14

Анонимен

преди 6 години

Егати и идиотщината.Аз самият имам две дъщери и не съжалявам, че не са момчета.Жените имат огромно предимство пред мъжете-това, че са по-здрави.Момчетата могат да се забъркат в повече неприятности.

13

we

преди 6 години

До идването на Исляма е било същото,невежите хора заравяли живи своите женски рожби, с идването на Исляма обаче това нещо се прекратява.Пратеника Мухаммед е изказал в Хадис(негови думи)че който отгледа и възпита 3 момичета ще влезе в Рая ,после казал и за 2 същото ...

12

до тц

преди 6 години

Далеч съм от нпо.Мисля,че са eбати нещастниците.Друга ми беше мисълта.Представи си че жена ти може да те бие физически.Освен тва пие,оригва се пърди и не обича да се къпе.Като нещо и е нервно или в работата има ядове ядеш шутове и шамари.Освен всичко останало иска редовно да я задоволяваш ама тя да е отгоре да грухти и да ти смърди и да те клати сума време.Ако не искаш почва да ти крещи,че си импотентен или грозен.Та кажи ми ако си поставен в тая ситуация-какво ще мислиш за жените.

11

Анонимен

преди 6 години

Решението на проблема е в закона,ако той дава равни права на мъже и жени,при наследяване,както и санкции,при неспазването му,нещата ще се оправят.За съжаление,така е и в Сърбия, и Босна.

10

А дали е така...

преди 6 години

Полово-възрастовата пирамида на Черна гора не показва наличието на такъв проблем, за какъквто се алармира в статията. Същото важи и за съотношението на половете при раждане-1,06:1,00 в полза на момчета, което е нормално. Сигурно в някои мюсюлмански села има подобни традиции и практика, но това не се отразява статистически на структурата на населението и сравненията с Китай са напълно безпочвени. Лъжлива новина. Авторката сама го доказва с примера за жената родила 4 момичета.

9

...

преди 6 години

Между другото, в страни като Израел, Ирландия и много други наистина високо развити държави, абортите се правят само по медицински показания, иначе не са легални. А в Израел за нелегално направен аборт жената носи наказателна отговорност, т.е. третира се като убийство. В Полша например в момента също се води сериозен дебат по въпроса, дали е редно да убиваш жив организъм без причина, т.е. само защото майката е решила да се "оттърве" от бебето. Някои НПО-та у нас обаче твърдо защитават абортите.

8

тц до 6

преди 6 години

От непеотата плащат ли ви за извънредния труд през почивните дни, както и след 6 часа?Второ, ако беше чел повече, щеше да знаеш, че днешните феминистки нямат много общо със суфражистките от преди век и нещо. Нито пък условията са същите.

7

Анонимен

преди 6 години

До Разгеле!Е кво им е на ромките.Има много хубави.За съжаление и те почнаха да имитират бг помиите.Искат богат баровец да им дава много пари а те да бръмчат из моловете.И там свърши примоцията :(

6

Анонимен

преди 6 години

Феминизмът е роден от мъжката свинщина.Не че няма и жени с гаден характер.Преди години работех в разни квартални ресторанти и кръчми-барове.Нагледал съм се на следната мила картинка.Охранен здравеняк с голямо шкембе,подпухнало лице и мазен потник.След 3-4 ракии почва да се опитва да обарва сервитьорките.До него свита на столът седи изтормозена и смазана женица която не смее да вдигне поглед от чинията си.Когато сервитьорката отреже мачото оня почва да крещи на жена си.

5

Разгеле!

преди 6 години

До Анонимен 2За тези 200 милиона мъже в повече ще са нужни булки. Ще изнасяме ромки!

4

По-добре хетеро мома

преди 6 години

Ами ако впоследствие дългоочакваният син се окаже гей?

3

тц 2

преди 6 години

Тъй като няма да приемат ефективното решение, феминистките ще продължават да си правят просто пиар и да се борят с "токсичната мъжественост", патриархата-нищо че такъв не съществува в белите държави от 70-80 години.

2

Анонимен

преди 6 години

Черна Гора все пак.Те са нещо като Индия.И в Китай правят същото .В резултат на тия безумни суеверия сега в Индия и Китай има към 200 милиона мъже в повече.И в Бг е същата работа само мащабите са по-малки.Колко са глупави не е истина.След това ще водят сражения освен за манджа и ресурси и за жени.Като древните племена.Те не,че са много мръднали от древните племена де ама все пак.

1

тц

преди 6 години

Какво премълчава статията? Плюенето по патриархата и борбата срещу абортите на момичета са каузи на феминизма. Проблемът е, че именно феминистките са се борили за легализацията на абортите по избор. Нещата могат да се решат, като абортите се правят само по медицински причини, както е било до средата на 20 в. Само че това не им изнася на днешните суфражистки. Те дори искат да се абортират бебета дори в напреднала бременност (след 3-ти месец).