165

Анонимен

преди 6 години

Не е "геополитическа самота", а периферна провинция на Китай.

164

Анонимен

преди 6 години

Джуджето от Кремъл и неговите приятели - Ердоган и Асад искат да си правят, каквото си пожелаят и никой да не им се бърка или да им търси сметка.Ее, тази няма как да стане.На джуджето вече само родните русофили му вярват.

163

Анонимен

преди 6 години

Само Йемен има по-висока степен на масови престрелки от САЩ.

162

Боби

преди 6 години

До Анонимен 177Разбира се че статистиката ще е толкова. Вие АСИМИЛИРАТЕ ЛИ ЧЕ В КАВКАЗ(регион) СА ПОЧТИ НА ПРАГА НА ВОЙНА. ФСБ ПРЕЗ СЕДМИЦА СЕ ГЪРМИ С РАЗНИ РАДИКАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ. ВСИЧКИ ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ ИДВАТ ОТ КЪДЕ - СИРИЯ И ИРАК

161

Гей демократ

преди 6 години

Предлагам да направим гей-парад като протест срещу Русия, С.Корея, Венецуела, Иран, Сирия и Куба и в защита на свободния демократичен свят и всички посланици на свободните и демократични страни свободно и демократично доброволно да вземат участие в него както винаги свободно и демократично взимат участие и махат със гей-знаменца, да видят Русия, С.Корея, Венецуела, Иран, Сирия и Куба че демократичния свят е против тях!

160

Боби

преди 6 години

До Анонимен 175Да знам за Росстат и самите Руснаци критикуват практиката и метода за изчисляване на Минимална и средна заплата. нали се сещаш че на място където има НЕФТ и рафинерия ПЕТРОЛА ще е безумно евтин в сравнение с Чукотка където се доставя с кораби в най-добрия случай ако не с Камиони по леда. А за храните да не говорим в Чукотка един банан (не замразен) нямам си и на представа колко струва.

159

На всички

преди 6 години

е ясно кой провокира войната. Противниците на америка са привърженици на мира, а не на Русия, драги плиткоумни тролеи

158

До 183

преди 6 години

До Shit got realА, вие...с по един калашник...да пазите алкохолизираната си родина- Раша.И да защитавате свободния демократичен свят, а именно- Русия, С.Корея, Венецуела, Иран, Сирия и Куба.

157

Анонимен

преди 6 години

В статистиката която си посочил и си написал става дума за умишление убийства. А не за убийства като цяло. САЩ са на първо място по убийства.

156

Shit got real

преди 6 години

хайде сега всички пляскащи на велика америка с по едно автоматче и огън по лошия Кремъл. Ама няма да го направите, нали :))) жалки плъшоци

155

Анонимен

преди 6 години

19-годишен ученик изключен от гимназията уби 17 и рани тежко 11 във Флорида при масова стрелба в училището!

154

Анонимен

преди 6 години

Според непотвърдени информации руското военно министерство преговаря с Иран за достъп до авиобаза, в която да бъдат базирани тежки бомбардировачи Ту-22М и Ту-95МС, както и летящи цистерни Ил-78 за изтребители, които ще бъдат прехвърлени от Русия.Работата почна да става трагична....изобщо не е весело вече. Усеща се напрежението на всякъде.

153

Абе льольовци

преди 6 години

какво ви грее вас полета на рублата бе голтаци, вижте се каво представлявате вие бе, задръстени презастроени болнави опростачени мишки

152

А

преди 6 години

АЗ МИСЛЯ,ЧЕНЯКОИ ПОИ И ХРАНИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗА МИЛИАРДИ,ЩОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ,ХРАНА,ЗАПЛАТИ,КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ,НИКОЙ НЕ ПЛАТИ ЩОТО ИД Я НЯМА,СЕГА ИСКАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ЧРЕЗ КЛАДЕНЦИТЕ,СИРИЯ И РУСИЯ НЕ ДАВААТ,ТЕ ОБЪРКАХА НА БАТКОВЦИТЕ СМЕТКИТЕ,ВОЙНАТА Е ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ И ОБЕЩАНИЯ,ПРОСТО НЯКОИ СЕ ПРЕКАРАХА ТАКА ЯКО,ЧЕ ЩЕ ГИ СЪРБИ ЦЯЛ ЖИВОТ.

151

Анонимен

преди 6 години

Руснаците вече могат да ни лазят само в краката по доходи и заплати.

150

Анонимен

преди 6 години

В Русия умишлените убийства са 11.31 на 100,000 жители, в България са 1.34, а в САЩ са 4.88, т.е. в Русия ставaт над 8 пъти повече убийства отколкото в България и 2.3 пъти повече от САЩ.

149

Анонимен

преди 6 години

Игор Короченко каза, че евентуален удар на САЩ, при който бъдат убити руснаци в Сирия, би довел до военен отговор.Чекай малко. Като си пратил "войска на фронта", не е лигочино, че по време "на война", могат да загинат войници , нали си е "война" - стреля се, бомби се хвърлят...значи е напълно естествено да има жертви

148

Анонимен

преди 6 години

171 Влез Боби в Росстат и се ограмоти колко е СРЗ в Русия има я и за цялата страна има я и разбита по региони области градове и т.н. А рублата продължава своя полет надолу към отвъдното

147

Анонимен

преди 6 години

Ко,ко речи?

146

Анонимен

преди 6 години

САЩ, ФРАНЦИЯ И БРИТАНИЯ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА БЪДАТ УЖИЛЕНИ ТОЛКОВА СИЛНО, ЧЕ ДА ПИЩЯТ ОТ БОЛКА.ВРЕМЕ Е ДА ИМ СЕ СМАЖЕ ФАСОНА!