72

Умен гущер

преди 6 години

Четвърт милион. Нека й е лошо на Десето. Кой знае още колко по толкова къта из чужди банки. Тия Десета все се уреждат, коя с президент, коя с бивш, коя с евраци.

71

Стеф

преди 6 години

Много бързо се наигра...не е давала на когото трябва.

70

Анонимен

преди 6 години

Сещайте се КОЛКО ла*па Фандъка............А за Тиквата изобщо няма смисъл........

69

Анонимен

преди 6 години

А процентаджиите - кмета и зам.-кметовете на Пловдив ?

68

Анонимен

преди 6 години

АНДРЕШКО БАЙО,КМЕТИЦАТ Е ВАША ЗЕЛЕНОЧЕРВЕНОСИНЯ ОТЕЧЕСТВЕНОФРОНТОВСКА хахахахаха,ти с трици маймуни си тръгнал да ловиш,не са всички тука първосигнални антигербери.

67

Памперсите

преди 6 години

На вниманието на Слави-Млави и др кандидат политици.Посланието е МНОГО ЯСНО!!Никой не може да гепи без партия зад гърбът си!!Никой не може да гепи без да е "целувал ръка" и да се е привел НИСКО до земята.П.П. Тая женица е достойна за съжаление. Глупава провинциалистка.Погледнете я само как е "облЯКана"...........

66

Анонимен

преди 6 години

Че как без телевизии. Кой ще изпълнява поръчката. Изпълняват си задълженията. Който плаща, той поръчва музиката

65

Да бъда откровен

преди 6 години

Кмета на Плевен кога ???

64

Анонимен

преди 6 години

Е вие комунярите какво си мислите,че Борисов до безкрайност ще се прави на майка Тереза,отдавна трябваше да ви зачеластри ама да си погледне и той кир..ците че и неговата убавица ич я нема!!

63

Andreshko

преди 6 години

Много алчни гербери 250000 евро за едно разрешение за строеж...

62

Вълчо Кумчев

преди 6 години

Лошо и е на кметицата , а га яде кифтяата не и беше лошо !

61

Ганчо

преди 6 години

Кметицата на район Слатина, кога?

60

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ

преди 6 години

хахах, кметовете на ГЕРБ в действие :)

59

681

преди 6 години

Вземане на подкуп под прожекторите в центъра на София? Толкоз фотографии и видеа?!?? И най-вече участието на Антон Тодоров от гроб... Има нещо гнило в такъв подкуп...

58

Шоп

преди 6 години

А първа крякаше на протестите за застрояването. Тя си имала цел жената, да не могат други да "продават", а само тя.

57

Анонимен

преди 6 години

Защо просто не я спряха, арестуваха и освободиха движението? Защо беше тази помпозна акция? Защо е трябвало да стои на улицата и да отговаря там? МВР нямат ли си стаи за разпити? Защо е имало журналисти? Изглежда, че акцията не е била заради подкупа, а повече за очерняне на имиджа на жената. И предишни акции с ТВ е имало, и там нещата бяха нагласени, и там всичко се оправда. Да видим дали няма да се повтори всичко отново.

56

Анонимен

преди 6 години

Само да кажа че всички кметове вършат тази работа, взимат подкуп за право на строеж, по важното кой я е сложил тая пачаааа на кметското място, Бойко Борисов ли кой, всички превъртяха Бойко номиниран за Евро личност на годината хахахаха тоя *** и български не знае.

55

Колю

преди 6 години

До АнонименЗакопчават я заради 70-те хиляди евро подкуп, не заради протестите и срещу застрояването. Това че не е от ГЕРБ не е оправдание че е крадлива изнудвачка. Ако беше от на боко хората нямаше да я арестуват - факт. Но и онзи щеше да и бие два шамара да не изнаглява твърде много и да го излага - а при тази не знам ЕДИН случай на ЗАКОНЕН строеж за който да не е поискала подкуп.Не знам кой би очаквал различен край на приказката и...

54

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ЗАСТРОЯВАНЕТО, А?! КОЙ ИЗПЪРЖИ КМЕТИЦАТА?!

53

Колю

преди 6 години

А относно видеото - очевидно е непрофесионално, направено с телефон. Стига сте ревали че било постановка, тази крава е най-корумпирания и *** политик в България, приемете го.