12

Анонимен

преди 6 години

Цена на билетчет в метрото - 1,60 През ден има развалени ескалатори.като има проблем с мотриси или пък сведение, че някой е поставил бомба не ти казват че закъснят, та да не влизаш в метрото и да не даваш излишно пари. Когато има закъснене на грата постоянно съобщават - тук нищо. От електронният глас нищо не се разбира, човек не са сложили да спира хората, и стаав навалица.

11

Анонимен

преди 6 години

Откакто Фандъкова е кмет, само през НДК чрез некачествени ремонти са откраднати над 118 млн лв.И преди това при Борисов още толкова.Кой ще плаща тия пари, кой ?

10

!

преди 6 години

Тази и г-н Плевнелиев са като от един камък дялани. Да не кажа друго. Шуш*миги блюдолизци. Да не кажа друго.Не става за нищо, София ще управлява...

9

Анонимен

преди 6 години

Dan4e raboti ne broi milionite ot komisionite

8

Анонимен

преди 6 години

Каква "трогателна загриженост за гражданите"...

7

Анонимен

преди 6 години

Ама г-жо те не са спирали, но подчинеите ви инспектори въпреки множеството сигнали за нарушенията по стрежите в Младост 2, около последната спирка на 306 винаги излизат с констативен протокол, че не са открити нарушения. Нищо, че около строежите целият район е в кал, пропаднали тротоари, шум, блокират с тежка строителна техника основна артерия. Естакадата на Сахаров свързваща Младост 1 и 2 изградена с ЕС средства с цел да облекчи трафика по Малинов и тържествено открита от Вас

6

Анонимен

преди 6 години

Ремонт на ул. Витоша - плочките се цепят след седмица.Ремонт на Ларгото - след 11 месеца паветата са на трескиРемонт пред НДК - след 5 месеца зейнаха дупкиСтрои се метро - огрома дупак, в която може да влеез кола зейва на Хемуспродъжлава строежът - нова дупка не по-малка зейва на "Кръста", черни връх.

5

Анонимен

преди 6 години

Кога Фандъкова ще бъде арествуана показно на Московска-5.Тя е откраднала много повече от Иванчева. Едно, че е кмет на цяла София, друго че е лична довериница на Вожда, пък и е на този пост от доста години вече.ОСТАВКА, КРАДЦИ !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Десетки бушони изгърмяха, тя все още е кмет!

3

Анонимен

преди 6 години

Държахте, 5 часа кмета на Младост като някой престъпник с белезници, а в съда я отделихет в сътклена клетак както не се държали и най-големи терористи, само за да си направите застрояването.В същото време плочките на които правихте ремонт през НДК преди 5 месеца се пукнаха до една, а сте дали 2,5 милиона. каква ще е глобата за фирмата? 100 милиона? 200 милона? май никаква? Защо се допускат фирми които не престанно правят некачествени ремонти - Ларгото се нацеип за 11 месеца.

2

Анонимен

преди 6 години

София има нужда от глътка въздух! Оставка!

1

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова, срам ни е от теб!