161

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Америка настина е велика - може да си позволи да хвърли стотици милиони на вятъра и после да се държи като герой. Вечна слава!

160

До 204

преди 6 години

Е що ривети цял ден тогава, като нищо не е станало :)

159

:):)

преди 6 години

дааа, по достоверни източници, поразен бил склад за наргилета за България и сушилня за фурми. Мн лошо сега ще им се вдигне цената и ще има черен пазар.....

158

Пич

преди 6 години

аз ако хващах толкова много минуси за толкова кратко време, щях да си легна да не се излагам. Айде че ще набуташ вашите със сметката за телефон.

157

Анонимен

преди 6 години

до188това е новата схема, да се внесе разкол между Русия и Сирия, но няма кск друже, много е елементарно.

156

Do 191

преди 6 години

Свери си информацията. Избитите бяха вангеорвците - близо 400. Американците ги избиха без да дадат и 1 жертва. Да някакъв американец получил мазол по пръста дето пуцал нон стоп ихтамнети ама кво да правиш.

155

Българин

преди 6 години

Някой спомена за визи за САЩ ? Това реално ли е ?

154

Ивчо

преди 6 години

и какво толкова е поразено, научен център, хайде смях, араби и наука. И как пък все на край града бяха тези цели, все едно да бомбиш София пък ракетите да падат пред елин пелин. Това поне се видя още сутринта и то точно по CNN.А Дамаск е колкото две Софии.Сравнете с бомбардировките на Багдад или Белград има видеа в ютуб. Нищо общо, там наистина се бомбеше на месо....болница в центъра на Белград...

153

Анонимен

преди 6 години

До 186 и 182 Когато руснаците бомбиха Алепо /влючително и с крилати ракети,,Калибър",къде бяха американците ,да защитят свойте хора обучавани от американски инструктури в американски бази и финансирани от САЩ и Англия?А верно Борис Джонсън ги защити ,като организира митинг против Русия в Лондон!А вервай руснаците не правеха заря ,а газеха здраво американски *** и главорези ,и не само в Алепо!

152

Анонимен

преди 6 години

Американска е компанията ,която произвежда Памперс.Да вложат някой долар,и да се превъоръжат с нещо което ще им свърши работа..

151

До 182

преди 6 години

Хахахаха това ли е новата опорка? Че ме мързи сега да ти копирам думите на разни руски висши военни. Никъде не се споменават руски бази а сирийски такива. Всяка платформа изтреляла ракета в сирия щяла да се превърне в мишена и щяли да бъдат ударени ответно американските бази в Сирия, и американския военнен флот. Е изпонасрaха се руснаците и оставиха "съюзника " си да яде бой. Това е да си на Русия съюзник ахахаха. Между дрогото най- големия резил беше Асад който избяга от собствена си страна!!

150

До 182

преди 6 години

Е, да, много удобно да се измъкнеш от отговорност. Нападат ти съюзника, не теб, значи за руснаците това не е проблем и пак се връщаме на въпроса кой би искал тактв хлъзгав, несигурен и лъжлив съюзник. Прогледнете най после

149

Тръмп

преди 6 години

Сега е момента България да продаде държавната си територия на нас ! Ние я бранехме десетки години от Руската агресия ! Сега ни дължат всичко ! И ВИЗИ на муравей ще видите пионкииии ....РРРРРРРРАААААБОТИИИИИИИ !

148

до178

преди 6 години

и кои са тези цели, оказа се че показват снимки от Фалуджа уж разрушени обекти от Дамаск....кино кино и театър...вервайте си, а относно Ердоган, единсамолет не излетя от Инджерлик макар че го натиснаха, днес от кумова срама измрънка една солидарност...

147

Докога

преди 6 години

американците все унижават руснаците, пък Асад си седи на власт? Докога американците ще симулират действие? Могат ли реално да направят нещо или само се пеняват за пред дембилната си публика? Докога?

146

Анонимен

преди 6 години

До 174 Нещо не си разбрал!Русия,и по-точно посланикът им в Бейрут каза,че ако американците насочът ударите към градовете където са руските бази ,отговорът на Русия ще е унищожителен за американските платформи от които е направено нападението!Май предупреждението е взето на сериозно от янките!

145

Анонимен

преди 6 години

Аамериканците пак набиха шамарите на ***? Докога така? Колко още пъти ще ги унижават така грозно?

144

Do 168

преди 6 години

Стига разпространява лъжите на руската пропаганда! Пълно е със снимки на атакуваните цели! Напълно унищожени са! Как става така 3/5 от ракетите унищожени, а вслички предварително посочени и ударени от американците цели са на прах. Това за 70% свалени ракети се тиражира само в руските медии, които всички знаем що за измислици пишат най-редовно! Според dailynews, CNN и други световно признати медии, няма свалени американски ракети. Познай на кои медии вярвам повече! Наслушал съм се на руски лъжи

143

Анонимен

преди 6 години

До 170 Запада и най-вече САЩ обучаваха, въоражаваха бунтовници които държаха градове в терор!Май забравяш как руснаците бомбиха и трепеха такива бунтовници -терористи в милионния Алепо и западняците се тресяха от яд.Алепо отдавна е в ръцете на Асад въпреки САЩ!

142

selajedin eyubi

преди 6 години

KAK LI SHTE OTGOVORI VESHTICATA NA KORBIN NA KAKVO ZAKONNO OSNOVANIA BOMBANDIRA