51

Анонимен

преди 6 години

И бегеджендърите си мечтаят за надарени пакита

50

Анонимен

преди 6 години

Става дума за пари.Никоя власт не си затваря очите безплатно.

49

Либе рало

преди 6 години

Айде, бе, мислех, че са интегрирани представители на религията на мира. Не, за тях жената не е словесен обект и безправна собственост, не! Някакви тесногръди ислямофоби твърдят обратното, но ние ще ги заглушим с 1200 децибела толерантност. И сега някой да не ми опонора, защото либерално ще му видя сметката, осъждайки го като фашист и поставяйки го по този начин в графата "социален аутсайдер".

48

Анонимен

преди 6 години

Хахах, абсолютно съм убеден че властите са мълчали от криво разбрана толерастия и либерастия!Въобще след ВСВ, имам чувството че в Европа има някакъв комплекс, и от едната крайност, залитнаха в другата, която е още по-страшна

47

ЦОЛЕ

преди 6 години

утре и кралицата

46

Анонимен

преди 6 години

За какво плачете сега? Затова, че надарените палитра са обърнали внимание на британските момичета, а не на вас ли?

45

Анонимен

преди 6 години

Не е точно така но сега са ги затиснали яко и не се церемонят въобще! Побийват ги на скрито а у панделата някои са вече кафяви/асиатски булки!

44

Анонимен

преди 6 години

Поредният пасквил от Дойче веле....загубено време за четене.

43

евротлантик

преди 6 години

Евроазтлантическите ценности над пакистанстинците се нарушават.

42

Анонимен

преди 6 години

И да добавя,имайте предвид,че в близко бъдеще,тези "форуми" ще бъдат блокирани и вие ще блеете само по контролираните правителствени медии!И всичко това ще ви пробутат,заради "фалшивата" информация!И вие ще повярвате,защото няма да имате друг избор!Ако не вие,децата ви,или техните деца и ако доживеете до тогава,ще се запишете в единствената свободомислеща структура - еничарският корпус!Ама,както върви до тогава ще ви набутат в кифириците по един чип и ще минете на дистанционно управление!!

41

Анонимен

преди 6 години

Продължавате да стържете на празни обороти по форумите,ама,както върви вече започва стърженето и тук,особено,като ви пробутат истанбулската конвенция!Ще седите,ще се криете и надявате прииждащите *** да минат някак си край вас,треперещите от страх!Ама,няма да ви се размине!И вас ще обработят ***,преди да ви прережат гърлата!Все още има някакви смътни надежди,ама няма нито народ,нито човешки същества,които да се надигнат,да избесят управляващата *** и вземат нещата в ръцете си!!!

40

kenef

преди 6 години

Да, грешката е моя, норвежец беше. И да, Василев е абсолютно прав, туркия е единствения враг на страната ни. ермангал в прав текст го каза че кърлежи му е в "духовната" граница. Освен това пак той нарича *** да имат по 3 деца в османско и по 5 деца у гейропа. За последните 100 години, мангалия си е увеличила населението ОСЕМ ПЪТИ! Много скоро ще започнат да преливат, а климата се затопля. Огледайте съседите на мангалия, всички са жълите, само ние и гърчолята сме в зелено. Познайте!

39

Анонимен

преди 6 години

Браво точно така се прави. Докато има паразитни организации като БХК или техния трябва ВХК, ще си мълчат вместо да действат. Ще съветват един пакистанец, после да го съдят, че му нарушили правата, ще си мълчат, естествено.

38

Анонимен

преди 6 години

UK е супер ***.Пълно е с бантута, талибани, балканци и КВС ли не друга ИЗ..мет.Там няма значение колко си богат все си в ***.

37

Анонимен

преди 6 години

Борянче, докога да ти обръщам внимание да внимаваш. :)Като се пише 40 г., това значи 40-та година (числително редно име).Ако искаш да обозначиш период от време, "години" не се съкращава, изписва се изцяло 40 години (числително бройно име).

36

Анонимен

преди 6 години

"Пакистанци насилвали момичета... А 40 г. службите мълчат."---Само момичета ли? Или момчетата от службите се срамуват и си мълчат ... 40 години?

35

факе нюз

преди 6 години

чак след четиридесет години ли решихте да съобщите тази новина????значи кАмунизмама в тази територия изобщо не си е отишъл!!!!!В Северна Корея пасти да ядът по този показател не могат да ни стигнат!!!!Как беше ти на кого си човек,кой те препоръча при нас,той е наш човек,той е на еди кой си,абе той е наше момче!!!манталитета няма никога да се промени!!!!в тази територия манталитета е на примитивно мислене!!!!колкото и на модерни да го играят и да имат модерни тхнологии!мисленето......манталитета!

34

Adolf Eichmann

преди 6 години

Конър, сложих ти минус поради една единствена причина. Не вини простолюдието за това, че са прости - това не го казвам като обидно. Просто такава ръка им е раздадена и трябва да я играят.... тва е. Несправедливо е, но един ден ще има справедливост - господ не ги съди а страда с тях, не го забравяй.

33

Анонимен

преди 6 години

До kenef Брейвик НЕ е швед, а норвежец!!!

32

Adolf Eichmann

преди 6 години

Англосаксонеца във всички форми е податлив на манипулация - за това зионистите са ги избрали - лесни за контролиране. НО, рано или късно...... плановете се провалят :)) Исус Христос го казва най-простичко на зионистите - "спрете да ме отричате, приемете ме и ще видите светлината". Зионистите предпочитат мрака..... уви