30

Анонимен

преди 6 години

Това е ПР акция, но все пак е за добро. Хубаво е че държавата помага на хора изпаднали в беда. Сега очаквам държавата да си влезе във фукция и да събере средствата изразходвани за спасителната акция от мнимата "лечителка". Това трябва да е за урок на останалите психопати лъжещи изпаднали в отчаяние хора.

29

Анонимен

преди 6 години

Дано да оздравее поздрави от ИстанбулБългария и Турция сме съседи и ще бъдем така завинаги,трябва да си помагаме

28

Райчо

преди 6 години

До Анонимен 35Говориш по принцип, а нещата винаги са конкретни. Не може, няма как да не я приберем. Да, глупаво е постъпила. Е,и ? Да мре, където е, това ли предлагаш? Много строго съдите другите за техните глупости, но и вие може да сглупите.

27

Анонимен

преди 6 години

Отново Тиквен ПР.

26

Турчина

преди 6 години

Нема страшно Турция върви назад, а България гордо "напред". Нали така братлета?

25

Анонимен

преди 6 години

Кугърите станаха санитарни хеликоптери. Затова ли ги купихме?Да вземат да им турят знака на Червения кръст!

24

Анонимен

преди 6 години

До РайчоДоста елементарно простовато мислене - като е искала да си прекара оставащото й време с децата си, да си беше останала в България, чий го дири в Бразилия? Утре ако някой реши да излети за Марс и посредата на пътя реши, че това не е за него, пак ли ще прибираме по спешност? Стегнете се, това е живота, всеки прави избори в този живот, не може да си толкова безотговорен и после да изискваш от другите да ти оправят бакиите.

23

Анонимен

преди 6 години

До З.М.Хем трябвало някой да каже, че не бивало така да се прави, хем искаш да стимулираме подобни налудничеви действия? И да каже някой си нещо, какво от това, когато всички виждат, че едно говорят друго вършат? Защо държавата праща самолет ли? Евтин ПР насочен към простовати свръхемоционални душици. Българина трябва да се научи да носи отговорност за постъпките си, а не вечно да се опира на държавата, дарители и т.н.

22

Райчо

преди 6 години

Говорим за това, да приберем жената, да си види децата, и да умре вкъщи. Не знам кой може да й го откаже, каквато и глупост да е направила. Парите не са всичко на този свят, крадат се милиарди, няма да обеднеем от един полет до Турция.

21

Анонимен

преди 6 години

Успешно прибиране в България живот и здраве

20

З.М.

преди 6 години

Справедливо, или не, трябва да я приберем. Хуманно е. Трябва обаче някой от държавниците да излезе, и да заяви, че не бива да се постъпва така глупаво, в каквато и беда да си изпаднал.

19

Стеф

преди 6 години

До данъкоплатецАбе клоун ти не разбра ли ,че никой не взима от твоите пари за нищо.Освен това аз като данъкоплатец нямам нищо против да спасят жената,защото ако това не е най-важното не виждам кое?Толкова ли си изстинал от вътре?

18

1234

преди 6 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ КОЛКОТО ДА НИЕ ТЕЖЪК ЖИВОТА!!! НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ МРЕ!!

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Да не ти се случва да изпаднеш в подобна ситуация...

16

данъкоплатец

преди 6 години

С цялото ми съчувствие към семейството (минал съм от там три пъти с близки роднини), не съм съгласен да се харчат моите пари за да се разкарва държавен хеликоптер за пренасяне на болна, която вместо да се лекува в България, където има специалисти за този вид рак и той е напълно лечим решава на своя глава да ходи в Бразилия за глупости и сега ние да плащаме връщане. Има линейки - да си я приберат с линейка от изтамбул - 6 часа са до София защо трябва да се праща военен самполет??

15

В.Иванов от Видинско

преди 6 години

После се подиграваме на бабите, дето хвърлят пари от балкона, и на търкачите на лотарийни билети. А какво правят умните и красивите- търсят бялата лястовица в Бразилия, а не се иска да си много умен, за да знаеш, че това е невъзможно.

14

Анонимен

преди 6 години

Турците яка реклама си правят... Някога идваха да се лекуват в Окръжна болница срещу валута...а ние сега се занимаваме с дребни измами по пътеки

13

Анонимен

преди 6 години

Ще направят голямо геройство! Правят си реклама на гърба на отчаяна и болна млада жена , която не е получила адекватно лечение тук .

12

Анонимен

преди 6 години

Арестувайте българската врачка,кой знае колко хора още лъже и в момента

11

Анонимен

преди 6 години

Ама защо с Кугъра, при толкова належащ случай (неуспешно лечение при бразилски медиум) се изпраща Авиоотряд 28 с новото меню, телешки медальони с гъбен сос, броколи със синьо сирене, български вина и бира и торта сахер. А прецаканите от вътрешните клинични пътеки, да се возят на линейките от 1973-та.