34

Анонимен

преди 6 години

При положение че оня ден си е върнала от Русия, надали не са могли да спретнат едно пътно произшествие , а е трябвало чак в англия на разсмърдят .

33

тя

преди 6 години

Г.Марков е убит от тайните служби на Великобритания , защото е възнамерявал да се върне в България , разочарован от английската демокрация!

32

Анонимен

преди 6 години

Na лаzheza му трябват доказателства. Те и Христос му отваряха ковчега, и нищо не намериха. Но мумиите който ги е докоснал жив не е останал. Контаминирани до няма и къде. Пък ние се притесняваме за 0,35 микросивер, специално моя преди години.

31

Анонимен

преди 6 години

вие не чухте ли случая с клонираните хамстери 2013?Хе по Антенне Байерн го казаха, но имат записани ленти. Много 'руго още ще кажат, че и истината е релативна. Или за квантовата теория и как може да си едновременно на две места. Може да си има двойник, нищо не се знае на тоз свят. Ленти има много за цял Холивуд, и добре ги пазят някой медии. И вестници за шариi, ми да закопчават журналистите, а нe тези които ги четат.

30

Webley revolver

преди 6 години

Това с плюсчетата и минусчетата е нищо друго освен атестат, че освен теб и още няколко типа, хората използват главите си не само за да носят шапки. Тази история е в топ 5 на най-нескопосаните лъжи. Мирише на американци, но и англетата не са за подценяване.

29

АНОНИМЕН

преди 6 години

Руското външно министерство трябва да излезе с ясна позиция , че носи отговорност за своите граждани само на руска територия, защото всеки руски гражданин може да бъде пречукан в чужбина и все Русия ще бъде виновна според запада. А то колко такива поръчкови убийства станаха все във великото кралство?И нашия Марков го гръмнаха от английските тайни служби.

28

майорски

преди 6 години

скоро се очаква по магазините в Британия нова марка Водка "Новичок" .Хибавото е че като се напиеш с нея държи една седмица , не помниш никакви скандали било политически , било семйни ...и след седмица си като новороден !Първите успешни тестове бяха направени на от фам. Скрипал.производител на водката ще е МI-6 (британското разузнаване) ...рекламни лица ..Мей и Борис Джонсън.... в проекта се очаква да се включат Германия, Франция , САЩ ..и други странеи от ЕС!

27

Анонимен

преди 6 години

В момента ингилизите на 1000% я обработват и заплашват да говори правилните неща!!!

26

мдааааа

преди 6 години

До 27 анонименЕстествено , че условията в британските болници са мост харашое пред руските Във всяка има екипи за химически и биологични произшествия в пълна бойна готовност А и не само това , там има такава апаратура , която може да определи всеки припаднал човек , защо е в това състояние . Нещо като термометъра - показва ти за секунди каква е причината . А след това също за секунди се определя , дали е биологическа или химическа атака , и за секунди се изписват антидоти

25

Капанар

преди 6 години

Мда, иска се гаранция че се е отровила по своя воля.

24

Бънди

преди 6 години

Явно задаващите въпроси са неудобни и трябва да получават минуси. Въобще, кой се осмелява да не е солидарен? Кой иска доказателства, когато всичко е ясно?

23

ники

преди 6 години

Тя ако е искала да има контакт с Рассия, щеше да намери начин...

22

Анонимен

преди 6 години

Не Юлия е имала нужда от лечение, а Мей и Джонсън. Опасни хора ходят на свобода!

21

Анонимен

преди 6 години

До Webley revolverбраво другарЮ за 3 минути 11 плюса :) в посольството за премия

20

Анонимен

преди 6 години

То ако ги бяха "атакували" с мишеморка по голям ефект щеше да има ...май

19

Анонимен

преди 6 години

просто другарето в Кремъл са си мислели че в британските болници нещата са катов руските болници, и от там нема да излязат живи, е да ама не

18

Webley revolver

преди 6 години

И какво излиза сега? Свръх-мега отровния Новичок се оказа Лъже-мажечок на *** островни *** май. Кой човек, с интелект по-голям от този на растение, би си помислил, че ако Русия искаше някой да изчезне, то ще се издъни така жалко? Та целия този цирк е толкова смешен, че онея трябва да си потънат барабар с острова.

17

Анонимен

преди 6 години

Кой би искал доказатвлства, че Юлия не иска да се връща в империята на злото

16

Анонимен

преди 6 години

*** нещо много слабичък се оказа този Новичок бе, що тъй? А?

15

Олег

преди 6 години

Юлия, откажи се от това руско гражданство днес-утре, че ми писна от тоя театър с лоши актьори.