261

msc

преди 6 години

Руската групировка не била обезпечена с комуникации!?E това е всичко друго но не и статия.На тия ,които се радват ще припомня ,че в Русия вземат ли в ръце силоваците властта ще видим такива комуникаци от които ще ни се завие света.Русия е военна свръх сила и притежава нападателни страгически оръжия с които може да удари по всяка част на света по всяко време.Но на някой бивши БАШкомсомолци това е много смешно.....

260

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо русофилите винаги забравят (а може би и не знаят...) че ако не бяха конвоите на съюзниците през Исландия, Руската *** нямаше да издържи толкова дълго...

259

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРИНРусия със сигурност нямаше да оцелее във войната срещу Хитлер ако не бяха САЩ, това добре го запомни и стига с това руско победобесие около 2СВ подпалена основно от Сталин и неговия дружок Хитлер.

258

Су 35

преди 6 години

Америка воюва само по филмите.Хитлер ги би с 4 девизи.А срещу Русия исправи 200 девизи.

257

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе така станаха на курбан 600 руски войни в Дейр-ез-зор...Вагнер Ихтамнетски, не 600 , а 1600 , че и повече.

256

Боби

преди 6 години

До Анонимен 3191. Не са Руски ВОЕННИ - Руснаци да но НАЕМНИЦИ2. Не са 600 а 5 Руснака и около 200 сирийци включително полковник от Сирийската армия3. САЩ потвърдиха тази информацияВземете си проверявайте информацията преди да пишете а?

255

Анонимен

преди 6 години

Тук както винаги пълно с военни експерти, повечето от които са виждали калашник само на картинка...

254

Боби

преди 6 години

До Анонимен 311Статистика Ползването на Панцир в СирияСвалени 6 фабрично произведени дрона включително 1 американски, 2 израелски, 3 неустановено чииСвалени 6 самоделни ракети клас голям НУРССвалени 8 самоделни дрона при налета от 13 дрона на Лактакия преди 2 месецаИмай предвид че това са 2м*2м*15см цели почти изцяло от неметалически материали може би само крилата ракета е по-сложна цел

253

Анонимен

преди 6 години

"Ако руснаците решат сериозно да се заемат как мислиш, дали янките няма се приберат на континента си?"Мисля че янките ще раздават хуманитарни помощи на гладуващите в руснаци на втората седмица след капитулацията на Русия. Дано да има кой да подпише капитулацията от руска страна защото и това си е голям проблем.

252

Анонимен

преди 6 години

Американците ще потънат в залива

251

панко

преди 6 години

Като са толкова силни и велики американските военни ,защо се плашат от "дебосъци" като КНДР, Асад-Сирия, Йемен-хуси, а да не говорим за избягалия от брега на Судан крайцер "Едуардс" /не съм сигурен за името/ след като изметоха от палубата му 50-тина "маринки" -сравнително отдавна !!! САЩ ще налагат "тяхна демокрация" с "демократични "държави като Катар и Саудитска Арабия / АЙЕ СТИГА БЕ -на български / !!!!

250

Боби

преди 6 години

До Анонимен 296Чувал съм а ти чувал ли си че всички СТЕЛТ включително ракетата която спомена е оптимизирана да се крие от радари в тъй наречения 3 см диапазон на вълните(95% от радарите по света го ползват защото не зависи от атмосферните условия)ТОР М2, Панцир С1/2, С-400 и С-500 фабрично имат или "дециметрови" радари или допълнително "метрови" радари обзорни (Изглеждат доста ефектно на няколко реда закачени телевизионни антени) С-300 за РФ като опцияПринципно за тези цели са правени тези

249

Анонимен

преди 6 години

До До 293руснаците с тяхната военна техника от средата на миналия векА бе направо от по-миналия век! Остатъци от конницата на Будьони, дето ген. Колев я е разбил.

248

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОще един бой като при Дейр-ез-зор...Ето го бе, Вагнер дойде. Кой го търсеше? :)

247

До 293

преди 6 години

7 години САЩ водят прокси война.Ти да си видял САЩ да са във ВОЙНА със Сирия ,че да пишеш тъnи коментари бе *** ? Русия реши ли сериозно да се захване ,САЩ няма как да се изтеглят защото руснаците с тяхната военна техника от средата на миналия век ,НЕ Е конкуренция на Америка.Русия няма ресурса ,възможностите и капацитета да се изправи срещу държава като САЩ !

246

Анонимен

преди 6 години

След като се отегли от поста,Путин ще остави Русия е същото състояние в което я завари-бедна,изостанала,ядрена суперсила.

245

Боби

преди 6 години

До Анонимен 282 продЗРК 4 поколение ПВО/СВ/ВМФ ЦИФРОВИ РАБОТЕЩИ ЕФЕКТИВНО СРЕЩУ НИСКОВИСОЧИННИ ЦЕЛИ(Клас Крилата ракета)С-300(8), Тунгуска МБук-М2(16), Панцир С1(4+1), Тор М2(4)ЗРК 5 поколение ПВО/ПРО/СВ/ВМФ/ВКС/ПРОС-300Б2(16)(Ограничено ПРО), С-400(16)(Ограничено ПРО) , С-500(**)(ПРО), С-350(16)Бук-М3(16)(нова ракета боезапаса е утроен 108 ракети), Панцир С2(4+1 Универсален СВ/ВМФ/Арктическо изпълнение), Тор М2(4 универсален СВ/ВМФ)

244

Анонимен

преди 6 години

Спокойно бе, Тръмп е приятел на Путин и като избраха Тръмп, руснаците пиха шампанско. Сега съжеляват че не подкрепиха Хилари за президент но ги срам да си признаят, особено шахматиста Путин който вижда 10 хода напред.

243

Дядо Пенчо

преди 6 години

Тия сичките от Варшавския договор да не дремят ми да дадът решителен отпор на наглите американци.

242

Българи

преди 6 години

Стига с тези глупотевини - Ти българин ли си или Ти не си българин.Всички сме българи. Едните сме мислещи и образовани , а другите сте умни и красиви. Все положителни качества.