353

Анонимен

преди 6 години

Да кажат сега и от коя печатница са парите ....Догодина чакайте новите бюлетини за изборите пресни ,пресни ,топли,топли ....Алеко ,Алеко....

352

Анонимен

преди 6 години

От 20 години ревете че няма опандизен политик за корупция а сега всички подозират натопяване и не допускат че лелката може да е виновна Точно затова винаги ще е на дъното България

351

есперкт

преди 6 години

Каква е гаранцията, че тази боя, с която са маркирали банкнотите, не е била и по всички дръжки на входните врати в общината? Някой светил ли е по ръцете на другите служители в общината?

350

Анонимен

преди 6 години

Абе нагласена работа ама .... ако има повече такива новини ще има и надежда да стигнем Румънците

349

(Г)Де си

преди 6 години

Мале мале , какви циркове доживяхме. Инвеститор клас А, 1,1 М Евро му е само подкупа, ама като ги чуя такива ми идва да му завра долната мутра на Цвъки непросветения апаратчик във всичките *** по морето поред, където ей такива инвеститори докарахте. Пресолихте една манджа другари, ама скоро май ще си я сърбате вие.

348

Анонимен

преди 6 години

Нагласена работа ,, Всеки може да му сложат в нещо в багажника на паркинга.------------Но не всеки пипа белязани пари, нали?

347

СО Фандъкова

преди 6 години

Снахата отива в апартамент на баба си, дарение за сватбата. Там изненадващо заварва бригада да прави ремонт. Появява се някаква бизнес дама и я уговаря да вземе 20 000 евра и си стискат ръцете. Почваме с познати тичане до МВР, прокуратура, СО районната община и пр. Успяхме да спасим апартамента, но никакъв резултат от прокуратура и МВР. Неизвестен извършител, макар бизнесдамата да е влязла в жилището със служители на МВР. С документ от частен нотариус.

346

Приказките от 1001

преди 6 години

Първо е поискала 150 млрд. за да плати външния дълг на Боко Али Паш6а Банкянлият. Кеш. Срещата на Централна гара за да се натоварят на две композиции кинтите. После е намалила мизата. Затова е арестувана.

345

Анонимен

преди 6 години

Тази кметица е господин никой за иска пари и тя си го знае . Койт ще и даде пари на нея тя все едно селски кмет.. от нея не зависят разрешителните за строеж.

344

Анонимен

преди 6 години

Нагласена работа ,, Всеки може да му сложат в нещо в багажника на паркинга.

343

Анонимен

преди 6 години

То цял Младост не иска тая да е кмет. Ние не можем да сис вършим работа в общината от некомпетентите зелени парашутисти, които Иванчева назначи.Кой й даде право да уволнява предишната администрация. Кой?

342

1

преди 6 години

Изминаха 18 месеца от нейното управление и е ясно, че тя пречи на някого. Имало е преди нея една дама на име Илиева, която се е кандидатирала за кмет, тя също е работила по промените. Появява се този параграф 28, който прокарва исканите промени от тази Илиева. Против този член е Иванчева и последва арест. Създаде се закон, който заобиколи Иванчева, заяви Мирослав Христов, участник в пресконференцията.

341

Анонимен

преди 6 години

Всъщност е искала 16 милиарда лева, ЧЕЗ, реакторите от Белене и всички конфискувани от митницата биткойни, но решла да не наглее като ББ и клекнала на 500 хилки.

340

1

преди 6 години

Столичната община и имотната мафия се опитват да откраднат един терен за храм. Защо не се потърси отговорност на кмета Фандъкова?! Започнаха работа без разрешение, заяви представител на организация, подкрепяща Зелен Младост. С промяната на устройството на територията се засилва клиентелизма. Там гражданите нямат участие. Столичната община вече го прави по начин, защитен от закона, като преди това се правеше незаконно, заяви архитект Димитър Дизов. Десислава Иванчева е избрана от хората, а не от ГЕРБ. Изминаха 18 месеца от нейното управление и е ясно, че тя пречи на някого. Имало е п

339

1

преди 6 години

В общината има хора, които не желаят, Иванчева да бъде кмет. Най-вероятно тази кутия с пари е поставена преди тя да тръгне от общината. Мастило по ръцете на Иванчева не са намерени от белязаните банкноти. Преди 3 седмици дадохме сигнал в полицията и прокуратурата за фалшифициране на документи за 7-етажна сграда на ул. Свето Преображение. Има лепени страници по тях. Все още нямаме отговор от правораздавателните органи. Ако се докаже, че Иванчева е извършила престъпление, ще се разграничим от нея. Но трябва да отбележа, че районният кмет не може да издава разрешителни за строеж. Стол

338

1

преди 6 години

Всичко е инсценировка. Това заяви на пресконференция Петър Кърджилов, пиар на задържаната кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева.Причините за инсценировките са няколко. Не случайно арестът е в най-натоварения пик час, в центъра на София. Десислава Иванчева е задържана със своя заместник Биляна Петрова. Бяха задържани на улицата в нарушение на техните права. Ще заведем дело в Европейския съд за правата на човека. Иванчева е настъпила интересите на няколко големи сериозни инвеститори, чийто инвестиции са за десетки милиони. Автомобилът, който е задържан, е служебен. В общината и

337

Xaxa

преди 6 години

Екип от близо 100 души разследващи са чакали повече от 20 дни да бъде насрочена първата среща.

336

Анонимен

преди 6 години

Големия зор и интерес да се срине Иванчева е партиен - на следващите избори щеше да помете Фандъкова. Ей затова не --------------Глупави фризьорки с килийно образование сами се помитат.

335

Анонимен

преди 6 години

Този твърде много говори за прокурор, което означава, че се опитва да създава следствени доказателства по схемата една жена била казала !

334

КТБ потърпевш

преди 6 години

След като ме обраха, не вярвам вече нито на прокуратура, нито на Б.Б. Уверен съм, че мафията е способна да скрои всякакъв сценарии, понеже в България мафията си има държава. Ние 7000 балъци още не сме получили и стотинка от над гарантираните депозити, милиарди бяха ограбени, всичко сега е само едно шоу, "the show must go". Каква връзка има между КТБ и Иванчева ? Скалъпеният холивудски сценарий.