115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 83До 74Само да кажа НИТО ЕДНА ОТ ДЪРЖАВИТЕ ОТ БИВШИЯТ ИЗТОЧЕН БЛОК НЕ ПОДОБРИЛА позицията си в индекс на човешкото развитие след 1989Ходи се прегледай!Дори нашата бедна държавица има съвсем друг облик в сравнение с комунистическото блато, което беше.Неуредиците са благодарение на връзката с Русия.Всички, които й теглиха м...ната са далеч пред нас.

114

Анонимен

преди 6 години

Крадецът вика - дръжте крадеца!

113

Ние поделените

преди 6 години

Преди доста години оня с белега на Антихриста-т.нар. Горби,ни връчи на US.От тогава марионетните правителства у нас са верни само на ЕС и US.Просто Русия си имаше други проблеми,а пък си продаваше доволно енергоносителите.Най-страшна бе загубата на руския пазар и доверие.Лутайки се като пожарникар без ориентация,въртим маркуча и онова отзад между Брюксел,Анкара,Вашингтон.Някои пък недоразумения яхнаха темата Русия и патриотично влязоха в парламента.US подпомагат,а не се месят при този народ!

112

Ради

преди 6 години

Казармите в България бяха закрити по нареждане от Сащ за да имат бази в България,от кадето да обстреват Русия при воина.Предсаветеси какво ще стане с България при евентуално такава.Камак върхо камак нама да остане от маика България.

111

Анонимен

преди 6 години

Тази статия само доказва че единственият начин Русия да бъде вкарана в правилния път и да спре да лъжe и насъсква народите и хората един срещу друг е боят. Хубавият здрав бой по грозната руска мyтра.

110

Дани

преди 6 години

Да живее дедо Иван смърт на западът и покварата двуполова.

109

Вицекраля

преди 6 години

България не е държава, а е под контролна територия на САЩ! В България не важат българските закони, а законите на САЩ! Посланика на САЩ е фактически Вицекраля на България.

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109Америка закри казармите в България,запитаите се защо?Ъъъъ, за да наливаме десетки милиони долари в руската фирма за ремонт на съветски таралясници ?

107

Гост

преди 6 години

Да бе- невъзможно!;)Народа три пъти проявява своята далновидност и избира за трети път най- способната партия и най- кадърния министър председател!:) Опитите за сваляне на същото правителство преди години бяха шега:)

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104До *** за РусияАко те докопам, ще ти пръсна дирника!За разлика от русофилите ние нормалните хора не правим любов с мъже, докато на вас само това ви е в главите.Съжалявам, няма да ти се отвори парашута.

105

Емигрант

преди 6 години

Хич не се меси,адки не се меси,даже не знае за какво става дума пустата му невинна Раша!Той товарищ генералът от КГБ само намина да изпие едно кафе с кака Корни и да уточни размерът на прашката и сутиенът и!Без никак даже да се меси!

104

Анонимен

преди 6 години

Америка закри казармите в България,запитаите се защо?

103

Анонимен

преди 6 години

Най-сетне Западът се усети че Русия не може да бъде цивилизована и предприе целеночен кърс към ликвидация на руското зло. Някакви отpепки от дивашки руски произход ще обясняват на цивилизования свят какво е намеса.

102

Еми

преди 6 години

Сащ трябва да бъде истрит от лицето на земята барабар с англия,чак тогава всичко ще си доиде по мястото.

101

Анонимен

преди 6 години

То бива руски лъжи, пропаганда и агитация ама руснаците вече надминаха и себе си. Когато и да бъде затрита Русия все ще е късно за човечеството.

100

До 92

преди 6 години

Забелязвам че когато човек няма аргументи първото нещо е да обвини някой за ***..... Обикновено това говори че обратната страна работи с скриптове

99

Анонимен

преди 6 години

До (-_-) 95Направиха с Югослявия това, което Югославия заслужаваше.Сърбите трепеха невинни хора само защото са мюсулмани, както навремето са трепали българи в Македония и Западните покрайнини само защото са българи.МАКО ИМ БЕШЕ!Сръбе на връбе!

98

Да

преди 6 години

Нормално е!Аз имам iPhone7 и карам Форд Фокус.

97

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ ВЪН!

96

йхку

преди 6 години

сащ са обединение на държави! как ли е станало това?по принцип сащ са се самооткъснали от великобритания!!И КАК Е СТАНАЛО?а за намесите им....всеки сащофил да помисли малко!! навсякъде са!!ЦРУ СА С 500000000000 Бюджет!това са2000000000000000? кебап4ета