67

Анонимен

преди 6 години

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ВЕЧЕ БИЯТ И СА С ПРОТЕКЦИЯ НА МВР. ДО КОГА БЪЛГАРИ ДО КОГА?

66

тиквата

преди 6 години

Тиквата ги храни, социалки, пенсии, здравни, частни помощи и какви ли не организации. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАДЖИИ!!! Вчера слушам две момчета. Едно пита другото, за йой ще гласуваме. Другия отговаря, не и БСП. Абе, шматароци. Само разводявате вота.Гласувайте за ГРОБАДЖИИ. После и работа няма да имате. Ще Ви бият, насилват ... ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАДЖИИ

65

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)(-_-)А ти от коя нация си бе смъpдуляк?

64

лингвист

преди 6 години

В България роми, във Франция житан , в Германия ***, питам защо е забранено у нас старото им название?

63

(-_-)

преди 6 години

Аз имам решение на римския проблем, но ще ме обвинят, че не зачитам човешките права, правовата държава и демократичните ценности:) А всичко иначе е толкова просто..

62

33

преди 6 години

Някои от ромите станаха арогантни и се организират в хулигански банди просто за да нападат българи!Нека да не се преструваме на разсеяни!Същите могат да бъдат използвани за етнически конфликти.Проблемът трябва да се изучава и да се вземат твърди мерки срещу тези тенденции многопланово и целенасочено.Бездействието само ги окуражава!Такива безспорно има и сред българите.

61

Й.И.Сталин

преди 6 години

"Всеки проблем има име и адрес."

60

Циник

преди 6 години

След Асеновград...Жоро плъха...и пребитите горски...нов хит.Идва времето , когато ще ви бият....и ще ви избират правителства и народно събрание - упс ...те вече го правят - защото са повече от вас...по-организирани...и доста по-задружни

59

Народна милиция ОФ

преди 6 години

Тва нещо, ако стане в Сърбия или Русия, бацета, бедна ви е фантастиката кво ще им се случи на ***. Но българина е Ивропеец. Толерантен, търпелив до безобразие, отчаян. От "Прусия на Балканите", както вървим, ще станем първата индийска държава на Балканите. И затова не ти е виновен Путин, българино. Срамна работа ви казвам. Тия евроджендърски "ценности", ще ни разсипят. Нито през царско, нито през комунистическо време не са се подигравали с българите.

58

Анонимен

преди 6 години

Някой изрoд плаща на тези роми, за да предизвика пак протести с тези безмислени побоища.

57

Мишо Шамара

преди 6 години

Ей няма да обиждате ромите! Вижте страницата ми във фейсбук! Те са били провокирани имам приятели роми и ги обичам повече от българите!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Дано ги задържът за 24ч. Ще видят те! Аааааа

55

Анонимен

преди 6 години

Те се подиграват с българите.Просто показват колко сме безсилни.И докога?Не стига че живеят на наш гръб,а и издевателстват!

54

Анонимен

преди 6 години

Проблема е в българите че търпят такива издевателства!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Какво да обират от хората ? Та те имат повече пари от останалите.Дори и тези които са на помощи,си имат поминък.Ама я опитайте да спрете ,,пасивният доход'' на някой от тях,ще стане революция.Да обираш българи,е под достойнството им,понеже сме по-бедни от тях.

52

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До жекожеко баце, българия умира заедно с борис трети. оттам насетне не сме нищо повече от задунайская губерния, заселена от различно *** субекти със завишено самомнение.

51

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименкато ти гледам правописа, требва да ти дават интернет с купони. строЙ и чочоолу. само че, ти и представа немаш кво пишеш що режисьора ти диктува по скайпа, а чочоолу е виждал само по телевизора, та оттам и калашника.

50

жеко

преди 6 години

българската нация е изчезнала буквално, защото не само езика и културата прави една нация пълноценна а това колко е силен духа, ние нямаме подръжка от държавата и затова можем да сме уверени че ние държава нямаме, имаме един арендодател който ни е дал възможноста да работим и живеем на територията му но ни напомня всеки ден чия е тази територия, е не е българска отдавна, запомнете го, няма вече българия, единствения начин да я има е да се вземе власта със сила но няма кой да го направи

49

Анонимен

преди 6 години

Само споменах бежанци и смард неземна и съм изтрит!:))) Сещайте се къде жиеете

48

Анонимен

преди 6 години

Така нареченият български хелзингски комитет - кой точно избира членовете му и кой им плаща огромните хонорари, за да работят против България?