12

евроатлантически

преди 6 години

Софийската община плаща 180 000 лева - наши пари от данъците - за охрана на парад на хомосексуалистите.

11

Анализатр

преди 6 години

В историята има поне 4 абсолютно необмислени решения на "геройте".Натрупания дълг и липсата на работа говори за несъвестност.Никой ама никой незаслужава подобна съдба, но понякога за нея допринасяме и ние.И най-гадното, нямат 7 ст. в джоба , а на пейката цигари за 5 лева.Нещо не ми се връзват нещата.

10

Solar Power

преди 6 години

Само поглеждам кутийката с цигарите и мога да затворя случая. Цигарите,алкохола,колата не са нужни на човек за да живее нормално. Щом си ги позволява значи има пари !

9

Неанонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Това са видимите резултати от мъдрото управление на ГЕРБ. Затова ще върнем БСП на власт.Ти ще работиш, а БСП ще дава от твоите пари на тях и ще получавате по равно.

8

Цц

преди 6 години

Буда, поне помогни на такива хора! Не си затваряй големите богаташки очи.

7

Владислав

преди 6 години

Нещо много мътна тая статия, липса на инфо, само отгоре, отгоре.Първо - защо са натрупали 700лв задължения в квартирата? Работа ли са на нямали?Второ-хем се запознал по Интернет хем няма къде да живее? Къде е ползвал Интернет? На телефона ли? Трето-не иска дом за възрастни ама предпочита да спи на пейката! Четвърто -Къщи тия нямат ли макар и на село? Не са ли работили досега? Всеки има от соц време поне някоя съборетина. Нещо на мързел ми бие повече отколкото трагедия.

6

the Ghost

преди 6 години

Покъртителна съдба, която имат още много други в България.Въпроса който буди у мен историята им е - а къде е Държавата?Вероятно лее бетон и полага асфалт някъде

5

Анонимен

преди 6 години

До КлараСъгласен съм с Вас напълно - по селата има работа - овчари се търсят постоянно, а и точно сега е моментът да си засадиш нещо, малка оранжерийка, дръвца може да събереш и с една телевизия мисля, че ще са ок нещата. Със сигурност по-добре от висенето на пейката и да разчиташ на милостиня на случайни хора. И в този ред на мисли - българинът е беден и го тъпчат и мачкат не защото няма избор, а защото е изгубил достойнството си. Човек с достойнство винаги намира САМ изход от ситуацията.

4

И.Б.

преди 6 години

Много "интересна" настройка към живота има тази двойка. Не желаят да се преместят нито в Благоевград нито в София, чакат на помощи и просия и се чувстват в правото си. Какво да кажат милионите други хора в България и по света, които не чакат на чужда помощ, а се захващат на работа. Да почнат да метат улиците, да се грижат за градските градинки или да отидат на село да обработват земя или да се грижат за животни. Удивена съм от претенциите на тези хора. Не са за мамин хотел.

3

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже да се намери някой да им помогне поне с работа

2

Анонимен

преди 6 години

Това са видимите резултати от мъдрото управление на ГЕРБ.

1

Клара

преди 6 години

Съчувствам на тези хора, но мъжът казва ,че е от село. Няма нищо страшно да се върне там и да се опита да направи нещо с живота си. Сега е топло ,може да се окъпе и със студена вода,може да посее нещо и да не гладува. Във всеки случай, стоенето на пейката няма да доведе до нищо. Но истината е ,че българина се научи на мързел и чака за всичко държавата. За тези които няма да се съгласят с мен , ще кажа, че съм безработна, живея на село и работя земеделска работа. И не гладувам!