30

Анонимен

преди 6 години

Група останали без лев в джоба свидетели родом от село Кошарево, са готови да свидетелстват в полза на истината, която да им бъде обяснена от по-имотната страна в което и да е дело. Гарантират показания с изключителни подробности. Начело с баба Гуна, която от дъното на мазето си вижда какво става в центъра на София. Нека наддаването започне сега.

29

Анонимен

преди 6 години

То може и сто тома да се съберат, ама няма нито едно доказателство, че е взет подкуп, щото носът не е хватателен орган. "Свидетели" лесно се намират ако трябва да свидителстват на някой с пари. Спомнят си удобните неща, ала трябват преки доказателства, каквито не се сочат.

28

П.Петров

преди 6 години

Хайде сега да видим какви са тези СРС-тата , защото до момента само циркаджийски номера сме видели от прокуратурата.

27

Анонимен

преди 6 години

Не коментирайте без да знаете кой е виновен. Новините са нещо доста искривено. Не знаем колко е чиста или нечиста тази жена. Нека видим какво ще стане накрая и да коментираме тогава. Може да се окаже че е наистина невинна но и тотално обратното, че е виновна нагла и т.н. Времето ще покаже

26

Анонимен

преди 6 години

Да си сърбате попарата.Защо изобщо избрахте фризьорка за кмет на милионен квартал? С какво образование е кметицата?А с колко опит в политиката? Каза,че ще спре строежите и хоп овцeте замучаха в един глас.А някой замисли ли се как ще стане това?...Прoст народ,слаба държава.Сигурно и "царя" ако пак реши да ви оправи за 800дни пак бихте се вързали и замучали в хор.

25

ПИТАНЕ

преди 6 години

А ЦАЦАРЕВ КОГА ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ОТ МЕГА КРАДЕЦА--КМЕТЧЕ НА ПЛОВДИВ---ИЛИ ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ...ХАХАХАХА--Г-Н ЦАЦАРОВ--САМОСЕЗИРАЙ СЕ БЕ ,ПРИЯТЕЛ--СТИГА СИ СЕ ИЗВИВАЛ КАТО МЛАДА БУЛКА--ПОРАБОТИ МАЛКО--ГЕРБАВИТЕ КМЕТОВЕ С ИМУНИТЕТ ЛИ СА.-...ДЕЙСТВАЙ

24

Анонимен

преди 6 години

Цацаров:- Абе Ваклин, колко подкуп ти иска Иванчева ?Ваклин:- Е..е, 500 хиляди !Цацаров:- А, колко щеше да струва детската площадка дето си искал да строиш ?Ваклин:- Ъ...ъ, 100 хиляди !Цацаров:- А, от кой взе парите на заем ?Ваклин:- От скрина !Цацаров:- А, кой ги е сложил там ?Ваклин:- Аз !Цацаров:- Ясно личи, че си наш голям инвеститор !

23

Анонимен

преди 6 години

Явно много им пречи тази Иванчева щом толкова се стараят.Не виждат ли, че всички вече им се подиграват.Жалки герберски мишоци.

22

Анонимен

преди 6 години

До: коментар 15 - кога!? Това може да го каже само човек, който през живота си не е виждал дело, но решава да да се изкаже "компетентно" по темата.

21

Анонимен

преди 6 години

"Над 20г. съм администратор и работя с документи и нося отговорност. През главата ми е минало какво ли не. В едно съм се убедил през годините: всеки може да бъде набеден - с лъжесвидетели, подправени документи и т.н., но няма как един човек да бъде осъден за подобни неща, ако си върши работата съвестно и професионално"Зависи, дали си неудобен на властта или не. Като се сменя режима през 90та имаше лов на вещици и бяха осъдени хора, за неща, които бяха направени в интерес на държавата.

20

Анонимен

преди 6 години

Срещу Иванчева е изсипана цяла армия зерг.

19

Анонимен

преди 6 години

Бившият кмет на Младост Петко Дюлгеров и Ваклин са спретнали всичко това с подкупа за да отстранят Иванчева защото е неудобна за далавераджийте в строителството.Много ясно се вижда,че не може човек избран от гражданите да е кмет.Трябва обезателно да е спуснат "наш" човек.

18

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са адвокатите, фризьорката едва ли може да прочете толкова за година.Ковнаха я здраво

17

Анонимен

преди 6 години

Всички знаеме, че Мафията си има държава, а инсценирания екшън срещу кметицата на Младост е нагледно доказателство как си я ползват !

16

Анонимен

преди 6 години

Александър Ваклин защо не е арестуван за даване на подкуп? Или той участва в постановката за отстраняване на Иванчева?

15

кога!?

преди 6 години

че той Лев Толстой не може да напише за толкова кратко време 13 тома, а те как са успели!?!? :)

14

Анонимен

преди 6 години

Така както обработват общ.мнение се убеждавам, решили са на всяка цена, дори и стещу големи глоби от Страсбург, но да без спира проекта на зетя на Цветанов за мини мол в Младост, на цена 5 милиона евро, да държат кметицата в ареста. През това време ще започнат строежа, ще натискат и плащат на съдии но да стане тяхното. Натрупването на закононарушения, на своеволно четене на закона, ще им се върне с регресивни дела. Много омраза натрупаха, ще има ресто. Да се сърдят на Вождовете си.

13

Анонимен

преди 6 години

А Ваклин и той ли е невинен?

12

месара

преди 6 години

абе нещо не и е до прически на кметицата фризьорка. всъщност до кога ще ни занимавате с тая циркаджийка? скоро няма да признае - марковски я е научил как да се държи, само не знам как ще му плати, може би имотче за строеж,........, но като усети дебелия, или ще се "разболее тежко" или ще сключи зделката. цирка предстои!

11

Сашо

преди 6 години

И 20 да са, пак ще се бамери някой да започне да я "оправдава", че видиш ли била натопена! :D