31

Анонимен

преди 6 години

да им наложим санкции, ала бала?

30

Agent Orange

преди 6 години

За престъпления срещу човечеството за ползване на н/апалм и хим оръжия във Виетнам? За 1 приятел питам. Гуантанамо?

29

Анонимен

преди 6 години

Коментираме колко ракети са прихванати и колко не. А не се коментира нарушението на въздушното пространство на Ливан от страна на Израел. Не се коментира факта, че се обстрелва територия на друга държава. Има убити, ще се наложат ли санкции на Израел!?

28

Анонимен

преди 6 години

РЕЖИМА В РУСИЯ ПОДКРЕПЯ БАШАР АСАД ТОВА Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ДА ДА БЪДЕ ПРЕМАЗАНА РУСИЯ!!!!НАМАЛЕТЕ УПОТРЕБАТА НА ГАЗ И Я ЗАМЕНЕТЕ С ТОК И БЕЗ ТОВА Е ПО-ЕВТИНО!!! РУСИЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ!!!

27

5

преди 6 години

Поне един път казаха истина

26

ооо спейса

преди 6 години

хаха, спейса преял с яйца и кузунак реши да се поизтръшка с коментари, даже и не гледам къде е писал, гледам че някой му се връзват да му отговарят....

25

мухахах

преди 6 години

Между другото руската фондова борса днес се е сринала с 11% а рублата "само" с 2%.......

24

glasnevin

преди 6 години

България е единствената страна в света, която има за национален празник деня на своята окупация от Русия.

23

Парите на руснаците

преди 6 години

Там е проблема. Искат да им вземат парите. И не само парите, а и нефта и газта, както и другите природни ресурси. КОгато тигъра яде месо, не може да се пренаучи на зеленчуци. Запада винаги ще е месояден, а Русия е тлъста плячка.

22

На коча ...

преди 6 години

Турция като взе половин Кипър санкции манкции имаше ли? За един приятел...

21

мухахах

преди 6 години

"Прихванати" ракети има само в руската пропаганда:) Де факто -нито една:)

20

Анонимен

преди 6 години

Много добре. Тихо ще се бият и всеки ще си крие жертвите и ще отрича. Няма официални жертви, няма проблем.

19

PD

преди 6 години

Количеството прихванати ракети е недостижимо висок, по отношение на възможностите на Петриот системите. И това при сравнително стари руски системи и сирийски оператори. НЕ само че няма да са спокойни при евентуална атака, но дори ще обърнат другия край и ще преговарят с Руснаците. Освен това, Сирия все по вече влиза в владение на въздушното си пространство. Скоро ще дойде момента да дадат ясен отговор, на не поканените в конфликта страни. Така че Сирия, ще я бъде.

18

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXТази информация от сирийската обсерватория базирана в Лондон ли я научи? Защото моята информация е, че преди 4 дни, колона от бронирана техника на САЩ е била разпердушинена от партизани, 6 трупа и множество ранени. А ако трябва да се позова на руски източници, не потвърдени за сега, онзи ден 200 американски войници са поели последен път към дома.

17

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ КАПИТУЛИРА!! ИРАН Е НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ! КИТАЙ РЕЖИМА ВНИМАВА КАКВО ПРАВИ ЩОТО И ТЕ СА НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ! В КИТАЙ НАСЕЛЕНИЕТО Е В ПЪТИ ПО-УМНО И МНОГОБРОЙНО ОТ ТОВА В РУСИЯ И ВДИГНЕ ЛИ СЕ ЩЕ ГО СМАЖЕ РЕЖИМА ТАМ ЗА НУЛА ВРЕМЕ!!! ----------- НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО СЛЕД ЛУЦИФЕР В ЛИЦЕТО НА РЕЖИМА НА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ ОТГОВОРНА ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ХРИСТИЯНИТЕ ПРЕЗ НОВИЯ ВЕК Е НАПЪЛНО САМА!!!ВРЕМЕ Е ПРАВЕДНИЯ СВЯТ ДА СЕ ОБЕДИНИ И ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ЗЛОТО РЕЖИМА В РУСИЯ!

16

Анонимен

преди 6 години

Третата вече е в ход. В Сирия се оформят противниковите сили. Милитаризация, пропаганда, фалшиви новини... Историците, ако остане някой след готвената касапница, ще я датират доста преди 2018 г. Сега подгряват народите, месят ги, за да ги закарат като доброволци с кауза ...

15

Нападателни оръжия

преди 6 години

Руснаците имат по-силни нападателни хиперзвукови оръжия, каквито аналози няма в света. Дали няма да решат скоро да ги изпробват?

14

Анонимен

преди 6 години

ЗАРАДИ ПРОКЛЕТНИЦИТЕ ОТ РЕЖИМА В РУСИЯ ВЕЧЕ НЯМА СИРИЯ ИМА ЕДНО БОЙНО ПОЛЕ НА КОЕТО СА СЕ НАСТАНИЛИ ВСИЧКИ!!!РУСИЯ УБИ СИРИЯ!

13

Анонимен

преди 6 години

До ТестТествани са С-200 на сирийската армия, а това са комплекси от времето на СССРЦялата история с "химическата атака" и удара на Израел е във връзка с изразеното от Тръмп желание да се изнесе от Сирия. Убеждават го, че не трябва да го прави. И той няма да го направи, но ако войниците им се върнат в ковчези, ще може да каже - аз исках да ги изтегля:)

12

Ако руснаците лъжеха

преди 6 години

Ако руснаците лъжеха като дърти английски , сега щяха да кажат че Израел е нападнал с химическо оръжие.