114

Анонимен

преди 6 години

Истината: Парите са подйвърлени , намерила ги преброила ги ( пари и на пътя да ги намериш се броят) били са много дала и на други да ги броят вкъщи и тръгнала към полицията да ги даде , като добросъвестен гражданин

113

Как Може?

преди 6 години

И Балчишкия кмет е таъв ама няма закони и кой да ги прилага!!!!!

112

Наивник

преди 6 години

Нали трябва да се пълнят гушите на назначените от депутатите техни хора, именно затова не беше приет принципа за 'мълчаливото съгласие' ...

111

Анонимен

преди 6 години

Изясни ли ви се? Какви градинки, какви закони, тук е еднолична диктатура и целия бизнес постепенно се овладява от турците!....Да, изясни ни се. Иванчева се е борила срещу турското робство.

110

Анонимен

преди 6 години

Гаранти коза и баце "сготвиха" кметицата показно, за назидание!!! Три небостъргача, на пъпа на Младостите, супер далавера, жилищата са разпродадени отдавна на зелено, офисите ще са не златни, а диамантени с това местоположение... Изясни ли ви се? Какви градинки, какви закони, тук е еднолична диктатура и целия бизнес постепенно се овладява от турците! Подкупът отдавна е взет, че дори и изяден, но от най високо място и от други хора!

109

Анонимен

преди 6 години

В Младост има още много мегдан за сроежи! Честито на следващият!

108

Анонимен

преди 6 години

Браво! Заловиха единствения корумпиран кмет! Останалите са светци! И кво ся? Ще ни надуят главите, че имало корумпета и извън герб?

107

108

преди 6 години

Колата е на Общината, значи парите може да са на чистачката, ай чао

106

Ронда

преди 6 години

В Сливенския затвор са приготвили килия на нея и заместничката и да си правят компания.Момичетата там чакат с огромно нетърпение новото попълнение. 10 г. в затвора за да им дойде акъла у главите никакво пускане.

105

Анонимен

преди 6 години

Главния архитект на София първо да си плати глобите от влязло в сила Решение на съда, ако не - в затвора! Корупцията по кметства за разрешителни за строеж е в районните главни архитекти - ай, примерно, покажете ми нова сграда, която да е озеленена на 30%, от които 50% с висока растителност, както е по ЗУТ!

104

Анонимен

преди 6 години

виновна е !

103

Анонимен

преди 6 години

1. Щом един районен кмет си иска по половин милион, хайде да сметнем каква е тарифата на Главния архитект и на Главната кметка (самоковската картофка). Колко е прибрано за идиотските ремонти на "България", "Дондуков", "Цариградско", селянията по "Витошка"...2. Ако наистина вземат Лоената топка за адвокат - честито на ГРОБ - ще изпържат жената по бързата процедура. Този освен да плямпа - какво е направил успешно?

102

Andreshko

преди 6 години

Нали вчера Фандъкова и главния архитект на София ни убеждаваха,че в градинките няма да има ново строителство,а то какво излезе? Всички документи готови само е трябвало разрешителното за строеж...

101

sopolev

преди 6 години

ако и тиквата ми каже 1 милион подкуп ще го поръчам веднага. вие чувате ли се бе, 1 милион. Тва подкуп за ЧЕЗ далаверата ли е ?

100

Анонимен

преди 6 години

Разрешителните за строеж се издават от районните главни архитекти, не от кметици, дето не правят разлика между тухла и наденица

99

Ха-ха

преди 6 години

Докато има всевъзможни и умишлено усложнени като процедура разрешителни режими корупцията ще е основна движеща сила на чиновниците

98

(-_-)

преди 6 години

Тая схема е стара и отдавна позната на тия, които поръчаха това театро.. Всичко е толкова изкуствено - направо вони на оня рапонa, суджука и майката на нацията!Колкото да въртят и сучат България пак ще бъде осъдена..

97

в България

преди 6 години

можеш да влезеш невинен в затвора само ако някоя жена или момиче те наклевети ,че си я изнасилил ! Но в този случай кметицата няма как да я вкарат в затвора ,ако СРС-тата не могат да потвърдят ,че тя е искала подкуп ! Така че за подкуп невинен не може да те вкарат в затвора ,но ако те наклеветят ,че си изнасилил някоя жена ,ще лежиш в пандиза ! В съда гледат какво казва жената , "жертвата , изнасилената " ! Върви доказвай ,че си невинен ,там СРС-та няма !

96

Зайко-Байко

преди 6 години

Близ, я вземете се върнете в отделенията, за който не знае в началното училище, да се научите да оперирате с числа! От 50 000 Евро стигнахте до 1 000 000 Евро. ???

95

АДВОКАТ

преди 6 години

ВСЕКИ КОЙТО МИ ПЛАТИ 10 000 ЕВРО ,ЩЕ ГО ИЗКАРАМ НЕВИНЕН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е НАПРАВИЛ !