53

Другия инженер

преди 6 години

Аз пък взимам 7500 чисти. Да, хваля се. Учете, работете, успявайте и се хвалете и вие после.Или може да си стоите на същото място, да чакате някой да ви оправи и да се оплаквате.

52

Анонимен

преди 6 години

Kakvo stava stava s pensiite minimalna pone 400 lv ne vi li e sram 40 lv edin pat pensiite na donosnizi 4engeta agenti poslanizi vienni generali 920 i pove4e

51

инженер

преди 6 години

Умните и красивите кои са - Телефонистите от аутсорсинга икономистите от УНСС и СУ , студентите по журналистика , артистите от х.академия.. Това са хора които смятат да живеят на гърба на другите с помощта на ЦРУ да властват българите. и мечтатели да станат началници и звезди на Холивуд

50

наблюдател

преди 6 години

2021-ва кърти с 40 лева увеличение. Вместо да вървим напред даваме назад с все по-забавено увеличение на МРЗ. С тези темпове на увеличение и след 50 г. няма да стигнем нормалните държави по доходи. То няма да им и з кого да ги стигаме, просто няма да останат нормални хора тук скоро. Само кофти мат'рала ще остане за съжаление.

49

Анонимен

преди 6 години

До инженерС тая заплата трябваше вече да си в басейна на хотела за празниците с някоя готива мацка.А не да киснеш по форумите и да се хвалиш колко пари получаваш.

48

БГ

преди 6 години

Много е жалко ,ако чакате на минималната да се качва или ви мързи или сте некадърни!

47

Анонимен

преди 6 години

Това е добър знак, ставаме по добре от Кубинците

46

Така е

преди 6 години

До Анонимен 50 Еее, най после един реалистичен коментар.

45

Отговор

преди 6 години

До АНТИ 45 Че то и при соца опъвахме коиша за Бог да прости. Ама егале , егале, да има сили за почивните дни на село. А сега мани , мани.

44

инженер

преди 6 години

Точно 3000лв. взимам и то чисти.. Последен семестър бакалавър съм , вие правете сметка колко ще взимам след 3-4г.

43

АНТИ

преди 6 години

Некои ми хвалят капитализма.Не виждате ли, че побългарения капитализъм тук е див и уродлив.Къде са тръгнали да се сравняват с бели държави ?!

42

Анонимен

преди 6 години

Като вдигнат два пъти минималната работна заплата ще се вдигнат два пъти и цените . Е и ... борда ще падне .

41

Анонимен

преди 6 години

В Русия минималната заплата от 1.1.2018г е 9489 рубли, което са 261 лева. Ама някои искат да сме като в Русия.

40

Много кока и бело

преди 6 години

За държавните служители и 120лв е огромно незаслужено заплащане

39

Анонимен

преди 6 години

За нищожествата от парламента достатъчни ли са

38

АНТИ

преди 6 години

Хората в бели страниработят за пари,тук опъват каиша,за "Бог да прости".

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ако всички са инженери , физици и математици ще направим индустрия .. Инвеститори има .. Ако всички са Икономисти както е сега - понеже икономиката е религия за грабеж и измама - ще направим корумпирана мафиотска държава.

36

Анонимен

преди 6 години

На повечето българи и 200 лева са им много. Като ги знам как "работят". В България се е напълнило със мръкнащи некадърници. А фирмите вече не могат да намерят кадри. Хората ги мързи. И за 2000 лева не им се работи и гледат да се скатават.Много бизнесмени се оплакват че младите поколения сега нищо не ги мотивира и масово имат несериозно отношение към работата. Не могат да спазват стандарти, изисквания за качество, графици. Всичко правят през пръсти.Заплатите са най малкия проблем.

35

Пенсионер

преди 6 години

До жоро бургас Държавата дава работа на държавните служители и е най големия работодател.Едно време Партията демек държавата даваше работа на всички. Това време свърши. Ех защо не съм сега на 25г. с образованието което имам и хиляди възможности да направиш така че парите да идват при теб .Пенсионер съм със средна пенсия . Не мога да си купя агнешко, но се радвам като гледам държавата как се променя.Живота е един и не бива да се проваля.Капитализма прави чудеса.

34

Анонимен

преди 6 години

До нженерПърво на първо - колкото и да си представяш че взимаш 3000 лева няма да се сбъднеВторо - не може всички да са инженери, трябват и чистачи, и хлебари и месари и т.н.