да започне война срещу Сирия. Под преттекст, че започва война срещу Иран. Това беше и целта на заплахата на Тръмп, че ще се изтегли от Сирия ;)))А на Нетаняху хич не мухаресва, но няма избор. Тея дни носи в Москва в една от първите реици портрет на безсмъртния полк. Но няма начин да не слуша Тръмп, понеже арабите наоколо не го харесват и са към 300 милиона. А Израел е 5 - 6 май...Честно, горките израелтяни. Не са за завиждане.

23

Анонимен

преди 6 години

Браво на Асад,ще остане на власт до като не остане жив сириец,това е истински лидер.А гвардейците на ислямската революция на Иран ще се борят до край за християнска Русия.А Путин ще бори Запада,до като децата му си живеят на Запад с парите руските данъкоплатци.Такива ми ти работи.

22

Allnin

преди 6 години

Offshornite svetovni banki i orajeini proizvoditeli i targovci si klatiat klonite...

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТвоя коментар е присмял се хърбел на щърбел. Може и руските медии да лъжат, ама е в пъти по-малко от западните. За справка лъжите от юговойната и понеже сръбската телевизия им разобличаваше стотиците лъжи, накрая посегнаха на свободата на словото като взривиха сградата на телевизията. Това е нивото на лъжепропагандата на оръжейните корпорации които си имат правителства на запад. Ти ако щеш вярвай на доказани лъжци, твоя си работа.

20

Анонимен

преди 6 години

Пич, следя северноамериканските медии. трам цари почти пълна тъмниина пои лсучая. Там където говорят никъде не казват за израелските атаки и Сирия. Говорят само, че Иран е атакувал Израел ;)))Нито споменават неколкократните атаки на израелски самолети на сирийска територия, нито, че сирийската армия е свалина няколко десетки израелски ракети, насочени срещу нейни обекти, нито, че сирийската армия отвръща на огъня срещу базирани на Голандските Възвишения(изконно сирийска земя) израелски военни.

19

Анонимен

преди 6 години

Как Израел е отговорил на удара, като преди десетина дни Израел нападна на сирийска територия. И в този сайт имаше новина. На всичкото отгоре евреите не предупредиха че нападат и си траеха докато щатите казаха че е тяхна работа. Те какво очакват да нападат а от другата страна да няма ракети по тях.

18

Анонимен

преди 6 години

ХахахАха до какво доживяхме!!! Някакви рубладжии да ни убеждават, че руските медии са меродавните и никои други не трябва да слушаме !!!ХАХахАХАХАхАхАхАхАх по-голям виц не бях чувал. Та те лъжат собствения си народ за загиналите във войната в Украйна и в Сирия- казват на майки, че децата им не са умрели просто ги няма :D А тука някакви промити тикви ни обясняват как на тия руски медии трябвало да вярваме - хАХАХАхАхАхАхАЕ това е върха на тъпотията!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Израел не готви Иранска пържола, а работи усилено да има две слънца над ТелАви ;)

16

Анонимен

преди 6 години

Израел не готви Иранска пържола, а работи усилено да има две слънца над ТелАви ;)

15

Анонимен

преди 6 години

До ПитащЗащото иранските "граждани" от територията на САЩ НЕ СТРЕЛЯТ С РАКЕТИ по Израел бе "умнико"!

14

пехотинец

преди 6 години

Показателно колко е жалка руската военна техника. Купчини ламарина и *** за вторични суровини.

13

Анонимен

преди 6 години

Jas, виждам че си начетен.Ще ми обясниш ли какво общо има Иран с арабите?

12

Анонимен

преди 6 години

Десетки брей :)Щтом нищо не се пише по руските медии значи е фейк !Вчера се спомена само за доста свалени ракети от Сирия !

11

Анонимен

преди 6 години

Много израелски ракети са свалени на сирийска територия в последния един ден !Скоро може и самолети да падат !

10

Jas

преди 6 години

Не знам кой е глупав и кой умен, но четат ли изобщо коментиращите статията или само заглавието? Ясно се пише, че първо иранците са стреляли и чак след това Израел е отговорил на удара. Освен това доста ще е интересно как Иран ще бие Израел:-) забравили сте войната от 60-те, Израел, нападнат от три арабски държави ги разпертушини за няколко дена, не само с оръжия, но и с акъл! Това арабите го нямат.

9

Анонимен

преди 6 години

До Питащ - Сирия се превърна в многострадална държава, кой от където идва на нейна територия убива.Не знаеш ли приказката за един. дето се заклещил в едно дърво на пътя и какво правили с него минаващите покрай дървото?!

8

Питащ

преди 6 години

Интересно, а защо Израел не напада Ирански граждани на територията на САЩ?Сирия се превърна в многострадална държава, кой от където идва на нейна територия убива.Та затова предлагав: Да се бият и убиват В САЩ.Да усетят и американците ужаса от войната.

7

Тинев

преди 6 години

Подготвяйте се за нови гости - арабески.Браво на САЩ и Израел - осигуряват на Европа ПОСТОЯННО ИСЛЯМСКО присъствие.Стягайте се и строете джамии, ще ви трябват като ви превърнат в *** !