7

M.

преди 6 години

Аз ако исках да карам по ЗДвП щях да си карам колата... Я да видим как и кой ще ме санкционира на колело.

6

Анонимен

преди 6 години

Остава и задължителни дневни светлини да имат, аптечка, триъгълник и пожарогасител. Свидетелство за управление, което да се кара в автошколите 500лв. Явно някой управляващ е решил, че колелетата са проблем номер едно в Бг. Представете си колко си нямат работа, че да се занимават с колоездачите. Сякаш на пътното платно(което на места не може да се нарече така) всичко е ок.

5

Анонимен

преди 6 години

защо са им велоалеи? те карат по тротоарите и блъскат пешеходците. тва са хора които просто обичат да мачкат другите.оня ден един психар пред мен блъсна едно дете с планинският си бегач. и нищо дори не спря. най- готиното е когато кара във хоризонтална колона няколко по тротоарите

4

Нормална държава

преди 6 години

Абе я направо забранете велосипедите в Бг-то. Който иска да си ходи на запад и да си кара, децата му да карат, да си диша чист въздух.

3

Анонимен

преди 6 години

Да запишат в тоя закон, че група колоездачи са длъжни да карат един зад друг. Като тръгнат стадо педалисти да въртят и заемат половината шосе.

2

Анонимен

преди 6 години

Къде има една нормална велоалея в столицата? Никъде, а тези които са част от платното и са оградени с боя до бордюра биват редовно парко место за някой решил да спре за баничка, кафе или по работа и санкция за него няма. Естествено е пуснал аварийни без да е аварирал.

1

Анонимен

преди 6 години

Нарочно карат така че да блъскат пешеходци.Тва са най- долните тиняци на света.