58

С ЕС в прогрес

преди 6 години

Заради антагонизма между двата пола се налага да приемем и узаконим джендърството за да настъпи равновесие в обществото.Джендърите ще донесат само ползи и на първо време е добре да ратифицираме Истанбулската конвенция!

57

Анонимен

преди 6 години

е довечара мойта ше я смачкам

56

Анонимен

преди 6 години

Ако жената бие мъжа какво правим?Питам за един приятел бивш президент

55

мен

преди 6 години

До поредната лъжаТретият пол го измислиха *** като теб. В ИК няма подобно нещо като трети пол.

54

Az

преди 6 години

До ЖоМи те убийствата са в още по-малък процент. Значи над 99% от хората не ги убиват така, че няма смисъл да се полагат усилия и там.

53

Анонимен

преди 6 години

След подписването на Конвенцията за защита правата на човека, в България ромските безобразия стигнаха небесата! По тази конвенция основно роми и престъпници имат права! Така ще бъде, ако се подпише и тази така насилствено налагани ни простотия!Джендърите ще ни се качат на главите като онези от горното изречение!Е, то бива наглост, но тези съвсем прекалиха!

52

Анонимен

преди 6 години

Винаги проблемите се създават от простии и ниско- образовани елементи с лабилна психика и хиляди комплекси/вщност последното е следствие от предишните/. Нормалните хола си помагат и се уважават един друг. Когато се жените, щото кекса е супер и не ви интересува какви други качества има партньора ви, следват изненадите.И жени, запомнете, че ви посягат, защото не ви уважават и не съществува САМО един шамар- следва друго. Борете се- с тигана у главътъ на бияча или подайте сигнал в полицията.

51

учуден

преди 6 години

До предходнитеНе се ли срамувате, че обслужвате чужди интереси и посолства.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Така е! Това което съм забелязал е че българите на запад много бързо се отказват от подобни мераци! Имаше един от Дупница на който му бяха забранили да доближава жена си в радиос от един километър! След мисълта/действието 'абе те че ми кажат' се принудиха да го оставят на топло за месец в общо затворническо помещение! Беше понаучил езика и предупреждаваше един ниско-астрален от Перник да внимава!

49

Дзъ

преди 6 години

като чета коментарите по-долу, направо ми иде да хвана един прът и да млатя, да млатя на воля, на ляво и на дясно...ей така за разкош - щото днес ми е криво или щото имам 200 комплекса или щото "кви сте вие на мен да ми обяснявате"...така де на Балканите традициите повеляват... тука ще си изгнием в невежество и предразсъдъци

48

чоека

преди 6 години

МВР топлата вода ли ще откриват? Да пратят няколко човека в други страни да видят как са го направили и те това е. Едва ли в Норвегия бият по-различно от тука. Какъв е този 'полов признак' - десетки ли са половете? Сигурен съм, че има и жени къде бият мъжете си. Пример: Жена звани на полицията, че мъжа и я бие. Идват задържат го правят му справка - и нищо не излиза. Че този примерно може да е бил жена си 15 пъти и полициято е идвала 15 пъти. А в базата данни няма никва информация за това.

47

Анонимен

преди 6 години

Те затова хиляди мъже писаха против истанбулската конвенция.Българина е свикнал да бие.

46

Handel

преди 6 години

А жената като ме бие аз на кого да се оплача?

45

Анонимен

преди 6 години

Не може един пол по презумпция да е виновен.

44

акъл

преди 6 години

Искат да станем безмълвни и страхливи като смотаните англичани. Там не смеят да се скарат от законите за вдигане на шум.

43

Жо

преди 6 години

ЗА ЕДНА ГОДИНА само 2432 случая на домашно насилие. Това означава, че една на хиляда жени/съпруги е пострадала. Ами то, ухапаните от кучета са повече.Вярна е, че има много случаи, при които жените не правят оплаквания. Но дори да приемем, че пострадалите са една на сто жени, значи останалите 99% живеят нормален съпружески живот. При тях също има караници, но "къща без дим няма" и мисля, че проблемът се раздува.

42

поредната лъжа

преди 6 години

***-гнусотията сега почва да ни облъчва постоянно ,че мъжете всеки ден поне по три пъти бият жените. След като набият собствените си жени, сменят се с комшиите и почват да бият чуждите! И само с една цел- да ни наложат гнусната ИК,която покрай насилието на жените цели да вкара гнусната ,богопротивна,човекопротивна идея за трети пол! НЕ -ТВЪРДО НЕ НА всякакви гейвое,*** и гнусни лъжи!

41

Анонимен

преди 6 години

Всеки вкъщи има право да прави каквото сметне за добре и никой няма право да му се бърка.Джендърите от чуждите фондации да си гледат работата!

40

Анонимен

преди 6 години

Всеки документ който дава на някой повече права от на друг е неправилен и трябва да бъде анулиран.

39

Йоско

преди 6 години

Който не си бие жената, ще си бие коляното. Да смее пък някой външен да ми каже как и по колко да си я бием. Аз щом я бия, значи има за какво. От толкова слободия сме на тоя хал с раждаемостта. Омръзна ми от феминистките ценности.