192

Щирлиц

преди 6 години

Обидно е да ни управляват простаци.

191

ГМО

преди 6 години

Крадецър вика дръжте крадеца! Въпросните големи вериги се ползват с протекцията на държавата, отделно държавата ен налага забрани и затова ни тъпчат с ***!!! От него зависи, а той щял да дава на евролидерите да ядат нашата храна, типично малоумие в негов стил!

190

шаш

преди 6 години

Бойко, изненадва ме факта , че ти си изненадан. Нима от вчера стои ред българина този проблем ? Ние от приемането ни в Е С се храним с подобие на храна.Ти сега реагираш , след като много се разболяха , а други не оцеляха , благодарение на имитиращите - хляб, масло, сирене и пр.,с 99% палмово масло.

189

Анонимен

преди 6 години

Връщайте се по селата и си произвеждайте качествена храна! Не бъдете роби на системата! Не виждате ли, че ни унищожават съвсем умишлено? Банки,ипотеки,гмо храни,стрес,високи цени! Върнете се към природата и бъдете независими!

188

Анонимен

преди 6 години

Вишеградската четворка реши проблемът с двойните стандарти с храните и Борисов веднага се приши и той, въпреки че ГЕРБ от 2012 отказваха да се разследва и налагаха вето.Най-малко 15 години ни тровят с гмо и *** и затова много българи са болни,а 250 000 двойки бездетни.Бойко,ти ще влезеш в историята като Бойко ***!

187

Анонимен

преди 6 години

Баце да ни разкара от ЕС. не стига, че на мястото на Южен поток се строят 2 други - северен 2 и турски, ами и ни пробутват трето качество храни, защото второто качество са за полша, чехия и унгария. Баце ако има някакво останало достойнство трявба веднага да започне процедура по Българекзит. Защото с всяка изминала година става все по - зле и по - трудно.

186

Анонимен

преди 6 години

ще стане като с лекарствата, като поискахме нормални цени като на запад и веднага изчезнаха по- скъпите лекарства- нямали интерес от пазара... За храните , обаче, няма лошо да си приберат обратно ***- ще си ядем наши. Купувайте българското- просто е!

185

PD

преди 6 години

Баце е прав!. И с тези разсъждения, ще дойде нов опит да се върнат нещата в правилното русло. Не сте забравили за опита за стандарт от преди няколко години. Бизнеса нарочно го компрометира, заради печалби и невъзможност да го подържа. НО разходите за здравеопазване, по чисто сметкаджийски, ще се върнат в форма, завишен нормативен контрол. А ако някой бизнесмени, не схванат за какво иде реч, може и да им мине църна котка път. Скоро и рушвета няма да им помага. Щото не само Баце има рода.

184

мнение

преди 6 години

Шапки долу пред Мая Манолова за борбата й с това! Тази жена каквото и да подхване го прави! А този.......без коментар!

183

Въпрос

преди 6 години

Що за народ може да търпи 10 години "управление" на този????

182

Анонимен

преди 6 години

Бочко шашмата!

181

Боци

преди 6 години

Бьлгарските колбаси са, тотал ***! За разлика от чуждестранните стоки пак ни бият по вкус тьй казано по бойковски!

180

А, СЕЛСКА ТИКВО???

преди 6 години

И ПАК ОТКРАДНА ИДЕЯ /МАЯ МАНОЛОВА МНОГО ХРАБРО СЕ ХВЪРЛИ СРЕЩУ ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ ПРИ ХРАНИТЕ/И ПАК СЕ ОКИЧИ КАТО ПРЪВ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. НЕ МОЖЕ ПРОСТАТА КРАТУНА ДА КАЗВА, КАКВОТО КАЖАТ НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ, А ТЕ В ПРАВ ТЕКСТ НИ КАЗВАТ, ЧЕ СМЕ ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА И ИЗВЕДНЪЖ ВИЖДАТЕ ЛИ ,АРТИСТЪТ ОТ СЕЛСКАТА ВЕЧЕРИНКА ВЕЧЕ Е ОБИДЕН ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА. А ЗАЩО НЕ Е ОБИДЕН ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА - ОТКАЗВА ДА СЕ СРЕЩА С ТЯХ И РОДИТЕЛИТЕ ИМ, ЗАЩО НЕ Е ОБИДЕН ОТ НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ??

179

До Жоро

преди 6 години

Ами Жоро,не си продавай млякото евтино,прави сирене без палма и всички ще купуваме от тебе.

178

Анонимен

преди 6 години

И аз съм ти обиден,че заплатата ми е 10 пъти по-ниска от тези в европейския съюз,а пенсията на баба ми я обрича на гладна смърт ако не съм аз,но на теб какво ти пука.

177

Жоро

преди 6 години

всичко отдавна е загубено...с к'во желание да се гледат животни, като литър мляко се изкупува за 40-45ст....че то половинка минерална вода струва повече...и дори при такава цена, пак се разрежда 1 към гьотере докато стигне до щандовете

176

Анонимен

преди 6 години

Значи Бойко се е обидил на началниците си,че ни смятат за второ качество хора,защото Меркел поддържаше двете скорости и двата стандарта,а нашия и правеше метани и я посрещаше с букети.А дали тя е разбрала,че Бойко и е обиден.

175

До 174

преди 6 години

Имаш право,но само донякъде.Защото при едно журналистическо разследване българските краставици бяха с нитрати,а гръцките-не.Българското краве масло беше с примеси,а немското-не.Защо,бе,защо тровите собствения си народ?Протестираме,и то с право срещу чуждите производители,а какво да правим с нашите?

174

Анонимен

преди 6 години

Все още има български кашкавал, сирене, плодове и зеленчуци, месо, мляко. Ако Баце реално беше загрижен за нещо, щеше да провери българските фирми произвеждащи тези продукти, дали спазват стандартите. Ако ги спазват, по-добре за тях, защото хората ще спрат да купуват вносни продукти и ще купуват повече българско. Това сегашното е евтин популизъм, за да се нарочи някакъв външен враг.

173

Анонимен

преди 6 години

И аз съм обиден,че част от 80-те % те избраха за министър председател,но какво да се прави,това е положението.