217

Анонимен

преди 6 години

До 226 АнонименМного си отваряш устата ...

216

Факт

преди 6 години

Мизерията и бедността обгръщат и задушават от всякъде демократичната членка на ЕС и НАТО България.

215

Анонимен

преди 6 години

Хората с фланелки на които пише СССР или със снимка на Путин да се омитат от България докато все още това е възможно. Русия ще се разпадне и няма да могат да поживеят в готиния "руски свят" разбирай cвинската кoчина на Евразия.

214

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам кой как е живял по онова време и как е било не ме интересува, но днес когато сме в ЕС и НАТО деца умират от глад и пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна, а подлезите и градинките са пълни с просяци и бездомници.

213

атакис

преди 6 години

България трябва да напусне НАТО тъй като това е военна терористична организация в услуга на САЩ. Това може да се случи само ако народа гласува за АТАКА. Тогава ще стане страшно за оатпадъците в софия....

212

Анонимен

преди 6 години

При Тодор Живков братята не мародерстваха по селата, всички работеха и бяха по ниски от тревата.

211

Ж

преди 6 години

МаГарешки завършил в Москва , съпругата му дебела рускиня .... човек без самочувствие трябва по някакъв начин да напомни за себе си .

210

Анонимен

преди 6 години

До ЕС и НАТОЧе това ставаше и по времето на Тодор Живков, какво ти пречат тук ЕС и НАТО?

209

Анонимен

преди 6 години

Българите трябва да си набият в дебелите глави, че докато в България има русофили визите никога няма да паднат!

208

Анонимен

преди 6 години

Страхуват се да чуят гласа на народа!Австрия като не е в НАТО ...

207

Анонимен

преди 6 години

До ПитанеВизите ще паднат когато болните от русофилия в България паднат под 3%. Така че Питанчо заради тебе и нормалните българи няма да видят визи.

206

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми СИВ вече съществува само в Русия ! Щом искаш да не бъркаш в кофите отиди в Русия ,но внимавай да не се окажеш в по-тежко положение и да ти се наложи да пиеш перилни препарати защото не можеш да си купиш водка !

205

Питане

преди 6 години

А бе. Какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги? Нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС а ние вече 11 години сме пълноправни членове на ЕС, или? Спазват ли САЩ договора си с България или най-нагло храчат в лицето на България и българите?

204

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 211Ти живял ли си по онова време, та си толкова категоричен в изказванията си? Сигурен съм че не си.

203

Анонимен

преди 6 години

А референдумче за излизане от ЕС нещо!?

202

антиседераст

преди 6 години

До 209 СИВ и Варшавски дог.Брей! какъв поет ! С какъв евроатлантически плам декламира ! С какъв джендърски устрем наведен към големия. На колко дози сте ?

201

Анонимен

преди 6 години

При СИВ и Варшавскич договор деца не умираха от глад, пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна, а корумпираните и крадливи чиновници ги пращаха в трудови лагери.

200

Анонимен

преди 6 години

Който не иска ЕС и НАТО, Чемадан, вакзал рассия. Там няма нито ЕС нито НАТО, там русофилът диша волно и доволно.

199

СИВ и Варшавски дог.

преди 6 години

- избиваха дедите ни,- хранеха прасета с хора;- няма свобода на избора;- съветско робство;- пребиваха случайни хора по мазетата на ДС и подобни;- обезличиха нацията;- избиха интелигенцията;- подаряваха България на кого ли не;- два опита за 16-та република;- абсолютни фалита на България;- национализации;- трудови лагери;- .. т.е. само кръв, кръв, унижения, кръв, безпътица, кръв, обезличаване ... кръв

198

полезните идиоти

преди 6 години

ако имат поне малко съвест ще си вземат парцалите и ще отидат в Русия !Но каква съвест в тях , по заповед на Москва избиха над 30 000 невинни българи , окупираха собствения си народ и го направиха роб на СССР !