193

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален столичанин знае, че строителната мафия се ръководи лично от тлъстия банкянски Суджук.

192

Анонимен

преди 6 години

Класическа постановка на герберастките крадци.Точно ден преди насрочената за утре Пресконференция, на която Иванчева трябваше да изнесе скандални ФАКТИ за корупцията в Столична община и строителната мафия в София.

191

П.Петров

преди 6 години

На 23.1.2018 Десислава Иванчева прави среднощна проверка в 22 часа на проекта Гранд каньон на турската фирма Гаранти Коза, поради оплаквания от граждани, че на обекта се работи с машини посред нощ и се вдига шум. Фирмата естествено няма разрешение.И хоп! След няколко месеца зрелищна акция! Каква случайност само!Въпросът е колко са взели Цветанов и Борисов, за да отстранят Иванчева от пътя на "приоритетния инвеститор" "Гаранти Коза"?

190

Анонимен

преди 6 години

6. Утре тя щеше да дава пресконференция именно за борбата и със строителната мафия. Що точно днес и дават тн подкуп.7. Защо са в кюпа и двете - кметица и заместничка, не е ли по-логично едната да е взела подкупа и да си трайка и пази в тайна от другата?8. Откъде пък Антон Тодоров приятеля на обективната родна журналистика се оказа осведомен - малко партиен повей на акцията.9. Деси Атаносова триумфиРазследващите вярвам ще си свършат работата да видят дали не става въпрос за гнусна постановка.

189

Анонимен

преди 6 години

Разследващите трябва да проверят изключително странни неща, които озадачават, например:1. Кой строител ще даде 250 хил евро за строеж и какъв ще е тоя грандомански строеж, то трябва да е минимум небостъргач.2. Как така са спрени, демек подкупът е даден в центъра пред журналисти, готови на гюме.3. Има ли следи по парите от кметицата и или от нейната заместничка.4. Дали далият парите е в колата и дал ли ги е или си ги носи.5. Тая кметица беше обект на страшни атаки - че не дава строежи

188

Анонимен

преди 6 години

*** народ сме да знаеш.Нищо не става от тая държава.Изобщо както сме тръгнали доникъде няма да стигнем.Реклама по ТВ.

187

Анонимен

преди 6 години

Очевадна, натрапчива, дебело подчертана показност. Защо е трябвало да я спират и да я арестуват в автомобила и насред булеварда, след като са могли още на изхода на сградата? Отварят си работа, а и нали има теоретична възможност да се измъкне. Защо? Единственото възможно обяснение е показност. И после как да не се усъмниш в такива служби?

186

анонимен

преди 6 години

Искам 70 хиляди евра в колата си...ще ми даде ли някой?...но не съм кмет...

185

д-р Исня

преди 6 години

250 хилки за подкуп - Кой е строителят и какво иска да строи. Явно е, че ще го построи. Кажете го кой е и каво е!

184

681

преди 6 години

Показната акция е със служител ниско ниво в управата ни, демек и с мижава сумичка.А представете си сега колко са дали турците за ония небостъргачи дето ги строят на мястото на някогашната "Деница"! И сещате ли се защо разрешението им бе дадено лично от ББ?

183

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Разбира се, че беше "сготвена" !Това е като с руснаците в спорта. Всички взимат допинг, но само руснаците ги хващат.Тази мацка е неудобна на ГЕРБ, защото предизвика протести и свалиха гербавия кмет. Тя седна в кметското кресло и ... я нагласиха.Сега ще я развяват със седмици като лай.нян вестник из драки ...С един куршум два заека - хем премахват неудобната кметица на Младост, хем отчитат борба с корупцията, която самите те практикуват най-много.

182

Анонимен

преди 6 години

70000 евро по 100 еврови да са банкнотите това са 700 банкноти,ако са 50 еврови това са 1400 банкноти като по вървят от 100-те и предпочитани за същински ли са или не дори в магазините,а що остава в банките,които гледат,а банкомат не ги пуска,по вървят по 50,ако се иска 100 за теглене излизат 2 по 50,така че за разплащане по вървят 50, ако не е била сготвена-сварена,изпържена,на пара ставена и т.н. значи тоз дето и ги дал в сака трябва да брои по серийните номера вси без белязване от апарат фреш

181

Край

преди 6 години

Хора - крадат ви - траете си. Разбирам - на никой не вярвате. Обаче - не си трайте когато МАЧКАТ с държавния валяк някой. От това до диктатурата няма и една крачка.

180

есперкт

преди 6 години

А как нито една акция не проведоха в Столична община, при положение че всичките им обществени поръчки са противозаконни, защото на рушават забраната на чл. 33, ал. 1 ППЗОП?

179

Край

преди 6 години

Зам кмета по транспорта на Фандъкова го хванаха със ония ръждивите спирки - и го уволниха. Нема белезници нема зрелища. Що? Щото беше от бандата и ако го настъпят ще си отвори устенцата. А тая женица нали не е в отбора я мачкат като тесто. Грозна работа. Хора, НЕ СИ ТРАЙТЕ. Утре може да сте вие.

178

Край

преди 6 години

Демокрация ЛИ? 50 кг. жена е вързана с белезници насред София. Щото какво - ще пребие полицаите или ще побегне през граница.Борисов прибери си копоите, че ще дойде време теб да те разкарват така из София. От мен да го запомниш.

177

Строител на бъдещето

преди 6 години

Една партия днес извърши национално предателство и е време за разплата.

176

ЗАПЛАХА

преди 6 години

Политиците в България са Заплаха за Националната Сигурност и Териториалната Цялост на България . Това е Доклад на ЦРУ и ЕК и ФСБ на Русия . А иначе - Борисов е Номиниран за Политик на Европа за 2018 .

175

ВЪПРОС

преди 6 години

Вие Пияни ли сте ?Кметица от Район в София , обвинена за взимане на Подкуп от Половин Милион Лева ?Обвинението е от Полицията и Прокуратурата . Един Дришлжо отдолу написа че ГЕРБ са Изпратили Ракети в Сирия и са избили Милиони Деца чрез Зараза .Хора , тук нямат право да се изказват хора с повече от две бири на гладно .Чакаме Съда и Специализираната Прокуратура

174

Винету

преди 6 години

Да бе, да, пак е работа на ГЕРБ. Те бомбардиха и Сирия, отровиха Скрипал и днес скриха слънцето.