279

Анонимен

преди 6 години

Иванчева пише, че ще и се иска голяма парична гаранция, която няма откъде да внесе и отива в ареста.

278

Анонимен

преди 6 години

До ДО 235 и още 5 сашетА Конституцията на Република България, какво да я правим. Да я закачим в градската тоалетна ли? По този показен начин се води единствено борбата с "неудобните " корумпирани а не с корупцията въобще.Не Ви ли е известно, че в България корупцията е повсеместна и е и по високите етажи на властта а Държавата ни е най- корумпирана от всички държави в ЕС. Та ако ще се води борба да е в рамките на Закона и във всички Власти а не само срещу неудобните и в защита на капитала.

277

сминдух енд чесън

преди 6 години

Парите кредит ли са,ако са да не се окаже ,че са примерно от бюджета на прокуратурата,изтеглени с разходен ордер на името на някой покурор.

276

шоп

преди 6 години

Нагла! На лицето й е изписано, че е алчна, проста ***. Ще си търка наровете, а иначе нека си вЕрва, че ние й вЕрваме.

275

Мнение

преди 6 години

Ооо, милата тя. Били я арестували за да бъде сменена служебно. Ако е така трябва да черпи.Ама защо забравя за 20-те годинки в Сливен.

274

Анонимен

преди 6 години

Има ли доказателства-досега това което се обяви за доказано, се оказва че не е така. Прочетете и чл. 307 от Наказателния кодекс - и вижте кой кого е търсил и за какво го е търсил, да даде подкуп ли или да отстрани кмет. Адвокатите казват че клиентът им е жертва на провокация към подкуп.

273

Анонимен

преди 6 години

В България никой не може да бъде набеден за корупция, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ!!!

272

Анонимен

преди 6 години

Мацката има много нахално-отракана физиономия. Всички са в играта, но някои горят, защото не са удобни на суджука.

271

я, нямало СРСта

преди 6 години

Нали Ало Ваньо прокурорчето каза че имало безброй СРСта с разговори за подкупа, видео материали с доказателства за криминален сериал, ръцете и целите светели и т.н.В съда днес никой не можа да представи и едно СРСе, нито едно видео дори на телефон, ръцете се оказа че не са святкали...Имаше един бивш военен министър арестуваха така пак с видео камери и "ти си долен престъпник, лягай на пода", после се оказа че нямат никакви доказателства, човека дори ги осъди.Поредната история на мутрьо и Ко.

270

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 270 Един разследващ трябва да бъде честен, интелигентен... А разследваната корумпирана фризьорка каква трябвада бъде? Я дай определение.И тя ли трябва да бъде честна?

269

Анонимен

преди 6 години

Тази вечер Иванчева ще си е в къщи!Парите ги няма, няма и доказателства!Спецпрокуратурата и КОНПИ са за закриване!Пълен цирк!

268

Е нЕма

преди 6 години

такъв цирк!

267

ХАХАХХАХА

преди 6 години

Искам да ги поканите тия от КОНПИТО по телевизията и професионални експерти по разследване да им задават блиц въпроси - ако изкарат за тройка си отрязвам ги водя всичките на банкет.

266

Анонимен

преди 6 години

Разни драскачи коментират като се позовават на жълти медии, на тоя казал-оня рекъл и се влияят един от друг със смешни аргументи, без да знаят фактите. Така беше и с коментарите как 70 000 станали 56 000 преди да се разбере, че посредникът си е прибрал разликата.

265

Анонимен

преди 6 години

Тези двете приличат повече на каруцарки, отколкото на кметици.

264

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 253 Какъв Марковски ? Нали писаха че Марковски е отказал на крадлите че нямат достатъчно пари. Марковски взема 50% от парите.

263

Анонимен

преди 6 години

Не знам в случая кой е крив и кой прав, но така или иначе на ГЕРБ и БСП им нямам доверие...

262

Анонимен

преди 6 години

Гешев е административен ръководител. Разследващите са тези в залата - прокурори плюс тумбата следователи. Ония дето правиха къщички от пари на тротоара. Гешев едва ли се е сетил да им казва азбуката на прокурорската и следователска работа - че първо се търсят отпечатъци по парите, чакат се адвокатските искания а след няколко месеца може и да се върнат на човека дал ги.

261

Burzum

преди 6 години

Нямам вяра за пет стотинки на милиционерите......

260

Изнервен

преди 6 години

***, елементарна защитна реакция. Нали са записвали разговорите ти, нали са снимали срещите ти, нали са намерени 14 000 хиляди у Дюлгеров и т.н. Ти може и да не си ги хванали с цялата длан, но всичко друго те уличава предостатъчно.