56

Анонимен

преди 6 години

Екипът на община "Младост" провежда собствено разследване...като например четене на опорки от Позитано :)

55

Пожарникар

преди 6 години

Какво като е била фризьорка в началото.Не всички имат връзките на Цветанов да почнат работа в ДС.

54

niki

преди 6 години

Това е ПР-а на партия Зелените.... сещайте се...

53

Анонимен

преди 6 години

тоя мушморок на снимката е бил кмет? ((

52

Анонимен

преди 6 години

Дюлгеров ,какво печели от подхвърлянето на парите?Някоя година в затвора!Народа е избрал фризьорката и не иска ,да повярва ,че и тя е като другите!На повечето българи преценката за морален и добър човек отдавна е замъглена и всякакви ,,симпатични" мошеници се възползват от мъглата паднала на главите на хората!

51

парле ву франсе?

преди 6 години

А кой казва,че е имало среща?Седнали ли са на маса,снимани ли са.Когато не можеш да скалъпиш нещо като харата,не го прави.

50

Пешо винкело

преди 6 години

Със този показен и глупав цирков сценарий, управляващите си вкараха автогол. Докаже ли се невинността на Г-жа Иванчев тотално ще има разместване на властта. Ще се вдигне рейтинга на Иванчев до небесата. Основе ли партия ще им се стъжни на Ц. Ц и Б. Б. По добре да вдигат заграбеното докато е време, че може народният съд да им се стовари. Да взимат всички останали псевдо политици от прехода. Сценарият Чаушеско ще бъде като мек индийски филм после!

49

Анонимен

преди 6 години

До 51Знаеш ли колко мафиоти е галил Папата по главата без да знае, че са мафиоти ?Така, че ти ако си крадец и поискаш среща с Фандъкова, не означава, че ти е съучастник !

48

Как да ти кажа?

преди 6 години

До Анонимен 51Запушват й устата драги. Запушва й устата качулата буркини полицайка и мазен тлъст полицай. Как да ти/ни каже и обясни? А моят въпрос към Вас е Защо й запушвате устата, а искате да ви каже? С какво да ви каже? Ръцете й вързани, устата й запушена? Би ли ми обяснил.

47

Анонимен

преди 6 години

Добре и така да е,Дюлгеров е подхвърлил парите!Нека г-жа Деси да обясни каква работа има с бившия кмет ,та си организират срещи?

46

Упс

преди 6 години

От 25 кмета в София се оказа корумпирана, разследвана, арестувана публично, публично унижавана и съдена само 25-ят, която е издигната не от ГЕРБ, а от народа в квартала. Чудо на чудесата. Значи народът избира корумпираните, а ГЕРБ само чистите и почтените. Гласувайте за кандидатите на ГЕРБ! Вие сте народът, който избира, но вие взимате единственото неправилно решение в кметските избори. ГЕРБ е единственият авторитет, единствената правилна линия и избор. Упс...Това не беше ли Авторитаризъм??

45

Анонимен

преди 6 години

Шефът на специализараната прокуратура е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Мотивът му беше, че на записите разговарял Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ.Коментарът е излишен.За награда Суджука го направи шеф на КНОПИ или както там се казва излишният орган, който пак всички ние хрантутим.Там заплата под 7 000 лв няма.

44

Анонимен

преди 6 години

Марковски няма по-лесно спечелено дело.

43

Анонимен

преди 6 години

На тоя кой му плаща заплатата, ние или крадливата кметица от джоба си

42

:):)

преди 6 години

щом Марковски е адвоката значи ще се ходи и в Страсбург, НЦонев и той беше ,,отявлен престъпник" при ареста и кво, взе си едните 200000 от страсбург...

41

Анонимен

преди 6 години

Независимо колко е истина или постановка този случай едно е вярно: не може да се вярва на специализираната прокуратура и на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ), защото това е първата им акция, а подобни практики сигунро има от години във всички общини.

40

Ala_Bala

преди 6 години

Постановка на по типа на Цветанов. Резултатът ще бъде превръщането на Младост в гето! Става за "матряла"

39

ъ

преди 6 години

А дружеството на видния бизнесмен Александър Ваклин било регистрирано на Сейшелите Самия той от обикновен служител за нула време става крупен бизнесмен.Отдека са парите?

38

Анонимен

преди 6 години

Показаха снимка на пачка с 10000 и 50000 евро как изглаждат като обем.Ами видно е,че кашон изобщо не е нужен за такива пари.Но ефектът...

37

Анонимен

преди 6 години

Марковски адвоката направо вече си брои парите, спечелени от делото. Головодниците ще падат с 10:0! После - в Страсбург - глоба - и да видя тия с чорапите на главите да я полатят!