20

Анонимен

преди 6 години

Продаде и една резиденция на арабски шейх.

19

До 8

преди 6 години

Другарю,тези преди Костов гдето обявиха държавен банкрут и изпразниха хазната и зърнотомай не са съществували за теб.Ей вие комунистите много странно четете историята бре.Кой обяви мораториум ,кой фалира след това България и какъв,,разцет" наследи Костов.Живи сме бе,свидетели сме изгоряха ни парите в 16те банки и девалвацията 1:3,500.Какъв Борисов какви 5 лева? Помниш ли Филчев колко золуми направи.Ей нахални и лъжливи сте бе,срамота!!!

18

До 14

преди 6 години

Играл е хазарт из казината в Америка.Тук дойде гол като пушка,дори си призна,че е продал ордените на дядо си,защото му трябвали пари.А сега е милионер.Изсече горите в Рила и изнесе материала,а сега ламти за още.Но не е луд тоя,който яде баницата,а тоя,който му я дава.

17

Жо

преди 6 години

БАЙ СИМО Мадридски да си спомни какво каза в първото си интервю от Мадрид след промените пред Кеворкян:ВЪПРОС: Имате ли някакви претенции към България?ОТГОВОР: В смисъл...ВЪПРОС: Претенции за имоти и други...ОТГОВОР: О, не, не, не...

16

Анонимен

преди 6 години

Престанете да ни натрапвате този нахалник,който стои тук единствено заради имотите,които иска да присвои.Нямаме нужда от неговите мъдрости,нито от неговото присъствие.Този човек мрази народа ни,защото беше изгонен и лишен от възможността да си царува до живот.Затова ни обижда и иска да заграби каквото може.Надявам се да не му се получи.

15

Чичо

преди 6 години

Ами млади момко веднага след 10 ноември,сума ти народ искаше да се върнел царя.Ходеха журналисти,тайно ченгета и политици и т.н..Премиера Попов бягаше от него и го наричаше Симеон Борисов .Виденов също не пожела да се срещне с него.Докато се върне чак през2001ва ,сума ти народ е ,,работел върху това"

14

ля ля

преди 6 години

аз доколкото знам е изгонен този цАР!!!!не знам защо му се обръща толкова внимание сега и защо пак е тук! като се провали още пъти!!!!

13

бай х

преди 6 години

какво може да си спомни дете на 7 годинки ......тоя лъже като дрът ц.

12

Анонимен

преди 6 години

Е,не му е било лошо.Някой да знае какво всъщност е работил 70-80 години?

11

до 11

преди 6 години

Кое те навежда на тая мисъл?

10

Анонимен

преди 6 години

Лъже като дърт ц...н.На 5-годишна възраст бил и "помни" всичко и то с подробности какво била казала майка му.Истината е,че едно 5 годишно дете има само смътни спомени от този период когато порасне,а не фантасмагориите на дедо.Тези неща му ги е рзказвала майка му, а сега ни ги пробутва като негови спомени.Този,който ни каза,че имаме сбъркан чип в мозъка,продължава да ни мисли за мало..ци.Ай,стига вече!

9

Анонимен

преди 6 години

Кой ви изгони? Що мълчите?Кой изрови костите на баща ти и ги метна на кучета?

8

Гост

преди 6 години

Колко си плаща дъртакът за тия статии?

7

Анонимен

преди 6 години

Ако беше останал жив цар Борис III сега България нямаша да е като Албания , а щеше да е като Швейцария.

6

Анонимен

преди 6 години

При цар Борис III имаше държава ред и сила гърците работеха у нас, после при бай Того дойде шуробаджанащината, наще хора , тъмни стаи, некадърници, селяните в панела, ние ги лъжем че работим те ни лъжат че ни плащат, безхаберие и т.н. поколение което учеше и си държеше парите в Швейцария говоря за наще хора като Ким Чен Ун после се преродиха във ВИС,СИК,777,Ипон и т.н. та до днес начело на "европейска" България още св която некадърния съд не може да осъди никой.

5

do 3

преди 6 години

То пък един референдум.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо не си спомни от какво умря баща му първо, като е тръгнал да си спомня тоя трябва да бъде изгонен още веднъж, а имотите му конфискувани.

3

Анонимен

преди 6 години

Народът с реферундум му е казал на царчето - Вън!

2

шматка

преди 6 години

Малей дано е лъжа.4300души са ходили при него.За какво.

1

Анонимен

преди 6 години

Замириса му на имоти и започнаха интервюта, статии... Няма отърване от тази ***!