62

Анонимен

преди 6 години

Така и на разбрах колко от пътуващите са били със закопчан предпазен колан, при тази катастрофа , без директен удар в преграда е невероятно да има толкова пострадали . Един познат се преобърна със ситроен С3 и излязъл и се изтупал се и мисе обади да ида да го прибера.

61

Анонимен

преди 6 години

Върху водача на автобуса вина трудно може да се даде. Тъй като той е на работа при собственик на автобуса и фирмата. СОБСТВЕНИКА си наема водачите и СОБСТВЕНИКА може да им търси обещетение за нанесени щети.Ако автобуса е и собственост на водача . То тогава може да се изисква КЪДЕ да спира, кога да се яде и пие. Този водач има договор със СОБСТВЕНИКА на ПРЕВОСНОТО СРЕДСТВО .Който го е закупил и негово право е да прави ред в пътуването, а не водача.

60

Стамат

преди 6 години

Каква е тази медийна кампания срещу този шофьор? Защо не е задържан в БТА? Кога от СЕМ ще му гледат мярката за неотклонение?

59

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен (62)Ти на 60, а имаш проблемите на 80..

58

Анонимен

преди 6 години

До 31 NTZРазбирам асоциациите ти. 60 годишен ... простатата алармира ... пътя до тоалетната -дълъг... А и по 5000 км на месец зад волана... Бая проблеми отварят хемороидите... свинктера изпуска...

57

Анонимен

преди 6 години

Юнион-Ивкони беше на Рамадан Аталай, ако не се лъжа, сега е на депутат от ГЕРБ. А зад него със сигурност стоят и доста по-сериозни хора. Ако очакваш органите да разчепкат точно тази фирма, направо ти завиждам на оптимизма.

56

Анонимен

преди 6 години

жената виновна за инцидента е роднина на някой политик или голям бизнесменКато гледам какво потрошено рено кара, много слабо вероятно. А връзката ти е очевидна - нервен човек, който говори по телефона, трудно ще реагира при внезапно изникнала рискова ситуация. Ти явно никога не си карал кола.

55

Анонимен

преди 6 години

Не пътувайте с тази фирма.За последните 8 години това е седмия инцидент с техен автобус.Или персонала им е некачествен,или ги преуморяват или малко им плащат не знам,но има нещо гнило и съответните органи трябва да установят какво е то.А вие си изберете друг превоз,този не ви гарантира,че ще стигнете там,за където сте тръгнали.

54

Анонимен

преди 6 години

"В автобуса убиец: Шофьорът нелюбезен, нервен, не спирал за почивка"Това какво общо има с катастрофата. Сякаш има някаква медийна атака да изкарат шофьора на автобуса виновен. Накрая да не се окаже жената виновна за инцидента е роднина на някой политик или голям бизнесмен?

53

Анонимен

преди 6 години

Явно е луд как ли са го допуснали даи като и психотест минава

52

Точка

преди 6 години

Ала-бала ,да им се кланя,кафе да сервира,бършеш з"..,шофьора НЕ Е ГИД

51

българина

преди 6 години

Пилотът, който предизвика инцидент до Стъклото по време на планинското в Шумен, бил издирван от полицията от 5 години! при герб е нормално да бягат от затвора всяка седмица, или изобщо да не влизат в затвора, но пък се състезават, ходят на море, на кино и участват в избори.. стават депутати. държавата при герб я няма! вие си ги избрахте, но пък се въдят плъхове наволя с по 9 присъди

50

гого

преди 6 години

тази малка киф.ла да се радва че е жива и да не ми прави фалшива женска солидарност с другата която се навря в автобуса.

49

Анонимен

преди 6 години

Тепърва ще се раследва и ще се установява коя е причината ,но аз искам да кажа нещо друго ,например в Гърция съм пътувал с между селски автобусни линии,там е абсурдно шофьора да пуши когато шофира има си кодуктор кой не само се занимава с билетите ,а и е ръководител движение ,до като пътникът не се установи добре на седалката автобусът не потегля кондуктора казва кога автобуса да тръгне!

48

До 48

преди 6 години

Ми недей беКой изобшо се интересува от теб ?!Защо нямаш собствен превоз ?Защото си беден,неоравоспособен или некадърен ?

47

Анонимен

преди 6 години

Който е пътувал с междуградски автобус ги знае нещата.А най-готиното е когато не тръгват навреме и пътуват по няколко автобуса в група.Да не се изгубят в мъглата?

46

ДО 34

преди 6 години

Това човече изби рибите - не знае кое е дясно и ляво . Умрях от смях и съм горд със себеси - има по-глупав от мен .

45

Анонимен

преди 6 години

Значи на 13 в петък е случая,а все пишат 14 в събота,а на 14 в събота ракети летяха някъде даже и по нулевия меридиан,а зад него може да е било 13 петък.

44

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален човек ще си човърка радиото докато изпреварва? Автобуса е дълъг. Можеше ноктите да си лакира докато го изпревари...

43

Анонимен

преди 6 години

С тази фирма никога повече няма да пътувам!!!Забраняват внасяне на храни и напитки,за да си продават своите.Нямат интернет и тоалетни.Ужасен персонал.