50

Аспарух

преди 6 години

И какво се оказа истинският атентат е бил срещу Морските свинчета.И каво ще правим сега г-жо Мей?...Както винаги с прослувутата Ангийска откритост и емоционална съдечност,ще обявите накрая истината!Ще я обявите,колкото обявихте за изнасилванията на английски деца от Мигрантите,докато бяхте вътрешен министър!

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ясно е че животните на Скрипал са умрели от глад - тях "Новичок" не ги лови! Имунизирани са с турските ваксини на Москов! Но англетата да вземат да кажат, къде, аджеба, е тровнат Скрипал . в къщи ли, в ресторанта ли, на пейката в парка ли ? И ясно че не е с "Новичак" ами ще да е било със смехотровен газ. Щото пича за малко да се гътне от смях !

48

Информбюро

преди 6 години

Акцията в "Св.Неделя" е извършена от патриотични царски офицери и е целяла ликвидирането на монархическата върхушка. Отговорна за националните катастрофи. Коминтернът е бил категорично против терористични акции

47

Анонимен

преди 6 години

опааа Свобиден джендърнова лъжа, 30000 избити от руснаците в Бя, смях и сълзи....

46

до свободния

преди 6 години

6 и 9 авг 45, как ти се вижда спрямо 9 май 45 та и края на ВСВ. Какви настъпления на запад бълнуваш от Япония. Демонстрация на ядрена мощ е могло да стане и не над два многохилядни града и то в два различни дни. Ненормслен си бе, опасен дори за себеси и околните психар с това извратено мислене.

45

Свободният

преди 6 години

43 Ти нямаш право ад пишеш за моята София , това ясно ли е . Иначе на война като на война пбявили ли сме война на САЩ и Англия, обявили сме Не бяхме ли обявили война на СССР . Не бяхме Но това не им попречи на съветите ад ни окупират и да загинат по време на тази окупация 30 000 българи

44

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До СвободниятКлоака станахме след като влезнахме в ЕС и НАТО ! Тогава Запада си изсипа акитата тук !

43

Свободният

преди 6 години

43 ми правилно сме клоака заради такива като теб . Не си ли пролича и сега с новичока

42

Анонимен

преди 6 години

До 39Внимавай с кафето, кака Тереза дебне за още отровени....-:)

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До AdamЦигулар! Ито 65-та в оркестъра! За това го тровнаха англетата, че вече не им върши никаква работа жив! Виж мъртъв си е друга работа!

40

:):)

преди 6 години

абе свободен ли си, зает ли сикаква твоя софия бе, къв си ти бе ку кундрил, явно си и пълен девил щом и употребата на ядрено оръжие над цивилно население ти е като да си измиеш зъбите, ако въобще ги миеш. А и 4000 българи убити в "твоята" София от аннгло американските самолети, малко ти идват.

39

Анонимен

преди 6 години

До Свободният от мозъкПонеже не само обичам историята но съм я и изучавал десетилетия, ще ти кажа - атентата в Света Неделя не е планиран, нареден и извършен от Москва. Напротив, Кминтерна, намиращ се в Москва, категорично се противопоставя, но българите винаги са много усърдни в следването на чужди идеологии и се престарават... също както такива като теб днес се престарават в защитата си на откровени престъпници. А най-вероятно през 25г. онези атентатори да са били пpости като теб.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Свободният 37Айдеее още един обгазен с "Дурачок" като Тереза Мей и Борис Джонсън !

37

Анонимен

преди 6 години

Жалостен русофилски рев :) ах как ми върви кафето така :)

36

Свободният

преди 6 години

А в църквата са трепани национални предатели и то главно военни!------------------------------36 *** нещастно в църквата загива цветът на българското офицерство ГЕРОИ ОТ ВОЙНИТЕ . Наистина комунопитеците сте ужасни скапянаци

35

:):)

преди 6 години

до ивчо,нищо не пише, четеш и само талашш, бла бла, все едно четеш някоя от първите дни статия...

34

Анонимен

преди 6 години

До 29, не разсмивай публиката ! Най големият терористичен акт в историята на света е атомната бомбандировка в Хирошима и Нагазаки! В България това са бомбандировките на англоамерикуните! А в църквата са трепани национални предатели и то главно военни!

33

Анонимен

преди 6 години

Русофилите горките се метят като риби на сухо от яд вече :) на никой не му пука дали има или няма факти защото целта е постигната :)

32

Анонимен

преди 6 години

До 19Ми не, Русия пита за състояните на животните :) На Мей и е през оная работа.

31

митко

преди 6 години

всичко се съобщава със закъснение , като питат руснаците нещо , англичаните няколко дни мислят какви отговори да дадат и се изхождат по въпроса , а истината е в лабораторията близо до инцидента , и скрипалови са вътре в инцидента , и са получили пари за цялата тази долнопробна гнусотия