101

ни са знай

преди 6 години

ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ...............................

100

Тъпанар

преди 6 години

"...за 44 влака, но остава за следващ кабинет."До тук стигнах! Яснооо! Търсим пак едни пари! Ако вземем и другия кабинет, ще ги усвоим всичките! Гласувай народе!

99

Барон Мюнхаузен

преди 6 години

Нема умора. Нас скапа, той не кандисва да цепи мрака с измишльотини.

98

Лаф да става

преди 6 години

Локуми и мента, релсите са сдали и не държат, продадоха БДЖ, клатят се вагони на 100 години, тоя пропагнда гърми. Как не се навика?

97

Руснака

преди 6 години

Да бе, ако има само една спирка (Бургас) може би ще стигне тамън те толкова за 4 часа ))

96

Хахахах

преди 6 години

Само който е работил с БДЖ и им познава личния състав ще знае за какво говоря.Хората са още в комунизма, като започнеш от кабинета с бюрото със закования балатум отгоре, до манталитета, мисленето и типичното социалистическо трудолюбие! Хахахх

95

Хахахахахах

преди 6 години

Аз със Ауди А8 рядко си позволявам да карам с 200+ на магистрала, а ще се доверя на БДЖ да ме возят мен и семейството ми с такава скорост по бдж-ейската инфраструктура, с БДЖейския чичак дето мeсти стрелката...Така съм се смял! С глас! Още се смея на тая новина хахахаха

94

123

преди 6 години

Само дето целия персонал на бдж знае,че релсите вече не издържат повече от 80км... те ми говорят за 160.... или 200км.... АКо изградят ново трасе е напълно възможно или реминтират тези. Ако ли не ни чакат само дералирали влакове...

93

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 6 години

СОФИЯ-МЕЗДРА....Е СЪС *** ВЛАК , КАТО "КОМУНИСТИЧЕСКА ГРОБНИЦА"!ШЕ ГО ПАЛЯТ СКОРО...ХА,ХА,ХААААААААААААААА

92

Анонимен

преди 6 години

Колкото стигаме за 3 часа морето ,толкова и с влака .Кьофишек .

91

ужас

преди 6 години

в западна европа имат високоскоростни влакове още от 80 90 те години , в япония шинкансен още 60 те когато бащи ми е бил бебе на смимаките в албума сега см на 25 а влаковете са скапани бачкам за 900 ле и карам ауди на гас сметейте

90

Анонимен

преди 6 години

а преди 2 години в мадрид над магистралата за толедо профуча нещо а то беше ренфе високоскоростен влак а тук още влакче десиро и палещи се претъпкани вагони ...а вече см на 40 ужас

89

ЧУДЕСНО ,БЕ...

преди 6 години

САМО ЗА 3-ЧАСА ДО БУРГАС ....А , ОТ ТАМ ДИРЕКТНО У МОСКВА!АЙДЕ , ДРУГАРИИИИ СТЕГАЙТЕ ЧАМОДАНИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...!

88

fg

преди 6 години

По "Модернизираните" релси между Стара Загора и Чирпан вагоните се клатят супер много и влака се движи с 30-40 км/ч. Толкова за "ремонта".

87

Анонимен

преди 6 години

То хубаво, ама ротвайлери ядат децата ни живи насред училищните дворове! Какъв бургас, какъв влак, какъв борисов, какви 3ч, какви 5лв?!

86

Анонимен

преди 6 години

Направо влакове стрели.... Затягайте пак коланите, че и това ( като магистралите и всички останали разходи ), ще е пак за сметка на изнемогващия български народ....

85

Анонимен

преди 6 години

Хубаво ама каква е тази мания всичко да се прави до Бургас? Заради границата с Турция ли са толкова специални ? Защо не Варна ? По-голям град и т.н.

84

Анонимен

преди 6 години

Аха, ще пълним хотелите на колегите крадци , оп грешка съпартийци. Те такива проекти са реализирали на морето. Не здравната ни каса, а пенсионната каса на Германия скоро ще източат. Проекти да видиш, красота. Никакви данъци и винетки на север, първо да видим за какво плащахме, че досега плащахме за обещания само.

83

До 83

преди 6 години

Ако ние сме пубери,ти си нещастен пенсионер с 200 лв.пенсия,затова сега заработваш допълнително.Е,при 30 милиона субсидия,колко им се откъсна от сърцето на ГЕРБ за такива като теб?

82

Анонимен

преди 6 години

Борисов направи криво-ляво някакви магистрали и докато режеше лентичките вдигна скоростта на 140 км.и ни обещаваше за 3 часа да стигаме до морето.Някои приеха думите му буквално и вместо до морето стигнаха до едно друго,по-добро място,затривайки и собствения си живот и този на близките си.Настръхвам от новите му обещания,като знам какво се случва с влаковете ни.