35

Анонимен

преди 6 години

Заради 2000 фенове Българската държава нарушава правата на 1-2милиона души в столицата всеки път когато се играят някакви подобни мачове на Нац.стадион.Заради тия 2000 утай-ки ще загубите 1 милион на изборите,сещате ли се Гербаджии?Хак да ви е!

34

Анонимен

преди 6 години

Сега трябва да поработят и психолози с нея,тъй като може от стресът да отключи нещо.Моя позната, също млада жена след инцидент и стреса после ,разви невроза и половин година не искаше да излиза от тях.

33

Анонимен

преди 6 години

Закрива се този стадион и се преработва в спортна зала като Армеец или на МОЛ и се прави нов модерен стадион при Нови хан- просто е решението. Абсурд е заради тези маргинали и хулигани да се тероризира двумилионен град... Няма смисъл да си причиняваме тези побоища и кървища.

32

Shark

преди 6 години

Първо - научете се най-после бе, имате се за грамотни, за сериозен сайт, уж, а не сте наясно, казва се ПОЛИЦАЙ. Такова нещо като полицайКА няма! Не гледате ли ТВ, отдавна там се казва "КОЛЕГАТА ...едни коя си". Второ - извършителят да бъде открит и съден. И трето- мачовете на ЦСКА и Левски да се играят без публика оттук нататък. Това са *** прости гамени и нямат работа по стадионите.

31

Анонимен

преди 6 години

Тц, тц, тц... баси диваците! Никога не съм разбирал питекантропите по стадионите..(

30

Анонимен

преди 6 години

Не ми е ясно защо пращат жени-полицайки по стадионите. След като там са много диви ултрасите. Ама държавна политика.Защо трябваше тази жена да си загуби зрението заради подивели о.лигофрени.

29

Анонимен

преди 6 години

Жалко за жената... Футболните фенове са най-простите хора в държавата. Коефициента им за интелигентност е отрицателен.

28

Анонимен

преди 6 години

Тези диваци нямат място на стадиона. Левски-ЦСКА трябва задължително да се играе на празен стадион.

27

Анонимен

преди 6 години

Неприятен инцидент,но момичето няма да остане осакатено,просто ще и имплантират вътреочна леща и ще вижда отново.А извършителят трябва да бъде осъден ефективно на поне 3 години.

26

1

преди 6 години

Дано се възстанови, че е млада жена, но психо травмата ще и остане за цял живот. Да се забрани когато играят тези два отбора да има публика, да играят пред празен стадион. Диващината е пълна, те не отиват да гледат мач, да се разтоварят, да се наслаждават на играта, те отиват да се бият,трошат да създават безредици. Не може така.

25

Анонимен

преди 6 години

Стадионите вьн от София.

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно как такъв мощен взрив е бил внесен на стадиона, след като уж полицията проверява.

23

Анонимен

преди 6 години

***. Младо момиче.....

22

Анонимен

преди 6 години

Да се забрани със Закон Фенове да посещават след мач населено место и Заведения , да ходят да се бият в гората там където няма хора

21

Анонимен

преди 6 години

В Англия имаха абсолютно същият проблем преди 20 години, но го решиха със строги наказания. При подобно провинение там не само ще открият извършителя, но ще плати огромна глоба, ще лежи ефектвино в затвора и никога повече няма може да стъпи на стадион. Може да сте сигруни, че половината от агитките вчера също са имали забрана за посещение на мачове, но никой не контролира. Само проверяват какво внасяш и имаш ли билет.

20

Анонимен

преди 6 години

Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала и тя крак. Чули-недочули, че по света съществува футболно хулиганство и давай да даваме. Да, ама защо в Англия, откъдето тези недораслеци взимат пример как да станат badboys от години тия простотии са изкоренени? Може би, защото е мн яко, затова. Като човек, редовно посещаващ мачове на един от двата отбора виждам непрекъснато wannabe момченца, които не знаят защо се събуждат сутрин - толкова са безполезни. Така и тия сега не знаят защо осакатиха женат

19

Анонимен

преди 6 години

Като са толков Озлобени да ги прТят в Сирия да се бият па току виж помогнали за Мира там....хаха

18

Анонимен

преди 6 години

А не е ли най добре мачовете да се играят на някоя поляна извън града, а който иска да гледа - по телевизията?

17

Анонимен

преди 6 години

РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:ЛЕВСКИ-ЦСКА БЕЗ ПУБЛИКА.

16

Анонимен

преди 6 години

Млада жена беше инвалидизирана, центърът на града е превърнат в *** и бунище, вчера половин ден бяхме тероризирани със затворени булеварди, взривове и животински крясъци... ДОКОГА!!!Другата седмица пак ще има такова дивашко сборище и пак ще бъде същото. Ясно е, че МВР не може да гарантира както сигурността на гражданите, така и на собствените си служители.