52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35"Въпроса е защо не е издадено разрешително ?"---Кой издава "разрешително" на криминално проявени? Съден за финансови предтъпления първо;После никой не приема на сериозно Навални, та чак такова внимание.Това да не ти е герберастката Боколандия, където управляватхора достойни за затвора.

51

мен

преди 6 години

В Петербург изглеждаше да са поне 1000 ноимаше и зрителите

50

мен

преди 6 години

До щъркел какъв Сибир това бяха 90 процента ученици поне отклипа които е пуснат в Интернет за Петербург останах с впечатление че полицията прибираше определени хора другите си викат а те не ги отразява ха. А ако и там демонстрациите са платени като унас не се учудвам защо бяха почти само ученици

49

Коняр МакГредър

преди 6 години

Същите такива в Украйна, понеже все пак президента им беше човек, не даде да ги бият, и вижте до къде го докараха - гражданска война, полу-война с най-сериозния си търговски партньор, сума ти политически убийства и ускорен марш към брутална диктатура.Нито един държавник, дори най-калпавия, не би дал такова нещо да се случи на народа му.

48

Братчеда на Путин

преди 6 години

Браво Путин, прибрал си всички протестиращи от цяла Русия. Все си мислех, че протестиращите са били 90 според броя на градовете, ама те били чааак по десетина във всеки град. Хахаха тоз Навални да звънне на нашето момче Никито Младенов да вземе да му прекара малко транснационално парички от Фондация Америка за България или Отворено общество. Никито го бива да ги носи в куфарче, както е правил за Сърбия по времето на Милошевич.

47

РОССИЯ

преди 6 години

БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ КМЕТСТВОТО ЩЕ ПРОТЕСТИРА ТОЗИ ПРОДАЖИК.КОИТО Е ОСЪДЕН ЗА НЕ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ .А НАЩЕ МЕДИЙ ДА ПИШАТ ИСТИНАТА

46

До Анонимен 35

преди 6 години

Не се притеснява бе умнико! Просто са умирисали площада и се е наложило да им направят прочистващи клизми. Хуманно и демократично. А защо арестуваха Иванчева? Все в Русия са ви очите, а уж все умират руснаците от глад. Погледни си посрания *** и не плачи на чужд гроб. Уж се пишете за русофоби пък все на русофилия ви избива.

45

До Професор 37

преди 6 години

Да пусне, но ако обърка координатите може да попадне в *** ти. Недей разчита на съюзниците, защото имат повече мозък от твоя. Ти знаеш ли що е то атом, бе да те е.а в невежия ***.

44

Трак

преди 6 години

Скоро глада ще изкара много повече хора и тогава ще видим как Путин съвсем се смалява.

43

Морски

преди 6 години

А кога ще има протести в България срещу дългото управление на Б.Борисов и корупцията която той покровителства,срещу премиера който унищожи България!!!

42

Анонимен

преди 6 години

До пророка ОлегТо и в България хората се събират трудно за протест.Ако цяла България скочи то може да променим държавата.

41

пророка Олег

преди 6 години

ами те в цялата страна 1000 са всичките протестиращи.............хахахах нещастници

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Подготвя шоуто за деня на Русия - 9-ти май.

39

Анонимен

преди 6 години

Къде се губи вожда ?Две седмици не е показвал ново оръжие.

38

Анонимен

преди 6 години

И ние българите трябва да излезем да протестираме в Бг.

37

Анонимен

преди 6 години

Събрахте дарения на Дерипаска за загубите от санкциите ?

36

Професор

преди 6 години

САЩ да пусне атомна бомба над Москва.

35

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен32За такива като теб,ще го отворят отново един ден.

34

Анонимен

преди 6 години

Въпроса е защо не е издадено разрешително ?От какво се притеснява Джуджан като печели със 99.99% ?

33

Анонимен

преди 6 години

На следващите избори ще стане президент.